Uradi sam
8.5K

​Kako kroz TikTok profil ostvariti povećanje broja rezervacija smještaja?

Može li TikTok biti kanal za povećanje broja rezervacija smještaja? Kako kroz TikTok promovirati smještaj i kojim se gostima obratiti putem ove društvene mreže? Koje taktike iskoristiti za bolji doseg na TikToku?

TikTok profil vam može omogućiti odličnu promociju smještaja, posebice ako su vaši smještajni kapaciteti namijenjeni mlađim gostima. No, TikTok je po mnogočemu specifičan pa ovdje vrijede drugačija pravila u odnosu na uobičajeno oglašavanje na društvenim mrežama. Kako iskoristiti potencijal TikTok-a za promoviranje smještaja?


TikTok profil za rezervacije mladih gostiju

TikTok je društvena mreža koju uglavnom koriste mlađe generacije gostiju pa je samim time odlična platforma za aktiviranje upravo te grupe gostiju.
 

Na TikTok-u ćete lako privući goste ispod 30 godina.

Ako je vaš smještaj fokusiran namijenjen mlađim generacijama gostiju, onda svakako trebate iskoristiti potencijal kojeg TikTok donosi.


zabavan TikTok profil


Kreativnost kao temelj uspješne promocije

TikTok je jedna potpuno drugačija društvena mreža na kojoj se sve vrti oko kreativnosti i zabave. Dosadan sadržaj nema nikakvu prolaznost na TikTok-u pa, želite li ostvariti super rezultate i veliki doseg do potencijalnih gostiju, trebate biti kreativni. Ukoliko vam kreativnost predstavlja problem, onda je vjerojatno najbolje izbjegavati TikTok jer ćete samo trošiti dragocjeno vrijeme, a rezultati će izostati.


video sadržaj za tiktok turiste


Video sadržaj koji privlači TikTok turiste

TikTok je platforma za video i sve na TikToku je usmjereno upravo na video sadržaj. Samim time, ukoliko se spremate na osvajanje TikTok korisnika, utoliko je važno da se pripremite na zabavljanje ispred ili iza kamere. Video materijali uglavnom iziskuju angažman pa ćete morati uložiti puno truda da biste dobili odlične rezultate. Ipak, super stvar u cijeloj priči jest što TikTok donosi mnoge nadogradnje unutar aplikacije koje vam omogućavaju lako snimanje i uređivanje video materijala.


kvalitetan tiktok profil


Zabavna prezentacija smještaja

TikTok svoju popularnost može zahvaliti gotovo isključivo činjenici da se na ovoj platformi često pojavljuju viralni zabavni video materijali. Zahvaljujući zabavnom video sadržaju, na TikToku nastaju mnogi novi trendovi koji se zatim preslikavaju na razne internetske kanale. Želite li da vaš TikTok profil privuče pažnju potencijalnih gostiju – fokusirajte se na ono zanimljivo i zabavno što se može raditi u vašem smještaju i destinaciji u kojem se nalazi.

Spremi

​Crvena kuhinja: Koja boja zida najbolje odgovara crvenoj kuhinji?

Ugljični monoksid - kako se zaštititi od trovanja i otkriti nevidljivog ubojicu prije pojave fatalnih simptoma

​Ovisi li budućnost hrvatskog turizma o manjim mjestima i nepoznatim destinacijama?

Udruživanje turističkih zajednica: Novi sporazumi u Zagrebačkoj županiji, najviše sinergije u kontinentalnoj Hrvatskoj i Istri, u Dalmaciji suradnja samo na otocima

Idemo na selo: 37 edukacija za vlasnike OPG-ova koji pružaju ugostiteljske i turističke usluge

Ukrašavanje okućnice za Božić: Kako ukrasiti dvorište za božićne blagdane?

Zadar ili Rijeka nove kruzing destinacije umjesto Venecije?

Oglašavanje apartmana: Važnost opisa smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​5 jednostavnih ideja kako iskoristiti Instagram profil za uspješnu promociju smještaja

Kako napraviti QR kod da bismo goste kvalitetno informirali o detaljima smještajne ponude

Popularno: