Ideje za bojanje zidova

Ideje za bojanje zidova. Kako obojiti zidove za turistički smještaj? Ideje za bojanje zidova u apartmanima i sobama objekata za kratkoročni najam.

Bijela boja zidova: 6 savjeta zašto odabrati bijelu boju za zidove

Planirate nanovo ofarbati vašu sobu, stan ili apartman? Razmišljate o bojanju zidova u bijelu boju? Želite saznati zašto je bijela boja dobra za bojanje zidova i što je čini posebnom? Koje su zanimljive činjenice vezane uz bijelu boju zidova?

12.10.2021 20.616

Koje su najgore boje zida za spavaću sobu koje trebate izbjegavati?

Planirate bojanje spavaće sobe, ali niste sigurni koje boje koristiti za spavaću sobu? Želite izbjeći najgore boje zida za spavaću sobu kako biste izbjegli probleme sa spavanjem? Koje su najnepoželjnije boje za spavaću sobu?

08.10.2021 9.452

8 jednostavnih rješenja: Kako vizualno povećati sobu, studio ili apartman?

Imate prostoriju u vašem domu koja izgleda maleno i skučeno? Zanima vas kako vizualno povećati sobu, studio ili apartman? Tražite jednostavno i brzo rješenje kako bojama i namještajem učiniti sobu većom?

30.09.2021 2 11.329
Aktualno:

Zlatna boja za zid: Top 7 savjeta za zlatne zidove u kući, stanu ili apartmanu

Razmišljate o farbanju nekih zidova u zlatnu boju? Interesira vas kako zlatna boja za zid utječe na raspoloženje u stanu ili kući? Kako pravilno kombinirati zlatnu boju s namještajem i zašto je važno pripaziti na rasvjetu na zlatnom zidu?

14.09.2021 1 35.423

​Crvena boja za zid: Super savjeti gdje i kada koristiti crvenu boju

Planirate neke zidove u kući, stanu ili apartmanu obojiti u crvenu boju? Zanima vas gdje se može koristiti crvena boja za zid i koje su prostorije pogodne za umjerenu upotrebu? Zašto trebate biti pažljivi s korištenjem crvene boje i koje sve emocionalne reakcije izaziva?

16.08.2021 9.598

Žuta boja za zidove: 8 savjeta zašto (ne)odabrati žutu boju za zid

Razmišljate o farbanju zidova u žutu boju? Zanima vas je li žuta boja za zidove pametan izbor i s kojim je bojama kombinirati? Kakve će emocionalne reakcije izazvati žuta boja i zašto ne smijete pretjerivati s korištenjem žute boje?

15.06.2021 1 20.932

​Crvena boja zida: Kako crvena boja utječe na emocionalno raspoloženje osobe?

Želite obojati neku prostoriju u vašem domu ili apartmanu u crvenu boju? Pitate se je li bojanje zida u crveno pametna ideja? Kako crvena boja zida utječe na raspoloženje osobe i može li uzrokovati negativne emocije?

22.05.2021 8.159

Zašto je važno obojati zidove prije početka nove turističke sezone?

Pred vama je nova turistička sezone i razmišljate kako pripremiti apartman ili studio za buduće goste? Pitate se trebate li nanovo ofarbati zidove i hoće li to pridonijeti boljem ugođaju gostiju? Zašto je važno obojati zidove prije nove turističke sezone i kada to učiniti?

07.04.2021 7.344

Siva boja za zid: Je li siva boja pametan odabir i kada je koristiti u interijeru?

Razmišljate o bojanju zidova u sivu boju? Niste sigurni koju nijansu sive boje odabrati? Kako siva boja utječe na raspoloženje u kući, stanu i apartmanu te koliko je često trebate koristiti u prostoru?

26.11.2017 31.094

Zašto su sive garniture za dnevni boravak odličan izbor za svaki interijer?

Razmišljate o kupnji sive garniture za dnevni boravak? Zanima vas zašto su sive garniture za dnevni boravak odličan izbor za svaki dizajn interijera? Kako siva garnitura može pomoći boljem vizualnom dojmu vašeg dnevnog boravka?

21.11.2017 8.691

Zelena boja u interijeru: 6 pravila za korištenje zelene boje u kući, stanu ili apartmanu

Razmišljate o korištenju zelene boje u vašem stanu, kući ili apartmanu? Niste sigurni koju nijansu zelene boje odabrati i kako zelenu boju kombinirati s drugim bojama? Koja osnovna pravila vrijede za korištenje zelene boje u interijeru?

10.02.2017 15.082

​Ružičasta boja zidova i interijera: 4 važna pravila za korištenje ružičaste boje u prostoru

Želite interijer u ružičastoj boji? Zanima vas gdje se sve može koristiti ružičasta boja za zidove i kako pametno iskoristiti prednosti ružičaste boje? Može li ružičasti interijer izgledati profinjeno i elegantno ili je ružičasta boja rezervirana isključivo za sobe djevojčica?

13.06.2016 8.076