Grijanje apartmana

Grijanje apartmana. Sustavi grijanja, vrste radijatora, optimalna potrošnja energije.

​Radijator na struju: Isplati li se i kako funkcionira takva vrsta grijanja?

Razmišljate o nabavci radijatora na struju? Zanima vas isplati li se takav način grijanja i koje su prednosti? Kako izgleda sustav centralnog električnog grijanja i ima li mogućnosti za uštedu?

09.09.2021 1 23.499

​Najbolje vrste grijanja za apartmane: Top 5 ideja za grijanje u apartmanima i sobama

Želite produžiti turističku sezonu i na hladnije dane pa razmišljate o ugradnji grijanja u apartman? Koje su najbolje vrste grijanja za apartmane? Kako odabrati najpovoljniji način grijanja i turistima maksimalno olakšati boravak u apartmanu u hladnijim danima?

18.09.2020 6.282

​Grijanje na pelete: Koje su prednosti i nedostaci grijanja na pelete?

Razmišljate o ugradnji sustava grijanja na pelete? Zanima vas koje prednosti i nedostatke donosi grijanje na pelete? Koje vrste peći na pelete postoje i koliku snagu trebaju imati peći za određenu dimenziju prostora?

02.09.2020 17.325
Aktualno:

​Je li centralno na pelete isplativa investicija i na što pripaziti kod ugradnje?

Razmišljate o centralnom grijanju na pelete i zanima vas je li takvo grijanje isplativa investicija? Koji su glavni troškovi prelaska na pelete i je li centralno na pelete najpovoljniji odabir? Na što pripaziti kod prelaska na grijanje na pelete?

27.11.2019 8.622

​Horizontalni ili vertikalni radijatori – kada odabrati koje vrste radijatora?

Planirate ugradnju novih radijatora u vaš dom ili apartman? Zanima vas koje su prednosti horizontalnih, a koje vertikalnih radijatora? Koje su vrste radijatora pogodne za vaše prostorije?

29.10.2019 5.657

Kako funkcioniraju radijatori: Kako se cirkuliranjem zraka zagrijava prostorija?

Zanima vas kako se zagrijava prostorija pomoću radijatora? Što se to događa u prostoriji sa zrakom i zašto je zrak pri stropu uvijek topliji od zraka pri dnu prostora? Koja je uloga radijatora i kako funkcioniraju?

30.10.2018 8.707

​Električni grijač za kupaonski radijator - kada je odlično rješenje?

Razmišljate o ugradnji električnog grijača u kupaonicu? Pitate se kakve prednosti i nedostatke donosi električni grijač? Kako se montira električni grijač za kupaonski radijator i zašto je kvalitetan izbor?

27.10.2018 11.120

​Jesu li bolji radijatori od lijevanog željeza, aluminija ili nehrđajućeg čelika?

Koja je najbolja vrsta materijala za izradu radijatora? Jesu li bolji radijatori od željeza, čelika ili aluminija? Koje su prednosti koje vrste radijatora i kako se kreću cijene ovisno o materijalu?

25.10.2018 4.715

​Centralno grijanje na drva: Je li grijanje na drva pametno i isplativo rješenje?

Zanima vas je li grijanje na drva pametno rješenje za kuću, stan ili apartman? Koje prednosti i nedostatke sa sobom donosi centralno grijanje na drva? Ostvaruju li se kakve uštede grijanjem na drva?

28.09.2018 1 18.832

​Kako redovito održavanje i servisiranje peći na pelete utječe na uštede u grijanju?

Razmišljate o ugradnji sustava grijanja na pelete ili već imate ugrađen takav sustav u svojem domu, stanu ili apartmanu? Zanima vas kako ostvariti uštede kod grijanja na pelete? Kako redovito održavanje i servisiranje peći na pelete utječe na manje troškove grijanja?

26.09.2018 9.169

​Najbolje grijanje za kupaonicu: Koje je top rješenje za grijanje kupaonice?

Tražite najbolje rješenje za grijanje kupaonice? Koje je vrste grijanja moguće ugraditi u kupaonicu? Kako odabrati najbolje grijanje za kupaonicu i na što sve obratiti pažnju?

23.10.2017 8.948

​Kupaonski radijator ljestve: Zašto su ljestve odličan izbor za kupaonicu?

Zašto su ljestve radijatori odličan izbor za vašu kupaonicu? Koje su prednosti radijatora ljestve i kako će istaknuti ljepotu vaše kupaonice? Kojih su dimenzija i kako se uklapaju u malene kupaonice?

22.10.2017 5.480

​Kupaonski radijatori: Kako odabrati idealan radijator za vašu kupaonicu?

Planirate nabavku novog kupaonskog radijatora, no niste sigurni koji je radijator najbolje rješenje za vašu kupaonicu? Kako izmjeriti potrebnu snagu i dimenzije radijatora za kupaonicu? Je li bolje odabrati klasični horizontalni radijator ili ljestve radijator?

29.09.2017 10.449

​Peći na pelete: Koju peć odabrati i koliku snagu trebate za vašu kuću, stan ili apartman?

Planirate uvesti novi sustav grijanja i razmišljate o grijanju na pelete? Interesira vas kako funkcioniraju peći na pelete i koji je najbolji izbor za vas? Koje su razlike između raznovrsnih peći na plete i kako izračunati potrebnu snagu peći?

29.09.2017 3 25.207

Kako odabrati radijator: 5 koraka za odabir idealnog radijatora

Planirate nabavku novog radijatora za dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju ili hodnik? Niste sigurni kako odabrati idealan radijator za potrebe vašeg prostora? Potrebne su vam smjernice za nabavku radijatora?

19.09.2017 4.940

​Podno grijanje kupaonice: Dobre i loše strane podnog grijanja kupaonice

Razmišljate o ugradnji podnog grijanja u kupaonicu? Zanima vas zašto je podno grijanje u kupaonici dobra ideja i koje pozitivne strane donosi? Ima li podno grijanje kakvih negativnih strana i isplati li se uložiti u podno grijanje?

25.10.2016 14.049

​Centralno grijanje na plin: Kako funkcionira i donosi li uštede u grijanju?

Planirate ugradnju plinskog centralnog grijanja? Zanima vas je li centralno grijanje na plin isplativa investicija i može li osigurati dovoljno topline vašem domu? Kako funkcionira plinsko centralno grijanje i zašto je sve češći izbor u kućama, stanovima i apartmanima?

25.09.2016 1 19.715

​Koja je idealna sobna temperatura u stanu, kući ili apartmanu?

Zanima vas koja je optimalna sobna temperatura u stanu, kući ili apartmanu? Zašto je u hodniku dovoljno 18 stupnjeva, a dnevna i kupaonica trebaju biti na višoj temperaturi? Koliko iznosi idealna temperatura spavaće sobe, a koliko kuhinje?

28.10.2015 8.721