Uređenje interijera

Uređenje interijera, dizajn prostorija, dizajn soba, apartmana i kuća za odmor. Savjeti za uređenje interijera.

Psihologija boja u prostoru - kako stvoriti stimulativno i opuštajuće okruženje za svoje goste

Koje boje uznemiruju, a koje relaksiraju? Idu li sve boje u sve prostorije i kako ih kombinirati? Na što još moramo obratiti pažnju da bi stvorili super atmosferu u smještaju, o čemu nas ne uči psihologija boja?

25.04.2023 69 8.304

Božićni kaktus: Zašto ne cvjeta i kako ga učiniti sretnim

Iz kišnih šuma Brazila u naša domaćinstva - možemo li mu pomoći da se osjeća kao kod kuće pa da nam vrijeme Božića okiti svojim nježnim i raskošnim cvatom?

07.12.2022 28 31.825

Neuništive biljke za apartmane - 6 ljepotica koje neće zamjeriti odsutnost domaćina

Nije lako održavati sobne biljke u prostoru u kojem ne boravimo i tamo gdje se izmjenjuju gosti od kojih skrb o biljkama ne možemo tražiti. Srećom, postoje gotovo neuništive biljke, koje bi lako preživjele i u apartmanima ili kućama za odmor - manjak pažnje ne bi zamjerile

14.02.2022 20 9.960
Aktualno:

Tiny Houses u Hrvatskoj - održivo stanovanje i hit u najmu turističkog smještaja

Tiny Houses ili minijaturne kuće sve su popularniji objekti za vikendice i stanovanje, a mala kvadratura znači i manje ulaganje i troškove održavanja. Najčešći su simbol održive gradnje, dolaze u kombinacijama prirodnih materijala i funkcionalnog su dizajna. Kako kategorizirati Tiny Houses u Hrvatskoj?

01.02.2022 2 19.468

Bizarne turističke atrakcije: Kako je ova ogromna WC školjka pretvorena u zanimljiv muzej?

Možete li zamisliti da živite u ogromnoj WC školjki? Kako vam zvuči ideja da kuća iz snova zapravo ima oblik WC školjke? Biste li prošetali muzejom u WC školjci?

19.10.2020 4.421

​Izgradnja luksuzne kuće za odmor: 7 savjeta za savršenu kuću za ekskluzivne goste

Planirate izgradnju luksuzne kuće za odmor u Hrvatskoj? Zanima vas kako treba izgledati kvalitetna kuća za ekskluzivne goste željne luksuza? Na što se fokusirati kod izgradnje kuće i zašto su luksuzne kuće za odmor veliki hit u Hrvatskoj?

09.09.2019 14.370

16 malih promjena u dizajnu interijera apartmana koje mogu značiti veliku razliku u broju rezervacija

Turistička sezona je već počela, a vi nemate vremena ni novaca za značajnije preinake u uređenju apartmana? Donosimo ideje za sitne promjene koje ne koštaju ništa ili vrlo malo, a znače mnogo za udobnost gosta i privlačenje novih rezervacija

24.04.2019 23.825

Renoviranje stana za najam: 5 načina za prekrivanje oštećenih podova

Renoviranje apartmana je iscrpljujuće i skupo - dogodi se lako da ostanemo bez vremena ili dovoljno novca za urediti sve odjednom. Evo nekoliko ideja za osvježavanje čitavog prostora i prekrivanje dotrajalog poda naših apartmana

18.02.2019 50.533

Laminat ili parket: Koje su prednosti i nedostaci ugradnje parketa ili laminata?

Razmišljate o postavljanju laminata ili parketa u vaš dom ili apartman? Zanima vas koje su prednosti i nedostaci laminata, a koje parketa? Isplati li se više uzeti laminat ili parket i kako se odlučiti za najbolju opciju za vaš stan, kuću ili apartman?

28.11.2018 6.461

Koje karakteristike donose tepisi od prirodnih materijala?

Koje su pozitivne, a koje negativne karakteristike tepiha od prirodnih materijala? Što sve donosi vuneni tepih, a koje su glavne odlike tepiha od svile? Jesu li tepisi od prirodnih materijala bolji od tepiha napravljenih od umjetnih materijala?

28.11.2018 4.285

Tepisi roze boje: Može li se rozi tepih kvalitetno uklopiti u interijer i kako?

Razmišljate o kupnji tepiha roze boje? Zanima vas jesu li tepisi roze boje popularni u uređenju prostora i kako ih kvalitetno uklopiti u vaš dom ili apartman? Kojim detaljima možete naglasiti ljepotu rozog tepiha?

25.11.2018 6.459

Uređenje apartmana: Kako urediti apartman na zadovoljstvo svih gostiju?

Želite urediti apartman no niste sigurni u kojem smjeru krenuti? Kako urediti apartman da njime budu zadovoljni svi gosti u apartmanu? Zašto se uređenje apartmana razlikuje od uređenja doma i kako postići najbolji dizajn za razne ukuse gostiju?

22.05.2018 8.315

Pravokutni, ovalni ili okrugli blagovaonski stol – koji je najbolji izbor za vas?

Planirate nabavku novog blagovaonskog stola? Niste sigurni kakav blagovaonski stol odabrati? Zanima vas za što je pogodan pravokutni, a za što okrugli blagovaonski stol? Koje prednosti donosi ovalni i u kakav će se prostor najbolje uklopiti?

22.02.2018 6.092

Srebrna i zlatna dekoracija u kući, stanu ili apartmanu: 5 važnih savjeta za ljepši interijer

Kako postići moderan i elegantan izgled interijera? Zašto su zlatni, srebrni i brončani detalji sjajan dodatak dizajnu unutrašnjosti nekog prostora? Kako srebrna i zlatna dekoracija utječu na energiju doma i na što se fokusirati kod dekoriranja?

18.02.2018 6.445

Božićne navlake za stolice: Top 7 savjeta zašto i kako odabrati idealne navlake

Jesu li božićne navlake za stolice dobra ideja za dekoraciju kuće, stana ili apartmana? Zašto su božićne navlake za stolice poželjne u blagovaonicama i u prostorima gdje borave djeca? Kako odabrati idealne navlake za stolice i na što pripaziti kod kupnje?

20.12.2017 8.558

Vrste i klase parketa: 6 savjeta za kupnju idealne vrste parketa za vas

Planirate kupnju parketa za vaš dom ili apartman? Niste sigurni koje vrste i klase parketa odabrati i koja je zapravo razlika između pojedinih parketa? Potreban vam je savjet oko odabira vrste parketa kako biste odabrali najbolji parket za svoj dom ili apartman?

27.11.2017 9.834

​Kako odabrati boju tepiha: 3 važna savjeta za odabir boje tepiha

Zanima vas kako odabrati boju tepiha koja će se uklopiti u vaš dom ili apartman? Potrebne su vam smjernice oko odabira boje tepiha? Kakve boje odabrati za mladenački stan, a kakve ako je prostorija u koju ide tepih malena?

18.11.2017 7.481

Stakleni blagovaonski stolovi: 5 razloga zašto (ne) odabrati stakleni stol

Sviđaju vam se stakleni blagovaonski stolovi, ali niste sigurni je li to praktično rješenje za vašu blagovaonicu? Kakvim stilovima uređenje odgovara stakleni stol, koje su njegove prednosti, a koji nedostatci?

15.10.2017 7.485

Bizarne turističke atrakcije: Zašto ova kada košta čak 900.000 dolara i je li najskuplja na svijetu?

Možete li zamisliti da jedna kada za kupanje košta čak 900.000 dolara? Koja je posebnost skupocjene kade i je li ova kada najskuplja kada na svijetu?

13.05.2017 4.211

Zelena boja u interijeru: 6 pravila za korištenje zelene boje u kući, stanu ili apartmanu

Razmišljate o korištenju zelene boje u vašem stanu, kući ili apartmanu? Niste sigurni koju nijansu zelene boje odabrati i kako zelenu boju kombinirati s drugim bojama? Koja osnovna pravila vrijede za korištenje zelene boje u interijeru?

10.02.2017 14.682

Ugradnja parketa: 9 savjeta za odličan izgled novopostavljenog parketa

Planirate ugradnju parketa u vaš dom ili apartman i trebate kvalitetne savjete? Zanima vas kako protječe ugradnja parketa i na što je potrebno obratiti pažnju prije i za vrijeme postavljanja parketa? Kako postići atraktivan izgled parketa i zašto je važna kvalitetna priprema prije ugradnje parketa?

24.11.2016 5.979

Nauljeni parket: Je li se pametno odabrati parket premazan uljem?

Razmišljate o postavljanju novog parketa u kuću, stan ili apartman? Zanima vas koje karakteristike donosi nauljeni parket? Je li mudra ideja postaviti parket premazan uljem i koliko će održavanja zahtijevati nakon postavljanja?

18.11.2016 8.224

​Zašto je zlatna vaza važan element stvaranja modernog i luksuznog stila uređenja interijera?

Može li zlatna vaza pripomoći u stvaranju modernog i elegantnog stila uređenja interijera? Kako iskoristiti zlatnu vazu i gdje je pozicionirati? Zašto zlatna vaza povezuje prostor i naglašava ljepotu interijera?

24.05.2016 4.423
Posljednji komentari