Uređenje kupaonice

Uređenje kupaonice je važno kod iznajmljivanja turističkog smještaja. Kod uređenja kupaonice za turistički smještaj treba paziti da se prostor lako održava i čisti kod čestih izmjena gostiju.

Tapete u kupaonici: Je li pametno postaviti tapete u kupaonicu?

Razmišljate o postavljanju tapeta u kupaonicu? Sviđaju vam se mogućnosti atraktivnog dizajna tapeta i voljeli biste modernizirati vašu kupaonicu? Je li pametno postaviti tapete u kupaonicu? Na što pripaziti ako se odlučite za postavljanje tapeta u vlažne prostorije?

12.10.2021 10.056

Staklena vrata za tuš kabine: 5 savjeta za uspješnu kupnju kvalitetnih vrata

Opremate novu kupaonicu i razmišljate o kupnji tuš kabine? Zanima vas koja staklena vrata za tuš kabine su idealan izbor za vas i na što pripaziti? Koje su važne karakteristike kvalitetnih vrata i kako ispravno odabrati?

12.10.2021 16.357

Najbolja vrata za tuš kabinu: Klizna, okretna ili harmonika vrata?

Uređujete kupaonicu i u potrazi ste za vratima za tuš kabinu? Istražujete koja su najbolja vrata za tuš kabinu i kakav mehanizam zatvaranja odabrati? O čemu ovisi odabir vrste vrata za tuš kabinu i što najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima?

05.10.2021 16.272
Aktualno:

​Horizontalni ili vertikalni radijatori – kada odabrati koje vrste radijatora?

Planirate ugradnju novih radijatora u vaš dom ili apartman? Zanima vas koje su prednosti horizontalnih, a koje vertikalnih radijatora? Koje su vrste radijatora pogodne za vaše prostorije?

29.10.2019 6.097

Božićna dekoracija za kupaonicu: Kako ukrasiti kupaonicu za uživanje u blagdanima?

Želite blagdansku čaroliju dovesti u vašu kupaonicu? Potrebne su vam ideje za dekoriranje kupaonice i tražite inspiraciju? Kako dekorirati kupaonicu za nadolazeće božićne blagdane?

30.11.2018 7.019

​Električni grijač za kupaonski radijator - kada je odlično rješenje?

Razmišljate o ugradnji električnog grijača u kupaonicu? Pitate se kakve prednosti i nedostatke donosi električni grijač? Kako se montira električni grijač za kupaonski radijator i zašto je kvalitetan izbor?

27.10.2018 11.977

​Kupaonski radijatori: Kako odabrati idealan radijator za vašu kupaonicu?

Planirate nabavku novog kupaonskog radijatora, no niste sigurni koji je radijator najbolje rješenje za vašu kupaonicu? Kako izmjeriti potrebnu snagu i dimenzije radijatora za kupaonicu? Je li bolje odabrati klasični horizontalni radijator ili ljestve radijator?

29.09.2017 11.189