Uradi sam
7.3K

Zašto je važno obojati zidove prije početka nove turističke sezone?

Pred vama je nova turistička sezone i razmišljate kako pripremiti apartman ili studio za buduće goste? Pitate se trebate li nanovo ofarbati zidove i hoće li to pridonijeti boljem ugođaju gostiju? Zašto je važno obojati zidove prije nove turističke sezone i kada to učiniti?

Pripreme za novu turističku sezonu iziskuju mnogobrojne pripreme, a mnogi iznajmljivači pitaju se trebaju li obojati zidove prije dolaska novih turista. Iako stanje zidova ovisi o broju i ponašanju prošlih turista, novo bojanje zidova nikada nije loša ideja. U nastavku vam donosimo nekoliko razloga zašto je pametno obojati zidove prije nove sezone:


bojanje zidova u apartmanu


Riješite se svih neželjenih mrlja

Ako ste u prošloj sezoni imali mnoštvo gostiju i ako su ti gosti sa sobom doveli svoju malu djecu – budite sigurni kako negdje postoji neka mrlja na zidu. Mala djeca sklona su prljavim rukama dirati sve i svašta, bez obzira što ih roditelji pokušavaju spriječiti u tome naumu. Dakle, gosti s djecom garancija su zamrljanih zidova.

Jednostavnim bojanjem zidova možete se vrlo brzo riješiti svih tih prljavština koje su se u prošloj sezoni pojavile na zidu. Bilo da se radi o prljavim rukama djece ili slučajno prolivenom piću, nova će boja prekriti sve te mrlje i učiniti vaš smještaj ljepšim.


obojati zidove u stanu kući apartmanu


Udahnite novu svježinu prostoru

Nova boja na zidovima udahnjuje novi život prostoru. Bez obzira što stara boja zidova još uvijek izgleda sasvim pristojno, novi sloj boje definitivno će oživiti postojeći prostor. Nije potrebno mijenjati boju zidova, već je dovoljno samo nanijeti jedan novi sloj boje kako bi prostor izgledao fantastično.

Kako biste što lakše nanovo bojali zidove, najbolje je koristiti bijelu boju koja se u svakom trenutku može popraviti. Iako i bijela boja s vremenom postaje žućkasta, činjenica je da bijelu boju možete uvijek lako popraviti. Ne trebate čak ni bojati čitav stan, već samo zid koji je zaprljan.


obojati zidove prije turističke sezone bojama


Osigurajte veći užitak i bolje recenzije

Sigurni smo kako vam je gost na prvome mjestu i kako želite maksimalno ugoditi svakome turistu koji se nađe u vašem smještaju. Novo obojani zidovi pokazati će gostu kako je vama kao iznajmljivaču stalo do toga da se gost u smještaju osjeća kao doma. Samim time, veća je vjerojatnost da će vam gost ostaviti odlične recenzije koje će vam privući još novih gostiju.

Bojanje zidova je relativno malen trošak jer boju za čitav maleni studio ili apartman možete nabaviti već za 200-ak kuna. Ako ste vješti, zidove možete samostalno obojati čime ćete uštedjeti na bojanju i platiti ćete samo novu boju i kistove. Dakle, za svega nekoliko stotina kuna možete svojim gostima osigurati predivno ozračje – što će oni itekako znati nagraditi sjajnim recenzijama.

Spremi

Kako povećati broj turista i noćenja u zimskim mjesecima?

Ponudimo domaće: Salenjaci - najpoznatija slastica kontinentalne Hrvatske

Što iznajmljivač smještaja mora znati i koje vještine posjedovati?

Adrenalinski turizam - probudite dijete u sebi

Interes za putovanja još uvijek viši nego lani, turistima i ovu godinu najzanimljiviji Rovinj

Obavijest o odvajanju otpada za goste apartmana i kuća za odmor

Uradi sam: Adventski kalendar sa slatkom dobrodošlicom gostima

"Prođe li ovaj prijedlog Zakona o pomorskom dobru, Hrvatska se može oprostiti od turizma u privatnom smještaju"

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Kako pripremiti apartman za digitalne nomade?

Kako urediti stari trosjed i fotelju za daljnje korištenje – 5 jednostavnih rješenja

Popularno: