Kamin

Kamin u kući ili stanu. Vrste kamina. Ugradnja kamina.

​Vrste kamina na struju: Kako ugraditi električni kamin u svoj dom?

Koje vrste električnih kamina postoje? Kako ugraditi električni kamin bez puno intervencija u kući ili stanu? Koja je najbolja vrsta električnog kamina za vas?

15.10.2021 7 11.319

​Električni kamini cijena - je li električni kamin isplativa investicija?

Planirate nabaviti električni kamin za vašu kuću, stan ili apartman? Zanima vas koja je cijena električnih kamina i radi li se o isplativoj investiciji? Koliki su troškovi ugradnje i odražavanja električnog kamina i kakvi su u usporedbi s kaminom na drva, bioetanol ili plin?

12.10.2021 16.816

​Kamin u kući, stanu ili apartmanu: Top 6 razloga za i protiv kamina

Razmišljate o ugradnji kamina? Pitate se koje pogodnosti donosi kamin u kući, stanu ili apartmanu? Zanima vas koje su negativne strane kamina i zašto ponekad nije pametan odabir? Kakav kamin odabrati i što će kamin donijeti vašem domu?

09.10.2021 15.769
Aktualno:

​Električni kamin: Koje su prednosti, a koji nedostaci električnog kamina?

Planirate ugraditi električni kamin u vašu kuću, stan ili apartman? Zanima vas koje su prednosti električnog kamina? Koje nedostatke sa sobom donosi električan kamin? Isplati li se ugradnja električnog kamina ili se trebate radije okrenuti u smjeru klasičnih kamina na drva?

06.11.2020 17.868

​Kamin na struju: 8 razloga zašto ugraditi električni kamin u apartman

Razmišljate o ugradnji kamina u apartman? Zanima vas zašto je ugradnja kamina u apartman odlična ideja koja vam može poboljšati turističke rezultate? Isplati li se ugraditi kamin na struju i zašto je ta vrsta kamina sve popularnija?

19.10.2020 4.094

Dekorativni kamini: Kako samostalno napraviti predivan umjetni dekorativni kamin?

Želite napraviti predivan dekorativni kamin za vašu kuću, stan ili apartman? Zanima vas mogu li se dekorativni kamini kvalitetno uklopiti u vaš interijer? Koji su vam materijali potrebni za izradu umjetnog kamina i kako krenuti s izradom?

28.11.2017 5.054

Zašto je ukrasni kamin za dnevni boravak odlično rješenje?

Razmišljate o izradi dekorativnog kamina? Zanima vas zašto su ukrasni kamini sjajno rješenje za svačiji dom? Kako se dekorativni kamin može uklopiti u razne vrste dizajna interijera?

24.10.2017 4.272

Ukrasni kamin na struju: Zašto je pametno odabrati dekorativni kamin na struju?

Razmišljate o nabavci dekorativnog kamina na struju i niste sigurni je li to pametna odluka? Jesu li ukrasni kamini na struju dobro rješenje za kuće, stanove i apartmane te koje prednosti donose? Isplati li se odabrati ukrasni kamin na struju?

01.10.2017 4.600

Ukrašavanje kamina za Božić: Kako dekorirati kamin za ljepši blagdanski ugođaj?

Želite stvoriti blagdanski ugođaj u vašem domu ili apartmanu? Zanima vas kako ukrašavanje kamina za Božić može pripomoći boljem blagdanskom ozračju? Koje sve dekoracije odabrati za kamin i kako uživati u božićnom raspoloženju tijekom čitavog prosinca?

05.12.2016 7.751