Božićna dekoracija

Vrste borova i jelki: Kako odabrati idealno božićno drvce za vaš dom ili apartman?

Krećete u nabavku božićnog drvca za dom ili apartman i potreban vam je savjet? Koje su najbolje i najpopularnije vrste borova i jelki? Koje vrste borova i jelki traju najduže i gube najmanje iglica?

01.12.2021 10 10.596

Božićni borovi: Kako ukrasiti božićno drvce i stvoriti predivnu blagdansku atmosferu?

Želite atraktivno ukrasiti božićno drvce i potreban vam je savjet kako to učiniti? Koji su najbolji načini ukrašavanja božićnih borova i u čemu mnogi griješe? Koji su ukrasi za borove ove godine u trendu i kako borove prilagoditi dizajnu interijera?

09.12.2020 6.138

​Bor u apartmanu: Je li pametno postaviti božićni bor u apartman?

Bliži se blagdansko vrijeme i razmišljate trebate li okititi vaš apartman za goste? Je li pametno postaviti okićeni božićni bor u apartman i koje su dobre strane ukrašavanja apartmana? Postoje li razlozi zašto ne biste trebali postaviti ukrašeni bor u apartman?

01.12.2020 2.910
Aktualno:

Božićne lampice: 7 savjeta za kupnju i postavljanje savršenih božićnih lampica

Planirate ukrašavanje kuće, stana ili apartmana za Božić? Tražite idealne božićne lampice i zanima vas na što pripaziti kod kupnje? Kakve trebaju biti lampice za ukrašavanje vanjskih dijelova kuće i na što trebate paziti kod postavljanja lampica?

18.12.2019 6.801

Ukrašavanje okućnice za Božić: Kako ukrasiti dvorište za božićne blagdane?

Želite stvoriti predivan božićni ambijent oko vlastite kuće ili kuće za odmor? Potreban vam je savjet kako ukrasiti dvorište u prosincu? Tražite ideje za ukrašavanje okućnice za Božić?

03.12.2018 8.959

​Kupnja božićnog drvca: Na što sve pripaziti kod kupnje drvca za stan ili apartman?

Planirate kupnju božićnog drvca i potrebni su vam savjeti prije odabira drvca? Kako pametna kupnja božićnog drvca može produžiti trajanje drvca? Koje su važne stvari na koje trebate obratiti pažnju kod kupnje drvca?

02.12.2018 4.116

Božićna dekoracija za kupaonicu: Kako ukrasiti kupaonicu za uživanje u blagdanima?

Želite blagdansku čaroliju dovesti u vašu kupaonicu? Potrebne su vam ideje za dekoriranje kupaonice i tražite inspiraciju? Kako dekorirati kupaonicu za nadolazeće božićne blagdane?

30.11.2018 5.537

Božićni ukrasi za kuhinju: Kako ukrasiti kuhinju za još ljepše blagdane?

Tražite ideje kako dekorirati kuhinju za adventsko i božićno razdoblje? Zanima vas koji su najbolji božićni ukrasi za kuhinju i kako uz malo ulaganja napraviti idiličnu božićnu atmosferu? Koje sve stvari možete nabaviti kako bi vaša kuhinja zasjala u vrijeme blagdana?

28.11.2018 3.274

Božićne navlake za stolice: Top 7 savjeta zašto i kako odabrati idealne navlake

Jesu li božićne navlake za stolice dobra ideja za dekoraciju kuće, stana ili apartmana? Zašto su božićne navlake za stolice poželjne u blagovaonicama i u prostorima gdje borave djeca? Kako odabrati idealne navlake za stolice i na što pripaziti kod kupnje?

20.12.2017 7.267

Umjetno božićno drvce: Koje su prednosti i nedostaci umjetnog božićnog drvca?

Planirate kupnju umjetnog božićnog drvca? Zanima vas je li umjetno božićno drvce isplativo ulaganje? Koje prednosti i nedostatke donosi umjetno božićno drvce i isplati li se krenuti u nabavku umjetnog bora?

27.11.2017 2.549

Kako pospremiti božićne ukrase i sačuvati ih za iduću godinu?

Zanima vas kako pospremiti božićne ukrase za iduću godinu? Na što sve trebate pripaziti kod spremanja i kako ukrase sačuvati za idući Božić i Novu godinu?

06.01.2017 3.543

Božićne svijeće: Atraktivne svijeće za potpuni osjećaj božićne čarolije

Tražite atraktivne božićne svijeće kao dekoraciju za vaš blagdanski stol? Zanima vas koji su najpopularniji mirisi božićnih svijeća i kako odabrati idealan? Kako atraktivne svijeće mogu upotpuniti vašu blagdansku dekoraciju i na što pripaziti kod korištenja svijeća?

21.12.2016 3.190

Božićne dekoracije za stol: 8 ideja za ukrašavanje stola za Božić i blagdane

Želite ukrasiti stol za Božić i blagdane? Zanima vas koje su najbolje božićne dekoracije za stol i kako uz nekoliko jednostavnih dekoracija postići predivan izgled stola? Koje su boje dominantne kod božićnog ukrašavanja stola i koje sve dekoracije trebate imati na božićnom stolu?

19.12.2016 9.084

Ukrašavanje kamina za Božić: Kako dekorirati kamin za ljepši blagdanski ugođaj?

Želite stvoriti blagdanski ugođaj u vašem domu ili apartmanu? Zanima vas kako ukrašavanje kamina za Božić može pripomoći boljem blagdanskom ozračju? Koje sve dekoracije odabrati za kamin i kako uživati u božićnom raspoloženju tijekom čitavog prosinca?

05.12.2016 6.570