Uradi sam
2.6K

Božićna dekoracija za kupaonicu: Kako ukrasiti kupaonicu za uživanje u blagdanima?

Želite blagdansku čaroliju dovesti u vašu kupaonicu? Potrebne su vam ideje za dekoriranje kupaonice i tražite inspiraciju? Kako dekorirati kupaonicu za nadolazeće božićne blagdane?

Dekoriranje kupaonice za božićne blagdane sasvim sigurno nije tipična aktivnost kojom se bave ljudi širom svijeta. No, pravi zaljubljenici u Božić i blagdane vjerojatno će poželjeti dašak radosti blagdana unijeti i u kuponice. Planirate li dekorirati kupaonicu za adventsko vrijeme slijedi nekoliko savjeta:

 

Božićni ručnici kao povoljna dekoracija za blagdane

Božićni ručnici spadaju u jednu od najbržih i najpovoljnijih dekoracija za blagdane. Ručnike za kupaonicu ionako trebate, a božićni ručnici savršeno će upotpuniti atmosferu blagdana u vašem domu ili apartmanu. Ručnici s motivima Božića mogu se nabaviti u raznim trgovinama, a trošak nabavke takvih ručnika bit će relativno malen.

ručnici Božićna dekoracija za kupaonicu

 

Atraktivni tepisi kao odlična božićna dekoracija za kupaonicu

U mnogim web trgovinama možete pronaći atraktivne crvene tepihe s motivima Djeda Božićnjaka, sobova, borova i poklona koji će se savršeno uklopiti u ukrašavanje kupaonice za blagdane. Osim atraktivnih tepiha za kupaonicu, naglasak možete staviti i na zabavne tekstilne dekoracije za WC dasku i kotlić. Sve zajedno, vašoj bi kupoanici trebalo osigurati jedinstven blagdanski ugođaj.

dekoracija za božić za kupaonicu

 

Cvjetni aranžman upotpunjen božićnim kuglicama

Božićne dekoracije od grančica borova možete postaviti svugdje po kupaonici, a posebno će se isticati ukrasite li ogledalo snježnim pahuljama. Grančice borova uparene s predivnim crvenim trakicama i mašnama, vašoj će kupaonici pružiti jedinstven ugođaj koji će osim atraktivnog izgleda donijeti i ugodan miris bora. Na dekoracije možete objesiti i božićne kuglice, a poželite li još više kuglica, možete ih postaviti uz cvjetni aranžman na kotliću za vodu.

svjetiljka u kupoanici božić

 

Mirisne svijeće za opuštanje u blagdansko vrijeme

Mirisne svijeće posebno su pogodne za kupaonice u kojima na raspolaganju imate udobnu kadu. Zamislite opuštajuće blagdansko kupanje uz predivan miris božićnih svijeća i tinjajuću svjetlost koja stvara romantičnu atmosferu. Predivne božićne svijeće mogu se koristiti u raznim prostorima doma ili apartmana, a u kupaonici ih možete postaviti na kotlić, ormarić ili veliki umivaonik. 

Spremi

Besplatan tečaj njemačkog jezika za opatijske iznajmljivače

Opremanje blagovaonice: Kako iskoristiti stare stolice u novoj blagovaonici?!

Tepih za blagovaonicu: 6 savjeta za odabir najboljeg tepiha za blagovaonu

OPG-ovima do 150.000 kuna bespovratnih potpora za veću kvalitetu i razvoj dodatnih sadržaja

Privatni iznajmljivači i trendovi u turizmu: Slušamo li svoje goste?

Morska šparoga - nenametljiv prilog jednostavnm jelima i delicija iz jadranskih plićina

Kako povećati broj turista i noćenja u zimskim mjesecima?

Što je "Internet stvari" i kako može utjecati na naše poslovanje u turizmu?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Ukrašavanje okućnice za Božić: Kako ukrasiti dvorište za božićne blagdane?

Božićni borovi: Kako ukrasiti božićno drvce i stvoriti predivnu blagdansku atmosferu?

Popularno: