Preporuke i popusti
16.4K

GTP Stolice & Oprema za ugostiteljstvo: Dobar dizajn interijera privlači goste i podiže cijene noćenja

Vrhunski dizajnirane GTP stolice i ležaljke za apartmane i kuće za odmor na akciji od 20% za čitatelje Cimerfraj.hr. Jer dobar dizajn namještaja i opreme smještaja privlači pažnju gostiju i podiže vrijednost usluge noćenja

Koliko je istine u tvrdnji da dobar dizajn namještaja i opreme smještaja privlači rezervacije? Zar je turistima važno kako izgleda smještaj i koliko je kvalitetno opremljen? Ionako će dan provesti na plaži, u razgledavanju grada, istraživanju prirode. Dovoljno je imati sigurno mjesto za ostaviti stvari i udoban krevet za prespavati. Točno ili ipak nije?
 

Povoljan i funkcionalan dizajn

Pažljivo dizajniran namještaj je postao cjenovno pristupačan. Skandinavske tvrtke, koje su čuvene po svom stilu kombiniranja visoke estetike i funkcionalnosti u svakodnevnom korištenju, zaslužne su za popularizaciju namještaja i opreme visokih estetskih vrijednosti.
 

Fotografije pažljivo dizajniranih apartmana i kuća za odmor preplavile su svijet pa većina gostiju traži vizualno privlačan smještaj, čak i kada planira provesti vrlo malo vremena u njemu

Osnovni "krivac" za to su društvene mreže na kojima mnogi rado dijele prekrasne fotografije sa svojih putovanja. Turisti se vole pohvaliti izgledom smještaja kojeg su "uboli" na svom Instagram profilu ili Facebook stranici. Sve češće rezerviraju apartman ili kuću za odmor koji su dizajnirani i opremljeni daleko atraktivnije od njihovog vlastitog stana ili kuće. Na odmor ide jednom godišnje, pa i rjeđe zbog pandemije, i spremni su si takav luksuz na putovanju priuštiti.

GTP lounge setovi
GTP lounge setovi za opremanje vanjskih prostora smještajnih objekata


Dizajn podiže cijenu usluge smještaja

Dobar dizajn namještaja i opreme se vidi odmah. Fotografije smještaja koji je pažljivo osmišljen i dizajniran više privlače pažnju potencijalnih gostiju na stranicama internetskih oglašivača smještaja. Osim toga, sektor iznajmljivanja turističkog smještaja napreduje od kratkoročnog najma do ugošćivanja digitalnih nomada koji ostaju dulje i od smještaja traže više.
 

Dodatne pogodnosti u smještaju su važne, ali dobar dizajn je taj koji priča priču

Atraktivan dizajn je tražen poput dodatnih pogodnosti u smještaju, važan gotovo koliko i masažne kade, bazeni, kućne teretane ili profesionalno opremljene kuhinje. U moru jednake ponude, bitnim postaje sve - od izgleda prostorija, izbora i boje namještaja, do dekora i dizajna sitnica. Na tržištu nekretnina, dizajn interijera povećava cijenu stana ili kuće za čak 12%. Slično je i s cijenom noćenja - ulaganje u dizajn interijera apartmana i kuće za odmor se isplati.

utjecaj dizajna namještaja i opreme na cijenu nekretnine

“Gosti očekuju prekrasan, moderan smještaj svaki put kada rezerviraju nekretninu”, navodi AIrDNA, kao i da je "element dizajna od vitalnog značaja za stvaranje snažnog prvog dojma".
 

Mnoge platforme za oglašavanje imaju i posebne kategorije za domaćine koji ulažu u dizajn smještajne ponude pa se takvi objekti češće pojavljuju među prvim rezultatima tražilica

Gtp stolice

Carmen Arm - visokokvalitetna plastična stolica


Dizajn i/ili kvaliteta

Je li gostima važnija kvaliteta ili vizualni dojam uređenja interijera smještaja? Određena kvaliteta je svakako poželjna. No, ponekad ćemo se radije odlučiti za cjenovno prihvatljiv izdatak privlačnog dizajna namještaja, radije nego za kvalitetan, a skupi proizvod.

Nekada smo za zanimljivo dizajniran komad namještaja morali izdvojiti više novca, danas možemo odabrati izuzetno privlačne komade namještaja i opreme po nevjerojatno povoljnim cijenama.
 

Sve češće se ne moramo dvoumiti između kvalitete i dizajna jer možemo imati oboje uz prihvatljiva ulaganja

Jedna od domaćih tvrtki koja nudi oboje je GTProsperitas d.o.o. (GTP Stolice & Oprema za ugostiteljstvo). Dulje od desetljeća, ova zagrebačka tvrtka se bavi prodajom opreme za uređenje ugostiteljskih objekata i stolica za ugostiteljske i smještajne objekte. Brojni hoteli, hosteli, privatan smještaj, caffe barovi i restorani su njihovi partneri.

GTP stolice za vanjske prostore
GTP stolice za dvorišta i terase

Na adresi Samoborska cesta 91 b u Zagrebu, pronaći ćemo showroom i maloprodajnu trgovinu GTProsperitas d.o.o. 

Ovdje možemo razgledati, isprobati i kupiti brojne primjerke vješto dizajniranih i kvalitetnih stolica za vanjske i unutarnje prostore, postolja i ploča za stolove, gotove stolove, ležaljke i lounge setove za naše vrtove i terase. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi udovoljili različitim ukusima gostiju i potrebama ugostitelja.
 

GTP jamči dostupnost renomiranih marki španjolskih, talijanskih i turskih dobavljača uz isporuku odmah ili u vrlo kratkim rokovima

GTP vanjski asortiman
Dio GTP asortimana vanjskih stolica, ležaljki i lounge setova

Ovdje preuzmite katalog GTP stolica, ležaljki, postolja i ploča za stolove, a više informacija i artikala pronađite u trgovini GTProsperitas d.o.o. na Samoborskoj 91 b u Zagrebu ili na GTProsperitas.hr.
 

 

Akcija s 20% popusta za čitatelje Cimerfraj.hr
na sve artikle dostupne za isporuku odmah traje do isteka zaliha!


Informirajte se kod GTProsperitas d.o.o. bez obveze!

 
Spremi

iCal - kako ga koristiti za sinkronizaciju kalendara na različitim platformama za rezerviranje smještaja

Učinkovitost oglašavanja smještaja: Spori u korištenju potencijala društvenih mreža, brzi u odgovaranju na poruke gosta

Mala ulaganja u nekretninu za iznajmljivanje koja mogu učiniti veliku razliku

Cijene turističkog smještaja u Hrvatskoj u prosjeku poskupile za vrtoglavih 30,8 posto

Neuništive biljke za apartmane - 6 ljepotica koje neće zamjeriti odsutnost domaćina

Konferencija 3T: Što je pametni turizam i kako pametno razvijati turizam u Hrvatskoj?

Koje su najgore boje zida za spavaću sobu koje trebate izbjegavati?

Foto natječaj: Najljepše fotografije Zagrebačke županije osvajaju jednu od nagrada iz fonda vrijednog 15 tisuća kuna

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

eIznajmljivači aplikacija: Znamo li koje su naše porezne obveze u 2022.?

Ne ispričavajte se više zbog lošeg vremena! Hotelski LG televizori mogu biti zabava i za goste privatnog smještaja

Popularno: