Preporuke i popusti
7 78.4K

Budite uočljivi! Profesionalno fotografiranje apartmana za isplativije oglašavanje

Oglasi smještaja s fotografijama imaju čak 94 posto više pregleda, a oni s kvalitetnim slikama, čak 67 posto. Odaberite kvalitetne fotografije apartmana kojima prezentirate svoj objekt za iznajmljivanje iz više uglova

Već smo pisali o važnosti kvalitetne fotografije smještaja prilikom oglašavanja na internetu. Rezultati ankete provedene u članku pod nazivom `Mali trikovi fotografije za iznajmljivače apartmana´ pokazuju kako čak 85 posto iznajmljivača odabire profesionalnog fotografa kako bi dobili kvalitetne snimke apartmana, sobe ili kuće za iznajmljivanje, koje bi mogli koristiti u različite svrhe. Brojke govore u prilog takvoj odluci: 67 posto turista ocjenjuje kvalitetu slika vrlo važnom prilikom odabira mjesta za odmor.
Fotografiranje smještaja Zajednica iznajmljivača
Prvi utisak je najvažniji, to svi dobro znamo. U gomili oglasa za iznajmljivanje apartmana, fotografije su te koje bi trebale biti dobar prvi dojam. Ako gost nije zadovoljan slikama uz naš oglas, nastavit će potragu dalje. Želimo li zadržati gosta i povećati broj upita, nužne su nam lijepe i dobre fotografije.

Iako većina posjeduje foto-aparat, malo nas ima kvalitetnu opremu koju koriste profesionalci. Osim toga, fotografiranje nije samo skupocjena oprema, već spoj iskustva, obrazovanja i načina razmišljanja. Kroz individualni pristup, uz razumijevanje naših potreba i isticanje naših prednosti, dobar fotograf može stvoriti suvremene fotke koje vrijede ne tisuću, već milijun riječi. Dobar fotograf možete biti sami ili prepustiti taj posao stručnom oku.


Fotografija - kvalitetnija turistička promocija

Zajednica iznajmljivača u suradnji s timom fotografa nudi fotografiranje smještaja po promotivnoj cijeni, s naglaskom da na snimljene materijale imate autorska prava te ih možete koristiti u različite svrhe. Od prezentacije na različitim stranicama za oglašavanje smještaja, preko objave u publikacijama, brošurama, katalozima, do reklamiranja na društvenim mrežama.

Ako želite profesionalno snimanje vaših smještajnih objekata, bilo gdje na području Hrvatske, tu je tim profesionalaca produkcije Pozitiv. Bilo da se nalazite na kontinentu, planinama, obali ili na otocima, spremni su doći do vas, snimiti vaše apartmane te osvježiti vašu ponudu kvalitetnim i lijepim fotografijama. Usto, nude savjetovanje, stručno fotografiranje te post-produkciju snimljenog materijala.


Uočljivo bolji

U svome poslu koriste profesionalnu opremu (full-frame kamere i kvalitetne objektive) kako bi pravim kombiniranjem izražajnih sredstava (odabirom objektiva, položaja kamere, dinamičkog raspona, temperaturom svjetla, odnosom boja, dubinskom oštrinom i perspektivnim pomacima, kompozicijom) najbolje snimili vaš prostor. Svi fotografi iz tima imaju iskustva u arhitektonskoj fotografiji i snimanju interijera, kako za apartmane i sobe, tako i za velike biroe i renomirane klijente.

Nakon snimanja odabrat će najbolje fotografije i digitalno ih obraditi, kako bi konačan rezultat bio vizualno atraktivan proizvod. Fotografi Pozitiva svoje vještine temelje na prirodnom i privlačnom snimanju apartmana kako bi svaki potencijalni gost poželio odsjesti baš kod vas.
 
 


Za sve dodatne informacije i predbilježbe kontaktirajte Pozitiv do 15.4.2016., a snimanja će se održavati tijekom dnevnih sati u drugoj polovici travnja i u svibnju.

O samom terminu dogovorit ćete se s vašim fotografom.
 

 
 


Regularna cijena fotografiranja iznosi 400,00 kn po smještajnoj jedinici.

Cijena fotografiranja za članove Zajednice iznajmljivača i Apartmanije.hr

s 40% popusta iznosi 240,00 kn po smještajnoj jedinici
 Ako se odlučite za profesionalne fotografe, ostaje vam samo da ih dočekate u dogovorenom terminu u pospremljenom i čistom apartmanu. Iako kažu da je ljepota u oku promatrača, ovdje bismo se usudili reći da je ljepota u oku profesionalca. Dopustite profesionalnom fotografu da prepozna ljepotu vašeg apartmana, sobe ili kuće za iznajmljivanje, i da je zabilježi na fotografijama koje će putovati po svijetu.

 
Niže preuzmite kod za popust bez kojega nije moguće ostvariti 40% nižu cijenu fotografiranja smještaja.
Za prikaz ovog sadržaja potrebno se ili kao Cimerfraj.hr korisnik.
Spremi

​Sportski turizam - zašto se o njemu toliko priča?

OPG-ovima do 150.000 kuna bespovratnih potpora za veću kvalitetu i razvoj dodatnih sadržaja

​Električni grijač za kupaonski radijator - kada je odlično rješenje?

Jesmo li slušali na satovima geografije pa zapamtili kakvo bogatstvo su naše rijeke?

73 vrste turizma i turističkih niša u kojima svatko može pronaći svoje goste

5 razloga zbog kojih gosti rezerviraju privatne apartmane kad idu na mora, oceane

Boravak u prirodi kao lijek: Kanadski liječnici izdaju recepte za putovanje u nacionalne parkove

Uradi sam: Prirodno bojanje jaja sa sastojcima iz svake kuhinje

7 komentara Uključi se u raspravu
Vesna - Crikvenica 08.03.2016 19:40
Sve je to velika istina! Ali ima i jedno ali da se nešto ne smije prikazati ljepše nego je u stvarnosti jer tada dolazi do velikog razočaranja što je još gore za vlasnika! Tada tek nastupaju problemi, kada gost više očekuje jer je promotivno bilo sve uljepšano, a mala sitnica može biti okidač za nezadovoljstvo!
Damir - Primošten 09.03.2016 21:46
Lijepe slike su u svakom slučaju neophodne! Osobno imam solidne slike svojih apartmana, ali sam jako zadovoljan kada gosti u živo vide apartmane i redovno su oduševljeni jer je u živo puno ljepše nego na slikama. Sigurno je to bolji osjećaj za iznajmljivača, nego u situaciji kada su slike ljepše od stvarnosti. Usprkos tome ću pokušati napraviti bolje slike.
Milan - Ugljan 10.03.2016 14:11
Hvala vam na vašem radu i brigi za malog iznajmljivača. Svaki, pa i mali korak koji će doprinijeti ka poboljšanju ponude u iznajmljivanju kreveta kod malih iznajmljivača puno će nam pomoći i puno će imati pozitivnog u prezentaciji naših apartmana. Ja ću rado prihvatiti vaš prijedlog i vašu ponudu za profesionalno ponovno slikanje naših objekata. Nadam se da će i ostali to prihvatiti kako bi nas bilo što više i kako bi postigli što bolju cijenu!
Lidija - Split 16.03.2016 15:26
Dobra slika svakako bolje prodaje apartman. Osobno sam se uvjerila, bez obzira što sam već bila uglavnom vrlo dobro popunjena, odlučila sam se na profesionalnog fotografa. Čak sam bila i malo skeptična, slike su mi djelovale nešto kao hiperrealizam pa sam se bojala da možda i neće biti onako kako sam željela. Vjerujte mi da da je potražnja za rezervacijama otprilike povećana za nekih 70, bez obzira na redovito popunjen kalendar.
Štefka - Novi Vinodolski 22.03.2016 21:33
Odličan savjet. Sad sam se i ja odlučila za profesionalnog fotografa. O rezultatima ćemo nakon sezone
Ljiljana 03.07.2019 02:43
Da li ima još mogućnosti dobiti usluge fotografa preko vas po cijenama s popustom? Hvala, Ljiljana
Cimerfraj.hr - Hrvatska 05.07.2019 12:27
Poštovana gđo. Ljiljana, nažalost, akcija je davno završila. Možete kontaktirati Pozitiv i pokušati dogovoriti snimanje ili dobiti preporuku ovisno o Vašoj lokaciji. Lijep pozdrav!
Odgovori
Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Hidromasažni bazen - luksuz ili investicija?

Bicikl, kajak i SUP - uhvatite priliku za dodatnu zaradu!

Popularno: