Preporuke i popusti
67.2K

Medico Home madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan

Medico Home madraci s besplatnom dostavom u čitavoj Hrvatskoj i besplatnim povratom u slučaju nezadovoljstva: Znamo svi koliko kvaliteta madraca utječe na kvalitetan i dostatan san, a kvalitetan san na energiju i dobro raspoloženje. Znamo li koliko je čvrsto povezano zadovoljstvo gosta s kvalitetom madraca u apartmanu?

Sjeća li se tko splitskog pjevača Amulića i njegovih stihova "a imam i jogije, jogije na federe, koji cvile, koji škripe..."? Onaj tko se sjeća pjesme, sigurno se sjeća i madraca (jogija) na opruge (federe), možda se sjeća i kako opruge dotrajalog madraca zvuče kad se zavalimo u udobniji položaj pred zasluženi odmor. Iako nas taj zvuk lako zavede pa odvede u neka romantična sjećanja i vremena, gostima u našim apartmanima ne bi bio nimalo privlačan niti bi pozivao na dobre ocjene smještaja
 
Prema istraživanjima navika i zadovoljstva turista britanskog Express-a, čak 74 % turista posebnu pažnju posvećuje odabiru smještaja s udobnim sobama i još udobnijim madracima. Odlazak na odmor, znamo svi, znači i uživanje u satima kvalitetnog sna, a za kvalitetan san je potreban i kvalitetan madrac. Tako će 26 % gostiju reći da je za manjak sna kriv loš madrac. Četvrtina svih gostiju, 25 %, je posvjedočila da je manjak sna kriv za manjak uživanja u odmoru te da su se s putovanja vratili neraspoloženi i umorni. 
 
Medico madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan - važnost madraca
 
Prosječno u životu provedemo 23 godine u krevetu što je ukupno 8516 dana. Naravno, turisti nam ne dolaze u goste da bi provodili vrijeme u krevetu. Ipak, prema istraživanjima Instituta za turizam `TOMAS ljeto 2017.´, 55 % gostiju dolazi na odmor i opuštanje, što je puno veća brojka od 31 % motiviranih novim iskustvima i doživljajima. A i njima dobro dođe kvalitetan san nakon uzbudljivog, ali iscrpljujućeg, upoznavanja destinacije.
 

Zašto je važan dobar san?

Manjak sna utječe na našu sposobnost da procesuiramo nove doživljaje i iskustva. Loš san umanjuje sposobnost pamćenja i sprječava stvaranje pozitivnih uspomena - čak je dvostruko veća mogućnost stvaranja negativnih emocija ako se nismo naspavali prošlu noć. Tako barem tvrdi studija o utjecaju sna na pamćenje iz 2014. godine i loše recenzije svih onih koji se nisu naspavali na odmoru u obiteljskom smještaju. 
 
Kvalitetan i dostatan san se smatra jednom od osnovnih ljudskih potreba. A krivac za loš san je najčešće - madrac. 
Kvalitetan i dostatan san je važan za zdravlje. San utječe na: 
1. raspoloženje, 
2. energiju, 
3. pamćenje, 
4. kreativnost, 
5. koordinaciju, 
6. rad srca, 
7. intelektualne sposobnosti,
8. fizičku spremnost,
9. imunitet. 
 
Medico madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan
 
Kakav madrac nam je udoban, može biti stvar osobnog ukusa, ali se za dobru higijenu spavanja preporučuje čvrst i tvrd madrac. Istrošeni, mekani madraci oslabljuju mišiće leđa pa se tijekom sna nakuplja napetost i bol u leđima. Čak 95 % ortopeda preporučuje tvrd madrac u borbi protiv bolnih leđa.
 

Kada je vrijeme za novi madrac?

Vijek trajanja madraca je 7 do 10 godina, nakon čega madrace valja zamijeniti novima za ugodniji i kvalitetniji san te bolje fizičko zdravlje i raspoloženje. Jednako je i s madracima koji se ne koriste čitavu godinu jer svaki materijal ima svoj vijek trajanja, tako da se preporučuje i periodičko mijenjanje madraca u apartmanima, sobama i kućama za odmor. 
 
5 znakova da madraci nisu više za upotrebu:
1. zadobivaju mekana i uleknuta mjesta bez čvrstog oslonca za leđa,
2. počinju škripiti, cviljeti i ispuštati zvukove kao u Amulićevoj pjesmi, 
3. rubovi madraca popuštaju što uzrokuje dodatnu nestabilnost podloge za leđa, 
4. pojavljuju se pukotine i oštećenja na površini madraca,
5. opća istrošenost materijala madraca.
 
 
Kupovina novog madraca može biti naporna i zamorna, pogotovo kada nabavljamo nove madrace za smještajni objekt, za kojeg znamo da može imati i do 20 postelja u obiteljskom smještaju, ne računajući pomoćne krevete

Medico madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan
Medico HOME proizvodi i anatomske jastuke od latexa koji  pružaju čvrstu potporu i zaštitu od alergija.

Lako se može dogoditi i da madrac kojeg smo kupili nije postelja snova kakva odgovara našim željama ili vizijama dobrog gostoprimstva. Kako tada zamijeniti ili vratiti madrace u trgovinu?
 
Odgovor je jednostavniji uz sustav SLEEP TRIAL tvrtke Medico Home koji osigurava besplatnu dostavu u sva, pa i najmanja, mjesta u Hrvatskoj, uključujući otoke. Jednako je siguran i povrat madraca ako njime nismo zadovoljni, kao i povrat novca u cijelosti, bez dodatnih pitanja i objašnjavanja. 
 
Medico Home SLEEP TRIAL sustav se može iskoristiti za jedan bračni ili dva obična madraca po kućanstvu godišnje unutar 100 dana od kupovine madraca
 

Medico madraci proizvedeni u Hrvatskoj

Medico Home madraci su nastali kao odgovor na neodlučnost i nedoumice pri kupovini madraca. Kako više ne bismo morali obilaziti trgovine i isprobavati madrac u sjeni prodavača nad nama, naručujemo Medico Home madrace iz udobnosti svojega doma i isprobavamo ih tamo gdje ćemo ih koristiti. Ako nam se ne sviđa, madrac jednostavno zamijenimo za novac kojim smo ga platili. 

Medico madraci: Osiguraj gostu dobar san za pun apartman svaki dan Proizvodnja u Hrvatskoj
 
Tvrtka Medico Home jamči kvalitetu madraca iz vlastite proizvodnje. Medico Home madraci se proizvode u Hrvatskoj, a kvalitetom i jednostavnošću usluge, lako pronalaze put od proizvodnog pogona do naših domova, apartmana, soba i kuća za odmor, bez posrednika i trgovina.  
 
Dostava Medico Home madraca na kućnu adresu je besplatna za područje čitave Hrvatske, uključujući otoke
Medico Home madraci se mogu naručiti samo putem interneta jer tvrtka ne ulaže financijska sredstva i resurse u prostore i opremu trgovina, prodavače i režije, već isključivo u kvalitetu madraca za zadovoljne (jer smo naspavani) kupce. Zato su i cijene Medico Home madraca povoljnije od cijena konkurentskih tvrtki. 

Vlastita proizvodnja Medico Home madraca znači da možemo naručiti madrac i izvan standardnih dimenzija i karakteristika, a osim madraca proizvode i nadmadrace, jastuke i podnice. Medico Home madraci su skrojeni prema željama i potrebama kupaca, a usluge tvrtke Medico Home prema želji da svi kupci budu zadovoljni. 
 
Medico madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan - modeli
 
Osiguraj gostu dobar san za pun apartman svaki dan!
 
 
Za korisnike Apartmanije.hr i članove Cimerfraj.hr
tvrtka Medico Home je pripremila
posebnu ponudu.

Uz Cimerfraj.hr kod

5% popusta

na svaku kupovinu od 2.3.2020. do 2.4.2020.!
 
 

​Medico Home poklanja GRATIS JASTUK uz svaki kupljeni madrac!

Više o modelima madraca i ostalim proizvodima i uslugama
tvrtke Medico Home potražite na medico-home.hr​.
Za ostvarenje popusta dovoljno je predočiti dobiveni kod prilikom predbilježbe ili kupnje.

Za preuzimanje koda je potrebna registracija.
Za ostvarenje popusta preuzmite niže svoj kod.
 
Za prikaz ovog sadržaja potrebno se ili kao Cimerfraj.hr korisnik.
Spremi

Konferencija 3T 2022. - od umjetne inteligencije i robota do TikTok promocije u turizmu

Uradi sam: Kako napraviti sredstvo za dezinfekciju apartmana?

​Svjetski dan turizma 2022.: Povoljnije cijene ulaznica u NP Brijuni i Plitvička jezera, popusti na turističke usluge i do 80%

e-Visitor preplašio iznajmljivače smještaja na crno?

Suradnja poduzetnika u turizmu: Promocija drugih kao dodatak vlastitoj ponudi smještaja

Promohotel - 38. izdanje sajma za sve koji žele ojačati svoju turističku ponudu

Dekoracije za Halloween: Kako ukrasiti kuću, stan ili apartman za noć vještica?

Dani vina i gastronomije Zadarske županije

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

DOMOS Rent: Koja je cijena jedinstvenog osiguranja za vaš apartman?

Drvene podne obloge za terase, vrtove i dvorišta za dugovječnost sa stilom

Popularno: