Preporuke i popusti
14.5K

Ne ispričavajte se više zbog lošeg vremena! Hotelski LG televizori mogu biti zabava i za goste privatnog smještaja

Hotelski LG televizori su namijenjeni i vlasnicima privatnog smještaja. Pozdravite gosta putem TV ekrana, promovirajte dodatne usluge ili ograničite jačinu zvuka. Hotelski TV je prilika za podizanje kvalitete ponude i zadovoljne goste, kojima dosadno biti neće ni kada pada kiša danima...

“Kiša pada već treći dan. Izbjegavam svoje goste jer, svaki put kad ih susretnem, gledaju me kao da bi im se trebao ispričati zbog lošeg vremena…”, piše jedan domaćin. Mnogo smo se puta zatekli da nam je žao gostiju koji su prevalili puste kilometre pa ih je dočekalo negostoljubivo vrijeme, smrknuto nebo, opustjele plaže i ulice. Kada vjetar i kiša potjeraju goste u apartmane, sobe i kuće, čime će ispuniti svoje vrijeme? Kako zabaviti najmlađe?

TV uređaj je odavno već standardna oprema smještaja u Hrvatskoj. Odabirom kvalitetnog TV uređaja s pametnim funkcijama podižemo kvalitetu smještajne usluge i gostima pružamo priliku da se na odmoru zabave i u slučaju loših vremenskih prilika.


Koliko je turistima važan TV u privatnom smještaju? 

U istraživanju Airbnb-ja iz 2021. godine, 97% turista je izjavilo da oprema smještaja i dodaci ponudi jako utječu na njihovo iskustvo na odmoru. I to više, nego mogućnosti šopinga u destinaciji, restorani, kulturni sadržaji ili društvo s kojim su na putovanju. Koji su to željeni dodaci u smještaju, prikazuje grafika niže.

Dodaci ponudi smještaja koje gosti cijene

 


U TOP 10 dodataka ponudi smještaja je i TV uređaj. Ista anketa pokazuje da, čak i kada ga neće koristiti, gost će pogledati kakav TV ima na raspolaganju i koje opcije nudi. Idealan je smart TV koji ima pristup streaming servisima poput Netflixa, HBO ili Amazon Prime i Screen sharing funkciju, odnosno, zrcaljenje sadržaja s mobilnog uređaja na televizor. Satelitske TV su stvar prošlosti.

LG hotelski TV
Dobra tekma se ni na odmoru ne propušta

 

LG hotelski televizori - komunikacija s gostima preko TV ekrana

Ne bi hrvatski domaćini bili uvijek pri vrhu top ljestvica privatnog smještaja u svijetu da ne osluškuju potrebe i želje svojih gostiju. A potrebe i želje domaćina osluškuju proizvođači vrhunskih TV uređaja.

LG hotelski televizori su hit u opremanju turističkog smještaja. Zašto? Zato što hotelski TV nije samo još jedan smart uređaj.
 

Hotelski televizori su opremljeni interaktivnim aplikacijama koje pomažu pružateljima usluge smještaja da svojim gostima ponude personalizirano i profesionalno gostoprimstvo

Hotelski televizori, što je uobičajen naziv za TV uređaje namijenjene poslovanju u sektoru pružanja usluga turističkog smještaja, više nisu SAT TV kakve smo nabavljali za svoje goste prije 5 godina. Televizori u smještajnim jedinicama su evoluirali - postali su veći i elegantniji, više su od prijenosnika slike i zvuka - hotelski TV je suvremeni alat za dvosmjernu komunikaciju s gostima. 

Hotel mod LG televizora
Hotel Mode LG televizora

 

Hotelski TV ima sposobnost rukovanja brojnim programima, marketingom smještaja i komunikacijom s različitim medijima. Televizori budućnosti će biti dio IoT sustava i vrlo vjerojatno je da će biti alat i za upravljanje klima-uređajima, svjetlom, glazbom i sličnim funkcijama. Već sada hotelski LG televizori dolaze s brojnim funkcijama. Osnovni modeli imaju mogućnosti:
 
  • Hotel Mode - omogućava kreiranje liste programa i postavljanje maksimalne dopuštene jačine zvuka (kako TV jednog gosta ne bi držao budnim onoga u susjednoj smještajnoj jedinici);

  • Info kanal - s informacijama o dodatnim sadržajima u smještaju i destinaciji ili reklamom domaćina;

  • Pozdravna poruka - postavljanje personalizirane poruke za gosta (ova funkcija je moguća uz kupnju ProCentric servera i integraciju s PMS sustavom).

 

LG hotelski televisori USB opcija

Početni zaslon s personaliziranom porukom dobrodošlice gostuHotelski LG televizori dostupni na RH tržištu mogu raspolagati i nekom od sljedećih tehnologija:
 

  • ​4K razlučivost - tehnologija zaslona s nano česticama visoke razlučivosti, kristalno jasne slike,

  • Pro:Centric Direct Pro:Centric Cloud - softverska rješenja za daljinsko upravljanje i jednostavno dizajniranje sučelja na zaslonima televizora u svim smještajnim jedinicama,

  • LG webOS 6.0 - inovativna tehnologija s nevjerojatnom jasnoćom prikaza detalja i širokom paletom vjerno prikazanih boja. Opcija "Galerija" omogućava korištenje zaslona TV-a kao prilagođenog sata ili umjetničke slike na zidovima našeg smještaja,

  • SoftAP - spajanje putem Wi-Fi hotspota na TV uređaju što gostima omogućuje prijenos s vlastitih uređaja. Podržava Bridge Mode koji adminu dopušta modificiranje signala, postavljanje lozinki, i drugo,

  • USB kloniranje - postavke možemo prenijeti na USB pa ih replicirati na drugom zaslonu.


Hotelski televizor - prilika gostima da se sami zabave

Televizori su sve bolji i bolji pa naši gosti sve češće očekuju moderan uređaj s dodatnim funkcijama. Ulaganje u takav uređaj je ulaganje u kvalitetu ponude, a za višu kvalitetu možemo naplatiti i višu cijenu noćenja. Hotelski LG televizori koriste najnovije tehnologije u dizajniranju nezaboravnog doživljaja za goste, s posebnim naglaskom na mogućnosti kreiranja vlastite zabave u apartmanima, kućama za odmor i hotelskim sobama.

Pristup internetu putem LG televizora u smještajnim jedinicama gostima nudi opciju spajanja vlastitih uređaja na TV ekran - mobitela i laptopa koje donose na odmor.  

LG hotelski TV s aplikacijama
Hotelski LG televizor s aplikacijama


Današnji pametni televizori u smještaju nude dvije mogućnosti gostima za spajanje. Prva je mogućnost prijave na vlastite račune na streaming platformama pa gosti mogu uživati u pregledavanju programa koje imaju kod kuće. Druga mogućnost je prijenos slike sa svojih pametnih uređaja na hotelski TV uz SoftAP tehnologiju LG televizora.
 

Kupovinom hotelskog LG televizora koji ima opcije logiranja gostiju u vlastite račune ili prijenosa s njihovih pametnih uređaja, ne moramo plaćati pretplate na streaming platforme poput Netflixa, HBOMaxa i slično pa dugoročno štedimo novac

LG TV Casting
Jednostavan prijenos slike s drugih uređaja na hotelske LG televizore uz SoftAP

 

Hotelski LG televizor je dodatna vrijednost ponude smještaja. Gost će ostati uz LG TV u smještaju pa i ako nije na to osuđen zbog lošeg vremena. Neće biti dosadno nikada, a mi nećemo osjetiti nelagodu kada se nebo namrgodi, vjetar zapuše, a kiša turiste u smještaj potjera.

 

 

Zašto ne bismo bili korak ispred konkurencije?

LG nudi rješenja za profesionalnu uslugu uz prilagođavanje potrebama gostiju. 

 

Detaljna ponuda na:

https://www.lg.com/hr/business/hotelski-tv

Svi LG Hotel TV imaju tvorničko jamstvo od 3 godine.

LG hotelski TV se mogu nabaviti i kod partnera Microline.hr.

 
Spremi

Kako pametna brava za apartman otključava slobodno vrijeme?

Kako do direktnih rezervacija i većih prihoda bez astronomskih provizija

9 savjeta uspješnih domaćina: Kakav dizajn apartmana je privlačan gostima?

Oglašavanje apartmana: Važnost opisa smještaja

Božićne dekoracije za stol: 8 ideja za ukrašavanje stola za Božić i blagdane

​Grijanje na pelete: Koje su prednosti i nedostaci grijanja na pelete?

EU prijedlog: Digitalni zeleni certifikat kao COVID putovnica za koju nije nužno biti cijepljen

Brendiranje Slavonije kao jedne destinacije za cjelogodišnji turizam

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

GTP Stolice & Oprema za ugostiteljstvo: Dobar dizajn interijera privlači goste i podiže cijene noćenja

SK3 Septik - ekološki prihvatljivo sredstvo za eliminaciju neugodnih mirisa, bolju razgradnju i rjeđe pražnjenje septičkih jama

Popularno: