Preporuke i popusti
11.2K

Ringo pametna brava: Zbogom čekanju gostiju i majstora

Ringo pametna brava: Izgubljeni ključ apartmana ili čekanje gosta zbog kasnog check-ina možemo ostaviti u prošlim svršenim vremenima ugradnjom pametnog ulaznog sustava. Uštedite vrijeme i živce, napravite prvi korak ka digitalizaciji poslovanja i višoj kvaliteti usluge smještaja

Pamet u glavu, znali su reći naši stari. Nisu tada slutili da ćemo jednog dana moći reći pamet u bravu što rasterećuje našu glavu, posebno u sezoni kod čestih izmjena gostiju. Koliko smo se puta pitali jesmo li zaključali vrata stana ili smještajne jedinice, je li naš gost zaključao, iščekivali turiste, čistačice i majstore, zdvajali zbog izgubljenih ključeva, vremena i energije?

Stoga, pamet u bravu pa zaboravimo takve situacije zauvijek. Digitalizacija ulaznih vrata, odnosno, ugradnja nekog od "pametnih" sustava brava, danas je jednostavnija i povoljnija nego ikada. 

Pametne bravedigitalne braveelektronske brave, kako god ih nazivali, znači različite suvremene sustave otključavanja i zaključavanja ulaznih vrata stanova, kuća, apartmana i imanja. Većina ih se može ugraditi na postojeća vrata čime brzo i povoljno dobivamo potpunu kontrolu nad ulazom/izlazom iz objekta, mogućnost otključavanja na daljinu i dijeljenja digitalnih ključeva.
 


Kolovoz je i pomalo smo već umorni od svega. Velika Gospa je prošla, a ljetnu omaru sve češće guše sparni oblaci s juga. Taj dan se kiša prosula kao iz bubnja. Oni putuju iz Mađarske, s dvoje male dječice i bebom od tri mjeseca. “Stižemo u 8, ne, zaglavili smo, oko 9 i pol smo s vama, pardon, kasnit ćemo još malo…” I konačno, eto ih oko ponoći, i oni i ja na izmaku snaga…, priča nam Goga, iznajmljivačica iz Brista. Teško je pokazati dobrodošlicu u ta doba, kad jedino što gosti žele, stići konačno u apartman i ostati sami, dodaje Goga.

Ovakve situacije su stvar prošlosti kod svih onih iznajmljivača koji su odlučili pametnom bravom otključati vrata digitalizacije poslovanja u turizmuPametna brava otključava slobodno vrijeme, pisali smo u veljači 2019. i odista s digitaliziranim vratima iščekivanja gostiju više nema, a digitalni sustav nudi i druge mogućnosti kakve obična ulazna vrata nemaju.
 

 

Digitalizacija ulaza nam omogućava organizaciju čišćenja ili popravka u smještajnoj jedinici, a da nismo fizički prisutni, što je velika ušteda vremena i novca kada se brinemo o nekretnini za najam izvan svog mjesta stanovanja

Upotreba pametne brave je praktična i njome svojim gostima možemo osigurati brz check-in check-out u bilo koje doba dana i noći, a to je turistima koji biraju privatni smještaj jedna od najvažnijih mogućnosti. Rješavamo se fizičkih ključeva koji se često gube, a možemo pratiti i tko sve ulazi u naš objekt kada nismo tu.

 

Ringo digitalna brava - što sve može?

Pametna brava je sustav čijom ugradnjom naša ulazna vrata postaju pametna vrata. Pri tome postoje različiti modeli sustava s različitim funkcijama. Ringo pametna brava nije klasična pametna brava, iako je taj pojam najbliže opisuje.
 

Klasična pametna brava zamjenjuje postojeću bravu i tada se više ne mogu koristiti stari fizički ključevi. Ringo pametna brava pretvara naš mobitel u digitalni ključ kojim otključavamo ulazna vrata, a stari ključevi ostaju i dalje u funkciji


Ringo pametna brava


Osim na različite vrste ulaznih vrata, Ringo se može instalirati i na vanjske klizne ograde i dizala.

Osnovne značajke Ringo digitaliziranih vrata su:
 

  • otvaranje i zatvaranje vrata na daljinu;

  • podjela digitalnih ključeva;

  • mogućnost otvaranja nekoliko vrata ili brava istovremeno;

  • korištenje bez registracije i prijave u aplikaciju;

  • povijest otvaranja vrata, odnosno ulaska;

  • interakcija s drugim aplikacijama pametnog doma.


Složeniji modeli Ringo sustava mogu uključivati integraciju s platformama za rezervaciju smještaja i različite mogućnosti povezivanja s vanjskim aplikacijama. 
 

Kako se dijeli digitalni ključ?

Ringo digitalni ključ se dijeli vrlo jednostavno putem e-maila ili telefonskom porukom. Gost kojem smo dostavili digitalni ključ može privremeno otključavati vrata objekta, sve dok tu mogućnost ne poništimo. Tako ulaz u apartman ili kuću za odmor ostaje ograničen samo na goste koji trenutno borave u smještaju.

Ringo digitalni ključ

Ringo digitalni ključ je pohranjen na mobitelu gosta i valjan do check-outa


Montaža Ringo rješenja

Montaža digitalne Ringo brave je brza i jednostavna. Sustav se montira na bilo koja postojeća vrata i ne remeti njihovu funkciju na bilo koji način.
 

I nakon montaže Ringo sustava, možemo koristiti svoje fizičke ključeve u slučaju nužde

Za montažu Ringo brave, potrebno je osigurati pristup električnoj energiji i Wi-Fi vezi ili mobilnim podacima SIM kartice. 

Ringo pametna brava

Ugradnja Ringo sustava


Koja je cijena Ringo digitalnih brava?

U cijenu Ringo sustava je uključena jednokratna naknada za montažu u iznosu od 757,00 kuna, a mjesečne pretplate za korištenje i održavanje sustava se kreću od 76,00 do 378,00 kuna ovisno o odabranom modelu. 

Za iznajmljivače se preporučuje model s cijenom od 250,00 kuna mjesečno koji se od profesionalnog i skupljeg modela razlikuje jedino u ograničenom broju od 25 digitalnih ključeva koji se može podijeliti gostima.


Tko je Ringo i kako naručiti Ringo sustav digitalizacije vrata?

Ringo je tvrtka sa sjedištem u Sloveniji. I sami su iznajmljivači. Iznajmljuju stanove i kuće, dugoročno i kratkoročno preko poznatih platformi za rezervaciju smještaja. Susretali su se s jednakim problemima s kojima se nose domaćini u Hrvatskoj pa su, prema vlastitom iskustvu i razmjenom doživljaja s drugim pružateljima usluge smještaja, razvili Ringo koji štedi živce i broj koraka.

 

Ringo poklanja

30% popusta


na svaku narudžbu preko poveznice:

https://www.ringolock.com/hr/izdelek/ringo-najam-cimerfraj/

do 15. lipnja 2022.


Pamet u bravu!
Spremi

Maslinarstvo i turizam nude potencijal u nizu vrhunskih doživljaja - od uljnih spa do interpretacijskih centara

Koliko često treba mijenjati jastuke?

Postaje li Hrvatska preskupa destinacija stranim turistima?

I ovu godinu konferencija TURIZAM 365 se može pratiti online

Besplatni online tečaj Instituta za turizam za mlade u dobi od 18 do 30 godina

Akontacija za smještaj: Ima li gost pravo na povrat novca

10 najpopularnijih turističkih atrakcija na svijetu u 2022.

Turizam Gorskog Kotara: Dovoljno ludi i dovoljno snažni idu naprijed

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

SK3 Septik - ekološki prihvatljivo sredstvo za eliminaciju neugodnih mirisa, bolju razgradnju i rjeđe pražnjenje septičkih jama

Sad je pravo vrijeme za ulaganje u novi namještaj za apartmane i opremu smještaja

Popularno: