Preporuke i popusti
10.6K

Sad je pravo vrijeme za ulaganje u novi namještaj za apartmane i opremu smještaja

15% popusta na artikle određenih brendova čitateljima Cimerfraj.hr poklanja Bonami. Bonami.hr je relativno novi brend na našem tržištu i online trgovina s više od 400 brendova i 20.000 artikala - namještaja za apartmane i opreme za eksterijere i interijere naših objekata

Ptice na grani već znaju da dizajn smještaja izravno utječe na prihode od najma turističkog smještaja. Odabir namještaja i opreme izravno utječe na osjećaj gosta o vrijednosti dobivenoj za novac pa time na recenzije i buduće rezervacije.

Prošla su vremena kada su se apartmani, sobe i kuće za odmor opremali starim komadima namještaja koje više ne bismo sami koristili i dekorirali ostacima s prošlogodišnje novogodišnje zabave. Danas su nam na raspolaganju i online trgovine, kao što je Bonami.hr, pa je kupovina vrhunski dizajniranih proizvoda, s rasponom cijena za svačiji džep, jednostavna. Koliko točno možemo podići prihode od najma uz kvalitetniji namještaj i bolji dizajn smještaja?

Bonami blagovaona

Bonami - izbor iz ponude 2022./2023.


Estetika interijera i okoliša objekata za iznajmljivanje je važnija otkad se promocija smještaja preselila i na društvene mreže. Svi vole odsjesti u smještaju koji je fotogeničniji od njihovog vlastitog doma pa će nerijetko biti spremni za instagramičnost platiti i koji euro više. Koliko točno?
 

Isplativost ulaganja u izgled i opremu smještaja

Osim svjedočanstava iznajmljivača koji redom tvrde da su povećali popunjenost smještaja i postigli više cijene otkad su zamijenili dotrajali namještaj i opremili apartman ili kuću za odmor novim sitnicama, rijetko pronalazimo konkretne brojke koje takve izjave opisuju.
 

Vodeći portali za internetsko oglašavanje turističkog smještaja sofisticiranim algoritmima prate postignute cijene i atraktivnost fotografija oglašenih nekretnina. Prema njihovim izračunima, ulaganje u dizajn interijera može podići prihode od iznajmljivanja za 20% i više

Konkurencija na tržištu stalno raste. Nedavno objavljene brojke Eurostata prema kojima imamo više od 101 tisuću objekata za najam u domaćinstvima, potvrđuju to. Kako se izdvojiti ako ne kvalitetom ponude i atraktivnim uređenjem smještaja?
 

Dvije muhe jednim udarcem

Na hrvatskom tržištu danas imamo niz prepoznatljivih brendova i trgovina namještaja, a od kolovoza 2021. dostupno nam je još jedno od vodećih imena u ovom dijelu Europe. Bonami je čuvena češka online trgovina. Kave Home, Miuform, Gazzda, Rowico, PT Living i vlastiti brendovi Bonami Selection i Bonami Essentials, tek su neki od sjajnih brendova, visoke estetike i funkcionalnosti u uređenju doma pa svoju smještajnu ponudu možemo oplemeniti u skandinavskom, rustikalnom, romantičnom, glamuroznom, boho ili industrijskom stilu. Ili možda kombinacijom omiljenih stilova?

Do više cijene i većeg broja rezervacija možemo samo preko privlačnih fotografija smještaja i dobrih recenzija. Dobra vijest je da to dvoje možemo postići jednim potezom - ulaganjem u namještaj i opremu smještaja. Bonami je prilika da to ulaganje bude efektno i jednostavno.

Bonami bohemian

Bonami - Bohemian stil


Kada uložiti u novi namještaj za apartmane i kuće za odmor?

Ako nismo sigurni je li sada pravo vrijeme za ulaganje u smještaj, možda će nam pomoći ovih nekoliko pitanja...
 

Je li neki komad namještaja u smještaju pohaban ili istrošen?

Je li posteljina za goste izblijedjela, ručnici ogrubjeli?

Je li smještajna jedinica prenatrpana ili preprazna?

Jesu li boje prenapadne, izmiješane i neskladne, ne teku iz jedne prostorije u drugu stvarajući dojmove skladnosti i harmonije?

Je li naša nekretnina opremljena kao i svaka druga, bez osobnog pečata i malih posebnosti?

Nedostaje li našim gostima poseban kutak u smještaju za stvaranje uspomena i fotografiranje?


Ukoliko smo samo na jedno od pitanja odgovorili potvrdno, utoliko je sad pravo vrijeme za mala ulaganja u dizajn interijera i okoliša objekta, u novi komad namještaja ili proizvod za dom kako bismo osvježili fotografije na našim oglasima, privukli pažnju gostiju i ostvarili više rezervacija.
 

25.000 proizvoda na jednom mjestu

Opremanje apartmana, soba ili kuća za odmor ne mora biti stresno ako sve što trebamo, možemo pronaći na jednom mjestu.

Bonami

Bonami - veliki izbor namještaja, opreme i dekoracija za sve prostorije doma 


Bonami webshop na jednom mjestu okuplja preko 25 tisuća komada namještaja, dekoracija, tekstila, rasvjete, dodataka za dom, vrtnih proizvoda i hobi artikala više od 500 brendova.
 

Da se ne izgubimo u nepreglednom moru proizvoda, tu je posebna ponuda za iznajmljivače - Bonami opremanje apartmana

Kupovinu bez rizika i partnerstvo s iznajmljivačima, Bonami jamči posebnim ponudama i količinskim popustima za iznajmljivače. Za kupljenu robu se može ostvariti povrat u roku od čak 365 dana, a za proizvode na zalihi, Bonami osigurava dostavu u sve dijelove Hrvatske u roku od 7 dana.

Bonami spavaća soba
Bonami - stara vila u novom ruhu

Božićne dekoracije, posteljina, ručnici, ukrasni jastuci, tepisi, zavjese, namještaj za interijere i eksterijere, dekorativni elementi, posuđe, svijeće za apartmane ili za božićne poklone, Bonami ima sve.

Na Bonami webshopu pronađite inspiraciju za uređenje apartmana ili kuće za odmor i iskoristite aktualne povoljnosti i posebne ponude. Odaberite stil koji vas opisuje, istaknite se u moru slične smještajne ponude, osigurajte najbolju kvalitetu za svoje goste, a sebi vrhunske recenzije i veće prihode. 
 


BONAMI poklanja

15% popusta

na većinu brendova* na

Bonami webshopu

Vikend akcija traje 3 dana - od petka 16. do nedjelje 18. prosinca.

*Popust se ne primjenjuje na već snižene artikle, kao i na određene brendove koji ne dopuštaju ovakve akcije.

Za ostvarenje popusta preuzmi svoj kod:
Za prikaz ovog sadržaja potrebno se ili kao Cimerfraj.hr korisnik.
Spremi

Kaktus u apartmanu: Gdje posaditi kaktus i donosi li zaista negativnu energiju?

​Najpopularnije vrste stolica: Kada odabrati drvene, plastične i tapecirane stolice?!

Mali turistički rječnik za iznajmljivače privatnog smještaja

3 milijuna eura pomoći privatnim iznajmljivačima Crne Gore

Vinski turizam u Hrvatskoj: Zanemareni potencijal u doba sve većeg uvoza i manje domaće proizvodnje vina

Zašto je ukrasni kamin za dnevni boravak odlično rješenje?

Tepih za blagovaonicu: 6 savjeta za odabir najboljeg tepiha za blagovaonu

Božićne dekoracije za stol: 8 ideja za ukrašavanje stola za Božić i blagdane

Pročitajte još:

Ringo pametna brava: Zbogom čekanju gostiju i majstora

Budite drugačiji! Snimanje dronom i profesionalna fotografija izdvajaju oglas iz mase sličnog smještaja

Popularno: