Preporuke i popusti
5K

Je li sad pravo vrijeme za ulaganje u novi namještaj za apartmane i opremu smještaja?

Možemo li postići više prihode ulaganjem u novu opremu i namještaj za apartmane i kuće za odmor? Je li sada pravo vrijeme za takvo trošenje novca? Relativno novi brend na našem tržištu, online trgovina proizvoda za opremanje doma Bonami, možda ima odgovor na naša pitanja

Ptice na grani već znaju da dizajn smještaja izravno utječe na prihode od najma turističkog smještaja. Odabir namještaja i opreme izravno utječe na osjećaj gosta o vrijednosti dobivenoj za novac pa time na recenzije i buduće rezervacije.

Prošla su vremena kada su se apartmani, sobe i kuće za odmor opremali starim komadima namještaja koje više ne bismo sami koristili i dekorirali ostacima s prošlogodišnje novogodišnje zabave. Danas su nam na raspolaganju i online trgovine, kao što je Bonami.hr, pa je kupovina vrhunski dizajniranih proizvoda, s rasponom cijena za svačiji džep, jednostavna. Koliko točno možemo podići prihode od najma uz kvalitetniji namještaj i bolji dizajn smještaja?

Bonami blagovaona

Bonami - izbor iz ponude 2022./2023.


Estetika interijera i okoliša objekata za iznajmljivanje je važnija otkad se promocija smještaja preselila i na društvene mreže. Svi vole odsjesti u smještaju koji je fotogeničniji od njihovog vlastitog doma pa će nerijetko biti spremni za instagramičnost platiti i koji euro više. Koliko točno?
 

Isplativost ulaganja u izgled i opremu smještaja

Osim svjedočanstava iznajmljivača koji redom tvrde da su povećali popunjenost smještaja i postigli više cijene otkad su zamijenili dotrajali namještaj i opremili apartman ili kuću za odmor novim sitnicama, rijetko pronalazimo konkretne brojke koje takve izjave opisuju.
 

Vodeći portali za internetsko oglašavanje turističkog smještaja sofisticiranim algoritmima prate postignute cijene i atraktivnost fotografija oglašenih nekretnina. Prema njihovim izračunima, ulaganje u dizajn interijera može podići prihode od iznajmljivanja za 20% i više

Konkurencija na tržištu stalno raste. Nedavno objavljene brojke Eurostata prema kojima imamo više od 101 tisuću objekata za najam u domaćinstvima, potvrđuju to. Kako se izdvojiti ako ne kvalitetom ponude i atraktivnim uređenjem smještaja?
 

Dvije muhe jednim udarcem

Na hrvatskom tržištu danas imamo niz prepoznatljivih brendova i trgovina namještaja, a od kolovoza 2021. dostupno nam je još jedno od vodećih imena u ovom dijelu Europe. Bonami je čuvena češka online trgovina. Kave Home, Miuform, Gazzda, Rowico, PT Living i vlastiti brendovi Bonami Selection i Bonami Essentials, tek su neki od sjajnih brendova, visoke estetike i funkcionalnosti u uređenju doma pa svoju smještajnu ponudu možemo oplemeniti u skandinavskom, rustikalnom, romantičnom, glamuroznom, boho ili industrijskom stilu. Ili možda kombinacijom omiljenih stilova?

Do više cijene i većeg broja rezervacija možemo samo preko privlačnih fotografija smještaja i dobrih recenzija. Dobra vijest je da to dvoje možemo postići jednim potezom - ulaganjem u namještaj i opremu smještaja. Bonami je prilika da to ulaganje bude efektno i jednostavno.

Bonami bohemian

Bonami - Bohemian stil


Kada uložiti u novi namještaj za apartmane i kuće za odmor?

Ako nismo sigurni je li sada pravo vrijeme za ulaganje u smještaj, možda će nam pomoći ovih nekoliko pitanja...
 

Je li neki komad namještaja u smještaju pohaban ili istrošen?

Je li posteljina za goste izblijedjela, ručnici ogrubjeli?

Je li smještajna jedinica prenatrpana ili preprazna?

Jesu li boje prenapadne, izmiješane i neskladne, ne teku iz jedne prostorije u drugu stvarajući dojmove skladnosti i harmonije?

Je li naša nekretnina opremljena kao i svaka druga, bez osobnog pečata i malih posebnosti?

Nedostaje li našim gostima poseban kutak u smještaju za stvaranje uspomena i fotografiranje?


Ukoliko smo samo na jedno od pitanja odgovorili potvrdno, utoliko je sad pravo vrijeme za mala ulaganja u dizajn interijera i okoliša objekta, u novi komad namještaja ili proizvod za dom kako bismo osvježili fotografije na našim oglasima, privukli pažnju gostiju i ostvarili više rezervacija.
 

25.000 proizvoda na jednom mjestu

Opremanje apartmana, soba ili kuća za odmor ne mora biti stresno ako sve što trebamo, možemo pronaći na jednom mjestu.

Bonami

Bonami - veliki izbor namještaja, opreme i dekoracija za sve prostorije doma 


Bonami webshop na jednom mjestu okuplja preko 25 tisuća komada namještaja, dekoracija, tekstila, rasvjete, dodataka za dom, vrtnih proizvoda i hobi artikala više od 500 brendova.
 

Da se ne izgubimo u nepreglednom moru proizvoda, tu je posebna ponuda za iznajmljivače - Bonami opremanje apartmana

Kupovinu bez rizika i partnerstvo s iznajmljivačima, Bonami jamči posebnim ponudama i količinskim popustima za iznajmljivače. Za kupljenu robu se može ostvariti povrat u roku od čak 365 dana, a za proizvode na zalihi, Bonami osigurava dostavu u sve dijelove Hrvatske u roku od 7 dana.

Bonami spavaća soba
Bonami - stara vila u novom ruhu
 


Black Friday na Bonamiju ne traje samo jedan dan, već čitav mjesec! Posebna "crna" ponuda na Bonami webshopu traje do kraja studenog i neće nas zaviti u crno, već oduševiti izborom među 15.000 proizvoda s popustima i do 70%
 


Božićne dekoracije, posteljina, ručnici, ukrasni jastuci, tepisi, zavjese, namještaj za interijere i eksterijere, dekorativni elementi, posuđe, svijeće za apartmane ili za božićne poklone, Bonami ima sve.

Na Bonami webshopu pronađite inspiraciju za uređenje apartmana ili kuće za odmor i iskoristite aktualne povoljnosti i posebne ponude. Odaberite stil koji vas opisuje, istaknite se u moru slične smještajne ponude, osigurajte najbolju kvalitetu za svoje goste, a sebi vrhunske recenzije i veće prihode. 
Spremi

Kontakti turističkih ambulanta po županijama za slučajeve sumnje na zarazu gosta

Tapete u kupaonici: Je li pametno postaviti tapete u kupaonicu?

Privatni iznajmljivači Splitsko-dalmatinske županije ipak će graditi bazene uz bespovratne potpore

​Snimanje apartmana dronom: 5 savjeta kako uz snimanje dronom do bolje popunjenosti smještaja

Kopriva - vatrena saveznica u borbi za zdravlje i ljepotu

Akontacija za smještaj u turizmu – za i protiv

Budite uočljivi! Profesionalno fotografiranje apartmana za isplativije oglašavanje

Siva boja za zid: Je li siva boja pametan odabir i kada je koristiti u interijeru?

Pročitajte još:

87% turista na putovanju i u smještaju najviše cijeni sigurnost

Budite drugačiji! Snimanje dronom i profesionalna fotografija izdvajaju oglas iz mase sličnog smještaja

Popularno: