Dizajn
4K

Bijelo sive kuhinje: Zašto je bijelo-siva kuhinja odličan izbor za sve stilove dizajna interijera?

Planirate kupnju bijelo sive kuhinje? Zanima vas je li kupnja bijelo-sive kuhinje pametan izbor i zašto je ova vrsta kuhinja jedna od najpopularnijih? Kako se bijelo-siva kuhinja uklapa u razne vrste dizajna i na što pripaziti kod kupnje kuhinje?

Bijelo sive kuhinje svojevrsni su klasik među kuhinjama i danas su itekako popularan izbor dizajnera interijera i mnogobrojnih kupaca kod planiranja kuhinje. Planirate li kupnju nove kuhinje svakako trebate razmotriti i kombinaciju bijelo-sive kuhinje. Evo zašto je bijelo-siva kuhinja vrlo popularan izbor među kupcima:

 

Bijelo siva kuhinja za sve stilove uređenja

Bijelo siva kuhinja može se kombinirati s gotovo svim stilovima i bojama interijera. Kombinacija bijelo-sive kuhinje koristi se i kod modernih i kod klasičnih stilova, a zanimljivo je da se može kvalitetno kombinirati i s vintage stilom. Kako bi bijelo-siva kuhinja došla do potpunog izražaja, možete uz bijelu kombinirati dvije nijanse sive boje ili neku drugu boju.

bijelo siva kuhinja za sve

 

Bijela boja za vedrinu, a siva za sofisticiranost

Siva boja dolazi u mnogim nijansama pa samim time i za kuhinju možete birati unutar velikog spektra sivih boja. Siva boja kuhinji će dati sofisticiranost i umirujući ton, dok će bijela boja naglasiti prozračnost i otvorenost. Dakako, nijanse sive možete birati prema svojim preferencijama, a važno je da pripazite da se siva boja dobro uklapa u ostatak interijera.

 

Za manje kuhinje birajte svjetlije nijanse sive boje

Dizajneri savjetuju kako za male kuhinje trebate težiti ka svjetlijim nijansama sive boje, koje će dodatno vizualno proširiti kuhinju. Tamne nijanse možete koristiti kod većih kuhinja, iako je također dozvoljeno koristiti i svjetlije nijanse. Važno je naglasiti kako kod iznimno velikih kuhinja trebate ubaciti neku izražajnu boju koja će razbiti monotonost bijele boje, bilo da se radi o tamno sivoj ili nekoj drugoj boji.

kuhinja bijelo sive boje

 

Bijelo sive kuhinje uz drvene elemente i nehrđajući čelik

Bijelo sivu kuhinju uvijek možete nadograditi nekim atraktivnim uređajima ili barskim stolicama jarkih boja koje će razbiti monotoniju i prostor učiniti vizualno atraktivnijim. Hladne sive boje sjajno pristaju uz nehrđajući čelik, baš kao i uz drvene elemente u zemljano-smeđoj ili pješčanoj boji. Bijelo sivu kuhinju možete bez problema kombinirati i sa zelenom i žutom bojom, a svaka od tih kombinacija vašoj će novoj kuhinji udahnuti jednu novu živahnost i energičnost.

Spremi

Na ovogodišnji Zagreb Tourfilm festival prijavljeno čak 807 filmova iz 91 zemlje

Kako se obračunava turistička članarina u 2020. godini

Brendiranje Slavonije kao jedne destinacije za cjelogodišnji turizam

Objavljen Poziv za dodjelu bespovratnih sredstva za zelenu i digitalnu tranziciju malih iznajmljivača

​Best European Holiday Home 2019.: Tko će ponijeti titulu najboljeg domaćina u Europi?

Koprivničko-križevačka županija ima najbolje turističke rezultate u prvih devet mjeseci 2020.

Budite drugačiji! Snimanje dronom i profesionalna fotografija izdvajaju oglas iz mase sličnog smještaja

Domaćin na hrvatski način: 5 koraka za održivi razvoj ponude smještaja i čuvanje života na našem planetu

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Zašto su sive garniture za dnevni boravak odličan izbor za svaki interijer?

Zašto je ukrasni kamin za dnevni boravak odlično rješenje?

Popularno: