Dizajn
3.6K

Zašto su sive garniture za dnevni boravak odličan izbor za svaki interijer?

Razmišljate o kupnji sive garniture za dnevni boravak? Zanima vas zašto su sive garniture za dnevni boravak odličan izbor za svaki dizajn interijera? Kako siva garnitura može pomoći boljem vizualnom dojmu vašeg dnevnog boravka?

Sive garniture za dnevni boravak vrlo su popularan izbor među dizajnerima i kupcima. Popularne sive garniture dolaze u raznim nijansama sive boje i mogu se kvalitetno kombinirati s različitim uređenjima interijera. Zašto su sive garniture odličan izbor za svačiji dom ili apartman, saznajte u nastavku:

 

Siva garnitura može se kvalitetno uklopiti u sve dizajne interijera

Siva garnitura odličan je izbor jer se kvalitetno može uklopiti u sve vrste dizajna interijera. Elegantna, profinjena i bezvremenska, siva boja odličan je izbor u svakoj prilici. Iako mnogi sivu povezuju s tmurnim ozračjem, činjenica jest da siva u interijeru stvara otvorenu i pozitivnu atmosferu. Siva kutna garnitura će se bez problema uklopiti u interijer svakog doma ili apartmana.

kvalitetna siva garnitura za dnevni boravak

 

Siva boja otvara vrata drugim detaljima

Siva boja je izrazito nenametljiva i samim time dopušta dizajnerima i pojedincima da se igraju sa svim drugim bojama u interijeru. Odaberete li garnituru sive boje, otvarate si prostor za kombiniranje raznih detalja u mnogim bojama i nijansama. Siva boja će sve te detalje kvalitetno povezati te dati prostoru određenu dubinu. Konkretno, siva garnitura istaknuti će žute ili plave jastuke ili naglasiti ljepotu vaza i biljaka koje okružuju garnituru.

sive garniture za dom ili apartman

 

Elegancija koja ne izlazi iz trenda

Siva fotelja ili garnitura dnevnom boravku donosi prijeko potrebnu eleganciju, pružajući istovremeno opuštenost i mirnoću. Kombiniranjem sive fotelje ili garniture s drvenim stolićem i namještajem dobit ćete šarmantan dom pun topline, dok kombiniranjem sive garniture i metalnih detalja možete stvoriti moderan dom prepun elegancije. Siva boja nikada ne izlazi iz trenda i možete je koristiti u svakoj prilici.

siva garnitura i šareni jastuci

 

Sive garniture za dnevni boravak lako se održavaju

Zbog svoje nenametljivosti, siva boja odlično sakriva mrlje i prljavštinu. Samim time, na sivoj će fotelji sve mrlje biti manje primjetne, pogotovo ako odaberete tamnije nijanse sive boje. Sivu kutnu garnituru bez problema može oživjeti raznim šarenim i živahnim jastucima, a isto tako možete prilagoditi prostor svakom godišnjem dobu. Siva garnitura pruža vam obilje mogućnosti i stoga je idealan odabir za vaš dom ili apartman.

Spremi

Uskrsni doručak: Otkud ta tradicija i kako se priprema šunka u kruhu

PDV za iznajmljivače u turizmu

30+ stranih stranica za oglašavanje smještaja - uz proviziju, bez i besplatno

Postani "zeleni" domaćin: Udruga Sunce poklanja online certificiranje za članstvo u Dalmatia Green programu

Online plaćanje smještaja: Top 5 payment gateway sistema u Hrvatskoj

​Uređenje apartmana: 10 trendova u dizajnu interijera u 2018.

9 savjeta uspješnih domaćina: Kakav dizajn apartmana je privlačan gostima?

`Ljubaznost se isplati i to ne samo financijski, mnogi moji gosti su mi postali i dobri prijatelji´

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Podovi od bambusa: Jesu li bambusovi podovi u trendu i zašto ih dizajneri koriste?

Bijelo sive kuhinje: Zašto je bijelo-siva kuhinja odličan izbor za sve stilove dizajna interijera?

Popularno: