Boja za zid

Boja za zid je završna faza kod uređenja interijera. Boju biramo prema vlastitim željama i ukusu.

Zlatna boja za zid: Top 7 savjeta za zlatne zidove u kući, stanu ili apartmanu

Razmišljate o farbanju nekih zidova u zlatnu boju? Interesira vas kako zlatna boja za zid utječe na raspoloženje u stanu ili kući? Kako pravilno kombinirati zlatnu boju s namještajem i zašto je važno pripaziti na rasvjetu na zlatnom zidu?

14.09.2021 1 34.716

​Crvena boja za zid: Super savjeti gdje i kada koristiti crvenu boju

Planirate neke zidove u kući, stanu ili apartmanu obojiti u crvenu boju? Zanima vas gdje se može koristiti crvena boja za zid i koje su prostorije pogodne za umjerenu upotrebu? Zašto trebate biti pažljivi s korištenjem crvene boje i koje sve emocionalne reakcije izaziva?

16.08.2021 9.472

Žuta boja za zidove: 8 savjeta zašto (ne)odabrati žutu boju za zid

Razmišljate o farbanju zidova u žutu boju? Zanima vas je li žuta boja za zidove pametan izbor i s kojim je bojama kombinirati? Kakve će emocionalne reakcije izazvati žuta boja i zašto ne smijete pretjerivati s korištenjem žute boje?

15.06.2021 1 20.514
Aktualno:

​Crvena kuhinja: Koja boja zida najbolje odgovara crvenoj kuhinji?

Planirate nabavku crvene kuhinje? Zanima vas koja boja zida najbolje odgovara crvenoj kuhinji? Koje se boje najčešće koriste uz crvenu boju i kako postići skladan dizajn uz crvenu boju kuhinje?

22.05.2021 9.535

​Crvena boja zida: Kako crvena boja utječe na emocionalno raspoloženje osobe?

Želite obojati neku prostoriju u vašem domu ili apartmanu u crvenu boju? Pitate se je li bojanje zida u crveno pametna ideja? Kako crvena boja zida utječe na raspoloženje osobe i može li uzrokovati negativne emocije?

22.05.2021 8.009

Siva boja za zid: Je li siva boja pametan odabir i kada je koristiti u interijeru?

Razmišljate o bojanju zidova u sivu boju? Niste sigurni koju nijansu sive boje odabrati? Kako siva boja utječe na raspoloženje u kući, stanu i apartmanu te koliko je često trebate koristiti u prostoru?

26.11.2017 30.360

Zelena boja u interijeru: 6 pravila za korištenje zelene boje u kući, stanu ili apartmanu

Razmišljate o korištenju zelene boje u vašem stanu, kući ili apartmanu? Niste sigurni koju nijansu zelene boje odabrati i kako zelenu boju kombinirati s drugim bojama? Koja osnovna pravila vrijede za korištenje zelene boje u interijeru?

10.02.2017 14.758

​Ružičasta boja zidova i interijera: 4 važna pravila za korištenje ružičaste boje u prostoru

Želite interijer u ružičastoj boji? Zanima vas gdje se sve može koristiti ružičasta boja za zidove i kako pametno iskoristiti prednosti ružičaste boje? Može li ružičasti interijer izgledati profinjeno i elegantno ili je ružičasta boja rezervirana isključivo za sobe djevojčica?

13.06.2016 7.956