Apartman za obitelj

Apartman za obitelj je smještajna ponuda koju promoviramo za prihvat gostiju s djecom. Apartman za obitelj najčešće nudi dodatne pogodnosti za djecu različitih uzrasta, poput igračaka, društvenih igara, dječje sobe, i slično.

Vrste borova i jelki: Kako odabrati idealno božićno drvce za vaš dom ili apartman?

Krećete u nabavku božićnog drvca za dom ili apartman i potreban vam je savjet? Koje su najbolje i najpopularnije vrste borova i jelki? Koje vrste borova i jelki traju najduže i gube najmanje iglica?

01.12.2021 10 12.243

Apartmani za obitelj: Kako urediti apartman za turiste s djecom?

Želite primati više obiteljskih gostiju i zanima vas kako pripremiti apartman za dolazak roditelja s djecom? Kako trebaju izgledati apartmani za obitelj i koje sve pogodnosti bi trebali imati? Na koji način uz minimalna ulaganja doći do maksimalne popunjenosti apartmana za obitelji?

05.10.2021 3 9.056

Mali blagovaonski stolovi – iznimno važan detalj svakog apartmana

Zašto su mali blagovaonski stolovi iznimno važan detalj svakog apartmana? Koja je uloga blagovaonskog stola u apartmanu? Kako odabrati idealan blagovaonski stol za apartman?

19.07.2020 6.850
Aktualno:

​Koliko u prosjeku košta izgradnja apartmana na moru?

Koliko košta izgradnja apartmana na moru? Koji sve parametri utječu na cijenu izgradnje apartmana i isplati li se investirati u gradnju "ključ u ruke"? Je li investiranje u apartman na moru isplativa investicija?

13.01.2020 12.271

Božićne lampice: 7 savjeta za kupnju i postavljanje savršenih božićnih lampica

Planirate ukrašavanje kuće, stana ili apartmana za Božić? Tražite idealne božićne lampice i zanima vas na što pripaziti kod kupnje? Kakve trebaju biti lampice za ukrašavanje vanjskih dijelova kuće i na što trebate paziti kod postavljanja lampica?

18.12.2019 8.136

Kupnja apartmana na moru: Je li isplativo kupiti i iznajmljivati apartman na moru?

Razmišljate o kupnji i iznajmljivanju apartmana na moru? Zanima vas koliko iznosi cijena apartmana na moru i vrijedi li uložiti novac u kupnju apartmana? Koliko je godina potrebno da bi se apartman isplatio i o čemu ovisi brzina isplativosti apartmana?

16.12.2019 9.982

Društvene igre u apartmanu: Zašto gostima trebate pripremiti društvene igre?

Nemate društvenih igara u apartmanu i razmišljate trebate li ih nabaviti? Zašto su društvene igre u apartmanu važne za zadovoljstvo gostiju? Koliko društvenih igara trebate nabaviti i koji je njihov smisao?

29.05.2019 6.026

Uređenje apartmana: Kako urediti apartman na zadovoljstvo svih gostiju?

Želite urediti apartman no niste sigurni u kojem smjeru krenuti? Kako urediti apartman da njime budu zadovoljni svi gosti u apartmanu? Zašto se uređenje apartmana razlikuje od uređenja doma i kako postići najbolji dizajn za razne ukuse gostiju?

22.05.2018 8.317

Vrste i klase parketa: 6 savjeta za kupnju idealne vrste parketa za vas

Planirate kupnju parketa za vaš dom ili apartman? Niste sigurni koje vrste i klase parketa odabrati i koja je zapravo razlika između pojedinih parketa? Potreban vam je savjet oko odabira vrste parketa kako biste odabrali najbolji parket za svoj dom ili apartman?

27.11.2017 9.836

Ugradnja parketa: 9 savjeta za odličan izgled novopostavljenog parketa

Planirate ugradnju parketa u vaš dom ili apartman i trebate kvalitetne savjete? Zanima vas kako protječe ugradnja parketa i na što je potrebno obratiti pažnju prije i za vrijeme postavljanja parketa? Kako postići atraktivan izgled parketa i zašto je važna kvalitetna priprema prije ugradnje parketa?

24.11.2016 5.979