Aktualno
7.9K

TZ Vukovarsko-srijemske županije poklanja svojim iznajmljivačima jednogodišnji period oglašavanja na Apartmanija.hr katalozima

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije kroz suradnju s domaćim oglašivačem turističkog smještaja Apartmanija.hr osigurala iznajmljivačima sa svog područja besplatan period oglašavanja

Umrežavanje na lokalnoj razini, sustavna promocija lokalnih turističkih kapaciteta i usluga, podrška domaćim tvrtkama i osiguravanje direktnih komunikacijskih kanala, bez posrednika, neki su od postulata održivog razvoja gospodarstva i turizma. 

Značajan iskorak u  tom smjeru je ostvarila Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije kroz suradnju s domaćim oglašivačem turističkog smještaja. Kao dio te suradnje, svi će iznajmljivači svoje objekte na području Županije vukovarsko-srijemske moći oglasiti na Apartmanija.hr digitalnim katalozima smještaja, na period od godinu dana, bez članarina i provizija.


Jača vidljivost bez dodatnih troškova

Apartmanija.hr je digitalni katalog turističkog smještaja prisutan na emitivnim tržištima 13 jezičnih područja. Od svog osnutka 2009. godine, ova domaća tvrtka sustavno radi na promociji i poticanju izvrsnosti hrvatskog obiteljskog smještaja kroz direktne kanale komunikacije između iznajmljivača i gosta, bez provizije na ostvarene rezervacije i skrivenih troškova.
 

Za 238 iznajmljivača s vukovarsko-srijemskog područja oglašavanje na Apartmanija.hr katalozima bit će u potpunosti bez troškova i skrivenih naknada

U 2022. godini je Apartmanija.hr domaćim iznajmljivačima osigurala više od 1.500.000 upita turista sa svih europskih emitivnih tržišta. Trenutno se u digitalnom katalogu može pronaći preko 20.000 smještajnih jedinica na području čitave Hrvatske.


Sinergija u snažnijoj promociji kontinentalnog turizma

Apartmanija.hr kataloge godišnje posjeti oko 4 milijuna turista. Među njima je sve više onih koji biraju mirne destinacije, daleko od turističkih središta. Vukovarsko-srijemska županija, bremenita poviješću, prirodnim i kulturnim ljepotama, očuvane tradicije i vještina koje su drugdje zaboravljene, puna obećanja iznimnih eno-gastronomskih doživljaja, privlači sve više turista - dragulj je turističke ponude Slavonije i hrvatskog kontinenta.

Cikloturizam, aktivni odmor, lovni i ribolovni turizam, šetnje tematskim rutama, vinskim cestama, stoljećima bogate povijesti i kulturnih ostavština, tek dio su ponude na čijoj promociji ustrajno radi Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije.

Sinergija svih dionika, suradnja s domaćom tvrtkom Apartmanija.hr i s područnim iznajmljivačima, jedini je put do snažnije promocije turističke ponude i korak bliže ka ostvarenju iznimnih turističkih rezultata. 


Kako postaviti oglas?

Za postavljanje oglasa, potrebno je registrirati se na Apartmanija.hr - oglašavanje smještaja. Jednostavnim postupkom registracije / izrade korisničkog računa, svaki iznajmljivač dobije podatke za pristup u korisničko sučelje. Ovdje će na dnu izbornika s lijeve strane pronaći mogućnost "Novi oglas".

Odabirom ove opcije i kategorije smještaja, otvara se forma za unos podataka o smještaju. Sučelje je jednostavno, intuitivno i logično vodi novog domaćina kroz unos potrebnih detalja do odabira paketa oglašavanja i opcija plaćanja. Prilikom odabira paketa oglašavanja, moguće je unijeti kod za ostvarivanje određenih popusta.

Kod za besplatno oglašavanje na području Vukovarsko-srijemske županije, svojim iznajmljivačima će dati područne turističke zajednice.

Uspješno oglašavanje!
Spremi

Manje posla i brige oko neizvjesne sezone, više gostiju i prihoda - moguće je uz usluge full-service agencija

Turističke statistike: Koliko se jela ispod peke pripremi u srpnju i kolovozu?

Božićni borovi: Kako ukrasiti božićno drvce i stvoriti predivnu blagdansku atmosferu?

​Izgradnja luksuzne kuće za odmor: 7 savjeta za savršenu kuću za ekskluzivne goste

Neuništive biljke za apartmane - 6 ljepotica koje neće zamjeriti odsutnost domaćina

Kako se obračunava turistička članarina u 2020. godini

8 jednostavnih rješenja: Kako vizualno povećati sobu, studio ili apartman?

5 prednosti i nedostataka instant rezervacija smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Rast cijena komunalnih usluga za iznajmljivače: Možemo li ostvariti uštede?

Hrvatska ima sve za cjelogodišnji turizam i može biti turistički lider na Mediteranu

Popularno: