Preporuke i popusti
2.3K

Digitalizacija uspjeha: OTA Sync rješenje štedi novac i vrijeme

Zašto se mučimo pokušavajući sve uskladiti sami i ručno, kad imamo na raspolaganju suvremena digitalna rješenja? OTA Sync online naplata dolazi uz najnižu naknadu i mogućnosti usklađivanja mnoštva promotivnih kanala

Statistike tvrde da profesionalci upravljaju s 44% nekretnina s funkcijom kratkoročnog najma. 56% nekretnina generira dodatan izvor prihoda ljudima koji su vrlo često stalno zaposleni drugdje. Ulaganje u turističku nekretninu ili obnova naslijeđene uz kombiniranje punog radnog vremena s iznajmljivanjem nekretnine u turističke svrhe prilično je izazovno.
 

Upravljanje smještajnim objektom, bez obzira na njegov kapacitet, traži vrijeme i predanost. Oglašavanje smještaja i privlačenje gostiju, popravljanje iznenadnih kvarova na nekretnini, opremanje, redovito čišćenje nekretnine i planiranje prihvata gostiju. Popis odgovornosti u vođenju nekretnine za turistički najam je dug

I bez profesionalnog angažmana drugdje, potrebna je izvrsna organizacija, ali s vremenom naše tijelo može reći: “Dosta!”. Nedostatak odmora je najlakši način za profesionalno sagorijevanje, zanemarivanje dužnosti, gubitak povjerenja gostiju i... sezone. Jednom stečena loša reputacija, potpaljivana negativnim recenzijama naše smještajne usluge, teško se popravlja. A to znači niže prihode, dodatan stres koji može utjecati na naše zdravlje. Reći ćemo: "Dali smo sve od sebe, ali ne ide". Jesmo li sasvim sigurno iskoristili sve dostupne alate za lakše poslovanje?
 

Digitalizacija poslovanja čuva naše zdravlje

U početku smo ponosni kako mi to sve sami hendlamo. Međutim, kombiniranje iznajmljivanja s drugim životnim i poslovnim obvezama nije jednostavno i kad-tad će nas sustići napor i nervoza. Jesmo li u stanju izbjeći dvostruke rezervacije, odgovoriti na svaki upit brzo i konkretno, pratiti statistike, odgovarati na promjene tržišta efikasno, ako sve to radimo ručno?

Prvo što moramo naučiti kako bismo se uspješno bavili ovim kompleksnim poslom je delegiranje zadataka. Znamo, nitko ne može očistiti bolje od nas, ali ako nemamo povjerenja u ljudski faktor prilikom izvršavanja određenih segmenata poslovanja, zašto ne bismo povjerenje poklonili tehnološkim rješenjima koja su sve sofisticiranija i pouzdanija?

OTA Sync je prvo cloud softversko rješenje za upravljanje smještajnim jedinicama u regiji. Svi ozbiljni ponuđači PMS (Property Management Solution - Rješenje za upravljanje imovinom) softvera nude svoja rješenja hotelima i privatnom smještaju pa imamo i OTA Sync za apartmane.

OTA Sync integracija s platformamaCM integracija OTA Sync sustava
 

OTA Sync je sistem projektiran po najnovijim standardima, s ciljem da i domaćinima olakša i automatizira vođenje objekta. Zasnovan je na cloud tehnologiji, bez fizičkih servera, koja okuplja više od dvije tisuće korisnika iz 17 zemalja svijeta

Tvrtka je pokrenuta 2018. godine i danas nudi 4 kompletna rješenja za upravljanje smještajnim objektima:
 

  • Recepcijski sustav (Property Management System) i mobilna aplikacija - najmodernije, brzo i jednostavno rješenje, uz upadljiv layout i intuitivne opcije;

  • Rezervacijski sustav (Booking Engine) - opcija koja gostima nudi mogućnost direktne rezervacije na web stranici smještaja u realnom vremenu;

  • Channel Manager - spaja sve OTA kanale u jedan kontrolni panel što sprječava overbooking i greške pri bukiranju;

  • Guest experience app - nudi brzi check-in, mogućnosti slanja personaliziranih poruka i preporuka, instant obavijesti, stvarajući besprijekorno iskustvo za gosta.


Sve navedene funkcije štede naše vrijeme i troškove, pojačavajući šanse za veći broj rezervacija i lakšu komunikaciju s gostima. Dostupna je i mobilna aplikacija za iOS i Android korisnike, za još brže i lakše upravljanje s bilo kojeg mjesta.

OTA Sync mobilna aplikacija

OTA Sync PMS sustav i mobilna aplikacija


OTA Sync online naplata bez velikih naknada

Mnogi iznajmljivači su ostali zatečeni nedavnim poskupljenjem naknada za uslugu online naplate smještaja nekih posrednika. I gosti se često žale da online plaćanje može biti komplicirano i demotivirajuće prilikom rezerviranja smještaja.
 

OTA Sync nudi mogućnost naplate jednim klikom, a njihov model naplate je siguran i automatiziran, s dodatnom pogodnošću potpune PCI DSS certifikacije. Prilikom naplate, naši podaci se ne čuvaju na OTA Sync sajtu, već su tokenizirani, uz sustav dvostruke enkripcije, PSD2 usklađenost s najvišim sigurnosnim standardima i 3D autentikaciju za zaštitu od kartičnih prijevara. Ono najbolje je što je naknada samo 0,5% kod uspješno provedenih transakcija

Ovdje pronađite više informacija o OTA Sync Payment modulu.

OTA Sync Channel Manager je prilika da se automatski reklamiramo i pojačamo svoju vidljivost na više od 100 online platformi za oglašavanje smještaja, uključujući Booking.com, Airbnb, Expediju, HomeAway, itd.

OTA Sync Guest experience app

OTA Sync Guest experience aplikacija poboljšava kvalitetu doživljaja gosta


Osnovni model OTA Sync sustava je dostupan po cijeni od 69,00 eura godišnje. Svi modeli dopuštaju besplatno isprobavanje 14 dana. Isprobajmo i možda ćemo otkriti da u OTA Sync servisu možemo pronaći pouzdanog partnera. Koji čuva naše zdravlje, oslobađa višak vremena, a donosi više prihoda.
 

Više o ponudi i funkcionalnostima sustava na:

otasync.app

Spremi

Domaćin na hrvatski način: Kako pronaći motivaciju u doba pandemije?

​Podno grijanje kupaonice: Dobre i loše strane podnog grijanja kupaonice

Oglašavanje apartmana: Važnost opisa smještaja

Od Therese May do Edwarda Nortona - Globalni sumit Svjetskog turističkog vijeća u Rijadu s više od 3000 sudionika

Najbolji doručak je doručak kod domaćina

8 koraka za uspješan online booking (svake sezone)

Popis gostiju za iznajmljivače - pravila i praksa

Muke po (re)kategorizaciji privatnog smještaja

Pročitajte još:

Hotelor: Tehnologija neće impresionirati gosta koliko hotelska kozmetika u smještaju

Popularno: