Preporuke i popusti
3 30.6K

Bicikl, kajak i SUP - uhvatite priliku za dodatnu zaradu!

SUP je još jedan trend u aktivnom turizmu čime, uz bicikle, kajake i kanue, možemo obogatiti svoju ponudu te tako povećati šanse za bolju popunjenost naših smještajnih kapaciteta i ostvariti veće prihode

Često se potencijal cikloturizma spominje kao "sveti gral" za povećanje popunjenosti i produljenje turističke sezone. Možda ta priča i jest pretjerana, ali je činjenica da svaki dodatak našoj smještajnoj ponudi povećava šanse za isticanje na tržištu smještaja i dodaje vrijednost koja se s kvalitetnom promocijom smještaja, uključujući i promociju na društvenim mrežama, vidi u sve većem broju realiziranih upita.

Užurbani način života i svakodnevno stresno okruženje doveli su do povećane potražnje za kretanjem i bezbrižnim odmorom. Premda iskusni avanturisti svoje bicikle, kajake ili daske za surfanje dovoze na krovovima vlastitih automobila, više je onih, koji radije ne bi brinuli ni o čemu ili putuju avionom pa mogućnost posudbe ili najma takvog sportskog rekvizita unutar smještajnog objekta, smatraju neodoljivom.
 

Bez obzira na to možemo li korištenje bicikala i druge sportske opreme u našem smještajnom objektu naplatiti ili ne, takve dodatne pogodnosti sigurno podižu vrijednost naše turističke ponude.

Uvođenje dodatnih pogodnosti može produljiti našu sezonu jer cikloturisti putuju u predsezoni i postsezoni kada su manje gužve na cestama, a vremenske prilike ugodnije za istraživanje prirodnih ljepota i kulturne baštine Lijepe naše na dva kotača. Vodeni sportovi su još jedna prilika da ponudimo više uz malo ulaganja.


Zašto bicikl?

Sve veći broj turista u potrazi za aktivnim oblikom odmora se odlučuje na korištenje bicikala tijekom svog putovanja. Bicikl omogućuje neposredno uživanje u predivnim krajolicima, putovanje stazama, uređenim ili divljim, kakvih je u okolici malenih mjesta diljem naše domovine bezbroj, te pruža neizmjeran užitak u laganoj fizičkoj aktivnosti koja izrazito povoljno utječe na psihofizičko zdravlje ljudi.

Bicikl je danas okosnica, ne samo sportskog i wellness turizma, nego i turističke ponude mnogih privatnih iznajmljivača.

Saznaj što je SUP i odvezi bicikl uz 25 posto popusta


Zašto sit on top kajak?

Siguran je, nepotopiv, može ga veslati svatko, bio početnik ili profesionalac. Vrlo je jednostavan za manevriranje, lako se usvaja tehnika veslanja, lagan je za transport, jednostavan je za skladištenje. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu Polietilen Roto, kajaci su iznimno zahvalni za održavanje, UV stabilni te izuzetno otporni na habanje.

Najpopularniji kajak za najam su dvosjedi za dvoje odraslih + 1 dijete, koji omogućuju cijeloj obitelji aktivni odmor i zabavu na vodi.
 

Saznaj što je SUP i odvezi bicikl uz 25 posto popusta

 

Zašto SUP? Što je uopće SUP?!

SUP je zapravo - surfanje s veslom! SUP je skraćenica za Stand up paddling. Znači, stojiš i veslaš. Kako se hrvatska obala ne može baš pohvaliti danima velikih valova, SUP se nameće kao najlogičnija i najprivlačnija aktivnost na vodi. SUP je budimo realni, kao i surf, jednostavno seksi. Upravo to je ono što ga je pretvorilo u izuzetno popularan vodeni sport u zadnjih pet godina. Pogotovo kad znamo da SUP-ati možeš i po rijeci, jezeru, moru. I to ne samo ljeti, već i zimi!

SUP-anje je za svakoga. Doslovno. SUP-ati mogu i djeca, nije potrebno nikakvo posebno predznanje, samo malo osjećaja za ravnotežu. Najgore što se može desiti je pad u more (vodu, ako se SUP-a na rijeci ili jezeru), što je u ljetnim vrućinama zapravo poželjno.
 

Turisti sve češće traže SUP i to je svakako opcija o kojoj vrijedi razmisliti kao o dodatku koji će našu ponudu učiniti zavodljivijom.

SUP je jednostavan za korištenje - na napuhavanje je pa njime vrlo lako može rukovati jedna osoba. Proizveden je od ojačanog PVC materijala koji ima otpornost na habanje i udarce. Zbog svojeg dizajna je izuzetno stabilan te tako pogodan i za jogu, fitness i ostale akrobacije na vodi.

Saznaj što je SUP i odvezi bicikl uz 25 posto popusta - SUP
Tvrtka Matis Outdoor d.o.o. iz svoje ponude izdvaja kvalitetne i pouzdane CROSS bicikle i RTM kajake i kanue, koji su sve češći izbor hotelijera i iznajmljivača tijekom turističke sezone. I jedan i drugi brend nude sigurnost i pouzdanost u svim uvjetima zbog svojih specijalno dizajniranih karakteristika. Specijalizirani smo se za isporuke i suradnju s iznajmljivačima u čitavoj Hrvatskoj, a djelatnici tvrtke Matis Outdoor d.o.o. imaju višegodišnje iskustvo.

Matis Outdoor nudi sljedeće proizvode i usluge:
  • bicikle, kajake i SUP-ove svih vrsta i cjenovnih razreda za rent
  • veliki izbor kvalitetnih električnih bicikala
  • mogućnost vlastite specifikacije biciklističkih komponenti
  • GRATIS isporuka po cijeloj Hrvatskoj, uključeni otoci
  • osigurani rezervni dijelovi i oprema
  • osiguran servis na kraju sezone ili početku sljedeće te po potrebi tijekom sezone
  • mogućnost skladištenja preko zime
  • mogućnost najma bicikala u našoj tvrtki
 


Za korisnike Apartmanije.hr i članove Zajednice iznajmljivača,
tvrtka Matis Outdoor je pripremila

POPUST od 25 %

na kupnju bicikala CROSS GRX 721 i CROSS GRX 8
Uz svaki kupljeni kajak OCEAN DUO ili SUP ROLLINGgratis veslo.
 

 


Više o ostalim proizvodima potražite na web stranicama Matis Outdoor.

Detaljnije informacije o proizvodima iz posebne ponude pronađite na 
CROSS GRX 721CROSS GRX 8OCEAN DUO i SUP.

Svi upiti i informacije
za bicikle
na tihomir.safran@matis.com.hr ili broj 091 513 4094
• za kajake i SUP-ove
na nikola.zelimorski@matis.com.hr ili broj 091 1234 629
 

Spremi

Osvetnički turizam - prilika za brži oporavak industrije putovanja?

Božićne navlake za stolice: Top 7 savjeta zašto i kako odabrati idealne navlake

Politika privatnosti u obiteljskom smještaju: Kako zaštiti svoju imovinu, a ne ugroziti intimu gosta?

Obveze privatnih iznajmljivača u 2019. godini

Stakleni blagovaonski stolovi: 5 razloga zašto (ne) odabrati stakleni stol

Više od 60 posto Europljana planira nova putovanja u 2022. godini

Jesmo li slušali na satovima geografije pa zapamtili kakvo bogatstvo su naše rijeke?

​Gosti stižu - saznajte aktualne mjere prelaska granica

3 komentara Uključi se u raspravu
Jelka - Lovran 13.03.2017 13:45
Da li iznajmljivači mogu samo besplatno dati na korištenje ili i iznajmljivati bicikle i što s dozvolom za to?
Cimerfraj.hr 05.04.2017 15:46
Poštovana gđo. Ferenčak, iznajmljivači, fizičke osobe, smiju samo posuđivati bicikle, odnosno dati ih na korištenje kao dodatna pogodnost unutar svoje smještajne ponude. Za najam bicikala, drugih vozila i ostale sportske opreme, morali bismo imati registriran obrt.
Odgovori
Jelka - Lovran 05.04.2017 16:00
Tako sam i pretpostavljala, hvala!!
Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Budite uočljivi! Profesionalno fotografiranje apartmana za isplativije oglašavanje

Gosta više smeta kad nema interneta u apartmanu, nego neljubaznost i neiskrenost domaćina

Popularno: