Dizajn
2.9K

​Bor u apartmanu: Je li pametno postaviti božićni bor u apartman?

Bliži se blagdansko vrijeme i razmišljate trebate li okititi vaš apartman za goste? Je li pametno postaviti okićeni božićni bor u apartman i koje su dobre strane ukrašavanja apartmana? Postoje li razlozi zašto ne biste trebali postaviti ukrašeni bor u apartman?

Blagdansko vrijeme u svima nama budi osjećaj radosti, mira i zadovoljstva. Kako bismo taj osjećaj dodatno naglasili, mnogi se odlučuju za kićenje kuće ili stana raznim božićnim ukrasima. No, je li pametno da i vlasnici apartmana okite svoje apartmane? Saznajte u nastavku.

​Bor u apartmanu

 

Okićeni bor zauzima dodatan prostor

Ako imate malen apartman ili studio u kojem baš i nema puno mjesta, onda postavljanje okićenog bora možda i nije najsretnije rješenje. Veliki bor će zauzeti puno mjesta, dok će maleni bor izgledati pomalo "jeftino" u velikom prostoru. Stoga, postavljanje bora u male apartmane nije najbolja ideja.

 

Bor ili jelka stvaraju određeni nered

Bor ili jelka koje postavite u apartman ili studio stvarat će određeni nered. Iako neke vrste bora i jelki manje gube iglice, činjenica jest da će s vremenom iglice otpasti i stvarati nered. Kako nema smisla postavljati bor na razdoblje od tjedan dana, kod eventualne kupnje, odaberite vrstu koja manje gubi iglice.

​Bor u apartmanu

 

Ukrašeni bor ili jelka upotpunjuju božićni ugođaj

Postavljanje i ukrašavanje božićnog bora u apartmanu definitivno je sjajna ideja ako želite gostima osigurati adventsku atmosferu. Činjenica je da će ukrašen apartman s božićnim borom biti sjajan okidač blagdanske atmosfere što će pridonijeti boljem i radosnijem raspoloženju kod gostiju.

 

Bor s lampicama nije praktičan za goste s djecom i kućnim ljubimcima

Ukrašeni bor definitivno će biti sjajan dodatak predivnom apartmanu, a posebno će oduševiti vaše najmlađe goste. Obitelji koje putuju s djecom vole osjetiti čaroliju Božića i blagdana i samim time se bor u apartmanu čini kao odličan izbor. Ipak, ako gosti stižu s djecom i kućnim ljubimcima pripazite kakve božićne lampice i u kojoj količini stavljate na bor. Zaigrana djeca i kućni ljubimci mogli bi ošteti kablove što može dovesti do požara.

savjeti za bor u apartmanu

 

Bor u apartmanu pomaže u zbližavanju gostiju

Poigrate li se s kreativnim porukama na boru i gostima ponudite mogućnost ostavljanja želja i poruka, to bi moglo zbližiti vaše sadašnje, ali i buduće goste. Predivne porukice i želje koje će osvanuti na boru pokazat će gostima koliko ljubav bližnjih pozitivno djeluje na njihovo raspoloženje – pa će i atmosfera u apartmanu ili studiju biti radosna, a ocjene gostiju bolje.

Spremi

Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u Trogiru, Splitu, Poreču...

Kako pravilno izdati račun za smještaj?

Tapete u kupaonici: Je li pametno postaviti tapete u kupaonicu?

Turistički paradoks - što smo naučili u pandemiji i (izgleda) već zaboravili

​Koliko u prosjeku košta izgradnja apartmana na moru?

EU Inicijativa za veću transparentnost platformi, jednostavnije uvjete registracije i razlikovanje povremenog od profesionalnog kratkoročnog najma

5 izazova u poslovanju koji su zajednički svim domaćinima

Ringo pametna brava: Zbogom čekanju gostiju i majstora

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Kupaonski radijatori: Kako odabrati idealan radijator za vašu kupaonicu?

​Kako odabrati boju tepiha: 3 važna savjeta za odabir boje tepiha

Popularno: