Blagovaonski stolovi

Blagovaonski stolovi, vrste materijala, dizajn i kvaliteta. Blagovaonski stolovi kao mjesto okupljanja i stvaranja uspomena gostiju na odmoru.

​Drveni blagovaonski stolovi: Koji je materijal najbolji za kvalitetan drveni stol?

Planirate kupnju drvenog stola no niste sigurni koja vrsta drvenog materijala je najbolji odabir? Trebate li odabrati puno tvrdo drvo, meko drvo ili primjerice furnir od tvrdog drveta? Kakve su karakteristike pojedinog materijala i kako odabrati idealno rješenja za vašu blagovaonicu?

26.10.2021 1 11.809

Mali blagovaonski stolovi – iznimno važan detalj svakog apartmana

Zašto su mali blagovaonski stolovi iznimno važan detalj svakog apartmana? Koja je uloga blagovaonskog stola u apartmanu? Kako odabrati idealan blagovaonski stol za apartman?

19.07.2020 6.986

​Stol od melamina: 6 prednosti i nedostataka melamin stola za blagovaonicu

Planirate kupnju novog stola za blagovaonicu i zanima vas što je melamin stol? Kakva svojstva osigurava melamin stol i zašto je pametan izbor? Smije li se na stol od melamina stavljati vruće posuđe i kako reagira u dodiru s abrazivnim sredstvima?

22.12.2019 18.046
Aktualno:

​Zašto su keramički stolovi trenutno top izbor kupaca širom svijeta?

Razmišljate o kupnji novog stola? Sviđa vam se keramika i pitate se koliko su kvalitetni keramički stolovi? Zašto su keramički stolovi postali toliko popularni i koja je tajna uspješne prodaje širom svijeta?

27.10.2018 7.275

​6 tajni lijepe blagovaonice: Kako pametno isplanirati prostor blagovaonice?

Planirate renovaciju kuće, stana ili apartmana i želite predivnu blagovaonicu? Koja je tajna smislene, ugodne i lijepe blagovaonice? Kako isplanirati raspored elemenata i odabrati namještaj za blagovaonicu?

16.11.2017 5.464

​Bijeli blagovaonski stol: Kako se bijeli stol uklapa u moderan ili tradicionalan interijer?

Razmišljate o kupnji bijelog stola za blagovaonicu? Niste sigurni kako će se bijeli blagovaonski stol uklopiti u vaša postojeća dizajnerska rješenja? Kada je pametno odabrati bijeli stol i na što pripaziti kod dekoriranja prostora?

28.10.2017 5.070