Aktualno
1.5K

eVisitor nadograđen i redizajniran europskim novcem

Nadograđeni eVisitor ima novi dizajn koji je olakšava korištenje slabovidnim osobama i onima s disleksijom, olakšan je i pregled informacija o turističkoj članarini, preuzimanje uplatnica i prenošenje fotografija smještajnih objekata za portal Croatia.hr

eVisitor - informacijski sustav za prijavu i odjavu gostiju, evidenciju prometa i kontrolu naplate turističke pristojbe odnedavno stiže u novom ruhu. Sustav je redizajniran, a uvedene su i nove funkcionalnosti koje omogućuju jednostavnije korištenje, posebno osobama s disleksijom i slabijim vidom.

eVisitor je pokrenut 2015. godine. Implementacijom ovog sustava uvelike je olakšano poslovanje turističkim zajednicama, ali i iznajmljivačima koji više ne moraju biti fizički prisutni kod prijave i odjave svojih gostiju niti moraju voditi Evidenciju o prometu.
 

Sustav eVisitor je osvojio treću nagradu Svjetske turističke organizacije UNWTO-a u kategoriji turističkih inovacija i tehnologije 2018. godine

Iako je nadogradnji bilo i ranije pa je tako 2017. godine sustav uspješno spojen s informativnim portalom HTZ-a Croatia.hr, ovo je značajnije unaprjeđenje i potpuni redizajn korisničkog sučelja eVisitora.

redizajniran eVisitor

Nova verzija sustava je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu projekta Hrvatski digitalni turizam. Projekt predviđa daljnju digitalizaciju usluga kroz TURegistar - Središnji registar za ugostiteljsku djelatnost i usluge u turizmu, TURiznicu - Sustav za dodjelu potpora u turizmu i Croatia.hr. Planira se i povezivanje s drugim institucijama i sustavima, npr. s katastrom.
Spremi

Certificirana edukacija za pružatelje usluga pustolovnog turizma u Rijeci, Puli i Splitu

Besplatni webinar za privatne iznajmljivače: ​Kako do poticaja Fonda za solare?

Turistički cvijet za obiteljski smještaj 2018.: Prijavite se do 24. veljače i ponesite titulu najboljeg domaćina

​Pravokutni, kvadratni, ovalni ili okrugli stolić za dnevni boravak – što odabrati?

Pelješki mostodont - je li most kraći put i za upitne investicije?

Gljivice na zidu – kako ih se riješiti

`Kod jačanja brenda destinacije, iznajmljivači imaju najveći potencijal za zaradu´

50% niža članarina i turistička pristojba u 2021., rokovi plaćanja pristojbe se odgađaju do kraja kolovoza

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Boravak u prirodi kao lijek: Kanadski liječnici izdaju recepte za putovanje u nacionalne parkove

British Airways ponovno leti između Zagreba i Londona četiri puta tjedno

Popularno: