Događanja
1K

Tuhelj, 08.10.2021. I ovu godinu konferencija TURIZAM 365 se može pratiti online

U petak 8. listopada od 10 do 16 sati u Tuhelju, održat će se konferencija TURIZAM 365 2021., a sudjelovati možemo i online i to bez uplate kotizacije, ali uz prethodnu prijavu

Konferencija TURIZAM 365 je, niz godina, jedna od turističkih manifestacija s najupečatljivijim programom. Očekivano, tema ovogodišnjeg izdanja je “Održivost i nova budućnost”, ali mnogi gosti događaja su iznenađenje. 

Imat ćemo priliku čuti tu i jednu direktoricu UNWTO-a (Svjetske turističke organizacije), Alessandru Priante, pa Patricka Torrent, direktora TZ Katalonije i Mohameda Al Mehiri koji se skrbi o razvoju Dubaija kao destinacije zdravstvenog turizma.

Sudjelovat će i talijanski, slovenski i mađarski parlamentarci Massimo Garavaglia, Zdravko Počivalšek i László György, koji će na Ministarskom forumu s Nikolinom Brnjac, aktualnom ministricom turizma RH, odgonetati strategije razvoja turizma poslije pandemije. 

Pričat će se puno u potencijalima zdravstvenog turizma, a s terena će se javiti Jelena Holenko Pirc, vlasnica agencije Linx & fox, Krešimir Dvorski iz Dash City, Matko Marohnić iz Horwath HTL i Damjana Domanovac iz PLACE2GO.

Ovdje možete proučiti čitav program konferencije TURIZAM 365 2021. i prijaviti se za sudjelovanje, uživo uz kotizaciju ili online bez iste.
Spremi

Budućnost ruralnog turizma u Hrvatskoj

Ljeto bez kraja: U crvenom, ali bez sumnji u uspjeh posezone

38 posto noćenja ostvareno u obiteljskom smještaju, 22 posto u hotelima

Eklektika u apartmanu - stil bez stila za zavodljivu i drugačiju smještajnu ponudu

Bežični internet za apartmane i usporedba paketa za iznajmljivače

Kako odabrati idealan stolić za dnevnu sobu?

EU Inicijativa za veću transparentnost platformi, jednostavnije uvjete registracije i razlikovanje povremenog od profesionalnog kratkoročnog najma

​Centralno grijanje na plin: Kako funkcionira i donosi li uštede u grijanju?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Smart Tourism Meet Up radionice o pametnom turizmu, trendovima i alatima za uspješniju promociju u turizmu

Okusi hrvatske tradicije - 14 dana se kuša domaća hrana u više od 100 restorana po popularnim cijenama

Popularno: