Preporuke i popusti
16.5K

MyRent pametna brava - cijena slobode i nove razine sigurnosti u poslovanju

Prvi korak ka pametnom pružanju usluge smještaja bi mogla biti MyRent pametna brava. Cijena brave je cijena slobode koju otključava automatizirana prijava i odjava gosta

Koliko košta sloboda? Ima li takvo nešto uopće cijenu, pitat će mnogi. Ponekad ima, i može se kupiti za nevelike novce. Nekada davno, perilica posuđa je bila nešto na što su mnogi prezirno frktali nosom, danas je ima gotovo svako kućanstvo. Poput perilice rublja, mogli bismo reći da je oslobodila mnoge sate ukućana, dotad zadužene za pranje. Koliko u tom slučaju košta sloboda?

U ljetnim mjesecima, kod čestih izmjena gostiju u našim smještajnim jedinicama, čekanje oduzima dobar dio naše slobode i mira. Pratimo stanje na cestama, učestalo se čujemo s turistima koji su baš upali u gužvu tamo negdje kod Ljubljane ili ih je kod Lučkog dočekala kilometarska kolona. Takve situacije odgađaju njihovu prijavu, ponekad i do kasnih noćnih sati, kada već padamo s nogu od umora.

Još od 2018. godine, MyRent razvija sustave pametnih brava koji jamče siguran i automatiziran check-in i check-out gostiju u turističkim smještajnim objektima. Ti su sustavi utemeljeni na osobnom iskustvu pružanja usluge smještaja i zato odgovaraju najvišim standardima sigurnosti i našim potrebama.

Instalacija pametne brave

Danas je ima naš susjed ili sumještanin, već sutra pametna brava bi mogla biti standard zaključavanja svih kućanstava i otključavanja slobodnog vremena iznajmljivača obiteljskog smještaja. Koliko košta ta sloboda?


4 modela pametnih brava

MyRent je razvio četiri modela pametnih brava. Svi modeli su povezani s channel managerom pa svaka rezervacija automatski generira jedinstveni PIN za svakog gosta, koji traje samo onoliko kolika je duljina boravka.

MyRent pametne brave rade potpuno automatski i povezane su sa svim vodećim booking portalima - od domaće Apartmanija.hr do globalnih igrača Booking.com-a, Airbnbja, HomeAway-a, Expedije, itd.
 

Za razliku od mnogih drugih rješenja na tržištu, MyRent pametne brave ne trebaju struju, rade na baterije čiji je životni vijek najmanje 6 mjeseci. Mogu raditi s Wi-Fi vezom, ali i bez nje. To je idealno za ruralne sredine sa slabom pokrivenosti signalom


Više je načina pametnog otključavanja: 
 

  • ključem,

  • PIN-om,

  • RFID karticom,

  • otiskom prsta,

  • mobilnom aplikacijom,

  • vlasnik smještaja može otključati kroz MyRent web aplikaciju (preko Interneta),

  • sam gost preko Guest portala (preko interneta).
     

 

MyRent pametne brave oslobađaju vlasnike - možemo biti daleko od svojih domova ili smještajnih jedinica, a ipak imati potpunu kontrolu nad pristupom.

 

Bez obzira nalazimo li se na plaži, u planinama ili na putovanju, možemo jednostavno omogućiti pristup gostu i otvoriti vrata smještaja preko Interneta putem MyRent sustava

S ovim inovativnim rješenjem, možemo uživati u svojim aktivnostima, znajući da imamo sigurnu i praktičnu opciju za upravljanje pristupom svojim prostorima.

Od modela MyRent pametnih brava, izdvojit ćemo Topaz elegantnog dizajna, kojeg ćemo poželjeti vidjeti na svojim ulaznim vratima.

Topaz pametna brava

Osim pametnih brava, MyRent u ponudi ima i pametan sef za ključeve, koji je poput škrinjice koja se otključava PIN-om. Sef se instalira pored ulaznih vrata ili kod poštanskih sandučića. Prošao je sve sigurnosne provjere, a jednostavan je za korištenje.

MyRent pametni sef


Kako instalirati MyRent pametnu bravu?

MyRent se ponosi svojim timom iskusnih instalatera koji su raspoređeni diljem Hrvatske. Bez obzira na našu lokaciju, njihova stručnost i profesionalnost jamče brzu i pouzdanu instalaciju pametnih brava u našem domu ili poslovnom prostoru. Osim što se brinu za besprijekornu instalaciju, njihov pristup je personaliziran i prilagođen našim specifičnim potrebama.

 

 

Programiranje koje pruža potpunu kontrolu

MyRent pametne brave donose potpunu kontrolu nad pristupom prostoru. Stručnjaci za programiranje u MyRentu osiguravaju rad brava prema željama korisnika. Bez obzira na to je li potreban jednostavan sustav pristupa ili složenije konfiguracije, MyRent tim će pomoći pri postizanju savršene kombinacije koje odgovaraju specifičnim potrebama.
 

Obuka za maksimalno iskorištavanje potencijala

MyRent razumije važnost pravilnog korištenja pametnih brava. Stoga osigurava sveobuhvatnu obuku koja omogućava iskorištavanje punog potencijala ovih sigurnosnih rješenja. MyRent stručnjaci provode svoje korisnike kroz sve aspekte korištenja i održavanja pametnih brava, što daje sigurnost i samopouzdanje u korištenju svih njihovih funkcija.
 


Pametna brava - cijena?

Cijene MyRent pametnih sustava otključavanja i zaključavanja apartmana se kreću od 200,00 eura naviše. Toliko, naime, košta ovaj pametni djelić slobode.

Kontaktirajte MyRent tim kako bi postigli vrhunsku sigurnost uz pomoć pametnih brava MyRent. Pružit će vam sve potrebne informacije i ponuditi odgovore na sva vaša pitanja. MyRent stoji iza svojih proizvoda i usluga, nudeći najbolje iskustvo za sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.

 

U suradnji s tvrtkom MyRent osigurali smo

POPUST od 10%

za Cimerfraj.hr članove.

Više detalja i informacija o MyRent pametnim bravama na 
www.pametnebrave.eu

Akcija traje do 30. srpnja 2023.

 

Podržani potrali
MyRent pametni sustavi podržavaju više od 200 booking portala
Spremi

Škotska kuna na hrvatskom euru - kakve veze autorsko pravo ima s iznajmljivačima obiteljskog smještaja?

Kućni red - pouzdan saveznik kod neugodnih situacija s gostima

Dekorativni kamini: Kako samostalno napraviti predivan umjetni dekorativni kamin?

Više od iznajmljivanja apartmana, isplati se - čistiti ih?! Cijene čišćenja po satu podivljale

Mali blagovaonski stolovi – iznimno važan detalj svakog apartmana

​Vrste kamina na struju: Kako ugraditi električni kamin u svoj dom?

Istrijani već u pripremama za sezonu 2023. - besplatne edukacije za iznajmljivače Vrsara i Funtane

Iznajmljivači apartmana, stiže novi Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti!

Pročitajte još:

Obby - inovacija iz domaće tvrtke MyRent koja svaku klimu može pretvoriti u pametan uređaj

Mala ulaganja u nekretninu za iznajmljivanje koja mogu učiniti veliku razliku

Popularno: