Događanja
1.1K

Vrsar, od 25.11. do 02.12.2022. Istrijani već u pripremama za sezonu 2023. - besplatne edukacije za iznajmljivače Vrsara i Funtane

Dva petka, 25.11. i 2.12. rezervirana su za besplatnu edukaciju iznajmljivača Vrsara, Funtane i okolice u sklopu priprema za sezonu 2023. Istarske županije

Upravni odjel za turizam Istarske županije u suradnji s TZ-ovima Vrsara i Funtane, organizira besplatnu dvodnevnu edukaciju za iznajmljivače obiteljskog smještaja.

Naglasak edukacije je na pripremama za iduću sezonu s temama koje će pokriti aktualna zbivanja na području financija i financiranja. Uvođenje eura, zakonske obveze privatnih iznajmljivača, prilike za korištenje bespovratnih sredstava i profiliranje privatne ponude smještaja, neke su od niti vodilja edukacija, koje će se održati u maloj dvorani Sportskog centra Saline (Petalon 1F, Vrsar, GPS. 45.14605836912241, 13.6058704603949) s početkom u 16 sati, 25. studenog i 2. prosinca 2022.

Irena Šker i Marijana Kordić su predavači prvoga petka kada će se raspravljati o administrativnom poslovanju i dodjeli sredstava za zelenu i digitalnu tranziciju iznajmljivača. Drugi petak pripada Svjetlani Ranek Franjul, Mileni Radošević, Martinu Čotaru i Tei Štifanić, a naglasak je će biti na unaprjeđenju usluge, certifikaciji i sudjelovanju u cikloturističkoj ponudi Istre. Predviđeno trajanje edukacija je do 19.30.

Prijavom na edukacije za iznajmljivače privatnog smještaja Vrsara i Funtane možete odabrati sudjelovanje na oba dana ili samo na jednom setu predavanja. 
Spremi

Još samo 3 dana za primjedbe javnosti na prijedlog o povećanju paušala za privatne iznajmljivače

IQM Destinaton Jastrebarsko: Pozivnica svim dionicima u turizmu na uključivanje u sustavan razvoj kvalitete

8 koraka za uspješan online booking (svake sezone)

10 preporuka kako čuvati more za iznajmljivače i goste u obiteljskom smještaju

Vuneni tepih: Koje su prednosti i nedostaci vunenog tepiha?

Silvija Podoljak: Turistički aduti Slavonije su brižno gostoprimstvo, aktivni turizam, kultura i sjajna enogastronomija

Privatni smještaj - mana ili prepoznatljivost hrvatskog turizma?

Paket turističkih zakona usvojen, turistička pristojba u nadležnosti regija i županija

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Certificirana edukacija za pružatelje usluga pustolovnog turizma u Rijeci, Puli i Splitu

Pozeleni! Ne od muke, već kao dio European Tourism Going Green 2030 projekta

Popularno: