Preporuke i popusti
40.7K

DOMOS Rent: Koja je cijena jedinstvenog osiguranja za vaš apartman?

Jedinstveno osiguranje osigurava sve goste upisane u eVisitor i njihovu imovinu od nezgoda i posljedica nesretnih slučajeva, osigurava imovinu iznajmljivača od 10 najčešćih rizika i štete koje počini gost te nadoknađuje zaradu koju bismo mogli izgubiti tijekom sanacije i renoviranja zbog oštećenja smještajnih kapaciteta

Hrvatska je turistički hit - u to više nema nikakve sumnje. Ako sudimo prema prošlogodišnjim brojkama, ovu će godinu preko 17 milijuna turista prijeći granice naše zemlje u potrazi za odmorom i zabavom. Naša obala, ljepote prirode, gastronomija i kulturna ponuda su mamac brojnim putnicima, a dodatan motiv dolaska su i sve popularniji festivali i koncerti na otvorenim pozornicama Lijepe naše. 
 
Pesimizam nije poželjna osobina, ali činjenica je i da će neki od svih tih turista, umjesto lijepih trenutaka, pronaći one neugodne pa čak i opasne situacije. Prema istraživanju američkog PlanetSki, jedan od pet turista na svojem godišnjem odmoru doživi neugodnost, ozljedu, bolest ili nesreću različitih uzroka. Nerijetko i pod krovom svojih domaćina.
 
Nezgode nikad nisu na godišnjem odmoru pa ne možemo znati kada bi nam mogle doći u goste jer nezgode ne šalju upite za smještaj niti rade rezervacije. Ali možemo pojačati zaštitu od štete koju nam mogu prouzročiti - odabirući pravu vrstu osiguranja.
 

Zašto bismo mi plaćali osiguranje od nezgode za našeg gosta? 

Ulažemo značajna financijska sredstva, vrijeme i energiju kako bi naša usluga bila što bolja, a ponuda konkurentnija. Prema slobodnim procjenama, ulaganja u održavanje smještaja iziskuju više od 700 kuna po ležaju godišnje. Pri tome nikada ne računamo na izvanredne troškove, poput različitih oštećenja namještaja i opreme, kvarova sanitarija i instalacija, provala i drugih rizika. 
 
 
Nezgoda našeg gosta i naša je nezgoda. Odgovorni smo za svaku osobu koja položi kofere na naš prag. Onako kako brinemo o zadovoljstvu gosta zbog ocjena i recenzija smještaja, tako ćemo brinuti i o njegovoj sigurnosti.
 
Osim toga, nezgoda gosta nikada ne dolazi sama, često je prati oštećenje naše imovine - odabirući pravu vrstu osiguranja, ulažemo u sigurniju budućnost našeg poslovanja. 
 
"Provalili u apartman i ukrali tehniku koju nismo još ni otplatili, a moramo nadoknaditi i stvari koje su ukradene gostima", "Gosti uništili namještaj u apartmanu, šteta se mjeri u tisućama kuna", "Vatra s roštilja zapalila sjenicu u dvorištu obiteljske kuće, turist zadobio opekline", "Vjetar srušio stablo na terasu apartmana", tek su neki od novinskih naslova koji nas podsjećaju na niz neugodnih situacija s kojima se nose iznajmljivači, ali i njihovi gosti. Sav naš trud i briga pada u vodu ako se pod nekim od takvih naslova pronađe naše ime i naziv našeg apartmana. 
 
Uz pažljivo odabran paket osiguranja, možemo svojim gostima osigurati bezbrižniji odmor i pokazati im da brinemo o njihovoj sigurnosti. Uz paket osiguranja namijenjen iznajmljivačima, možemo se zaštititi od financijskih gubitaka koje su posljedica različitih nezgoda i nesreća u našim apartmanima, sobama i kućama za odmor. 
 

DOMOS Rent: Euroherc osiguranje za iznajmljivače

Za razliku od uobičajenih paketa osiguranja imovine, osiguranja koja su dizajnirana specijalno za privatne iznajmljivače turističkog smještaja ne pokrivaju samo nastalu štetu, već i situacije koje su izravna posljedica te štete. Jedno od takvih "pametnih" paketa osiguranja je DOMOS Rent, osiguranje za iznajmljivače osiguravateljske kuće Euroherc, koje nudi zaštitu domaćina te amortizira sve nenadane izdatke, gubitke i stresove:
 
  • Osigurava imovinu iznajmljivača u slučaju 10 najčešćih rizika: požar, eksplozija, potres, poplava, izljevi vode i dugih tekućina, provalne krađe i razbojstva, oluje, tuče, udari munje, lomovi staklenih, keramičkih i kamenih površina. 
 
  • Osigurava imovinu iznajmljivača od štete koju su počinili gosti
 
  • Osigurava iznajmljivača od odgovornosti prema imovini i zdravlju gostiju uslijed nesreće.
 
  • I na kraju, ali ne najmanje važno, kada tijekom sanacije i renoviranja zbog oštećenja smještajnih kapaciteta iznajmljivač nije u mogućnosti primati goste, DOMOS Rent osigurava odštetu za izgubljenu zaradu koju domaćin nije ostvario u razdoblju u kojem smještajni objekt nije bio pogodan za iznajmljivanje.
 
 
 
DOMOS Rent sveobuhvatno osiguranje
je rezultat inovativnog promišljanja i praćenja potreba iznajmljivača. Izračuni godišnje premije mogu varirati ovisno o mjestu osiguranja pa okvirno iznose:
 
1.510,00 kn
godišnje za kuću za odmor od 150 m2;
 
862,00 kn
godišnje za apartman od 45 m2.
 
"Iznajmljivači - ne dopustite da vaši gosti ljeto pamte po neugodnim situacijama, a vi po izgubljenoj zaradi. Ugovorite na vrijeme DOMOS Rent u Eurohercu i pridružite se velikoj obitelji zadovoljnih, sigurnih i bezbrižnih iznajmljivača."

Saznajte kolika bi bila vaša godišnja premija na
Euroherc.hr

 
Spremi

​Koja su hrvatska skijališta spremna za novu sezonu skijanja?

Ringo pametna brava: Zbogom čekanju gostiju i majstora

Ljubimica jesenskih kuharica bundeva: Recepti za slatka i sla(s)na jela

Nužna je bolja suradnja IT industrije i turizma, ali i ostalih djelatnosti na svim razinama

Globalna turistička inicijativa protiv plastike

SK3 Septik - ekološki prihvatljivo sredstvo za eliminaciju neugodnih mirisa, bolju razgradnju i rjeđe pražnjenje septičkih jama

Dani vina i gastronomije Zadarske županije

Sjenila za krovne prozore – zašto ih nabaviti i kako ih uklopiti u dizajn prostora?

Pročitajte još:

Gosta više smeta kad nema interneta u apartmanu, nego neljubaznost i neiskrenost domaćina

Medico Home madraci: Osiguraj gostima dobar san za pun apartman svaki dan

Popularno: