Preporuke i popusti
7K

Majur HS nudi ekološku kozmetiku i opremu za apartmane po mjeri gosta

Tvrtka Majur Hotelski Servis postavlja standarde na području kozmetike i opreme za apartmane dulje od 30 godina. U ponudi su isključivo visokokvalitetni proizvodi, formule i sastojci koji osiguravaju vrhunsku njegu lica i tijela, dok je oprema odabrana kako bi zadovoljila današnjim visokim standardima funkcionalnosti, kvalitete i dizajna

Briga o okolišu više nije samo parola, već obveza svakog od nas, kao i temelj odgovornog poslovanja u svim gospodarskim granama. Turizam ima moć mijenjanja poslovnih praksi i osvještavanja pojedinaca - putovanja otvaraju nove vidike, kako u geografskom smislu, tako i u intelektualnom i emotivnom. Posljednje statistike B.coma pokazuju da 53% turista traži održiva rješenja na svojim putovanjima i za takva iskustva su spremni platiti više. Taj brojka je 13% viša od one lanjske i stalno raste. Ekološka rješenja su sve privlačnija turistima i raširenija.

Briga o okolišu je jedan od najvažnijih segmenata poslovanja tvrtke Majur Hotelski Servis, koja prati trendove i inovacije u svijetu hotelske kozmetike, usmjerene na održivi razvoj i ulaganja u alternativne materijale, kao i prirodne kozmetičke formulacije.

Naši gosti traže lokalna iskustva, ne samo kroz doživljaje u destinaciji, već i kroz proizvode koje konzumiraju. Kako bi im ponudili što autentičniji doživljaj, Majur HS surađuje s domaćom tvrtkom Magdis d.o.o., vlasnikom brenda Biobaza, u kreiranju prirodne linije kozmetike za hotele i apartmane s onim najboljim što imamo iz hrvatske prirode.
 

Održiva rješenja u kozmetici

Biobaza Press & Wash dispenzeri su proizvedeni od 50% reciklirane plastike i nude ekološki prihvatljiviji način korištenja proizvoda za njegu kose i tijela jer minimiziraju upotrebu plastike, dok prirodna Biobaza tekućina sadrži botaničke sastojke s nultom tolerancijom na parabene, konzervanse, sintetičke parfeme i boje. Držači dolaze u bijeloj i crnoj boji kao i u kromiranoj izvedbi.

Majur Biobaza
Osim dozatora, u ponudi Majur HS se nalaze i kolekcije Biobaza Argan te Biobaza Retro u bočicama od 30 ml. Obje kolekcije sadrže bogate formulacije koje će naše goste oduševiti hranjivim kompleksom prirodnih ulja i pružiti zaokruženo iskustvo uz gel za tuširanje, losion za tijelo, šampon i regenerator za kosu, te kruti sapun.

Majur Biobaza
Majur HS je distributer i svjetskih brendova u hotelskoj kozmetici u suradnji s principalom, tvrtkom La Bottega dell’Albergo. Kroz inovativan i zeleniji pristup, brendovi poput Malin+Goetz, Votary, Etro, Grown Alchemist, C.O. Bigelow, predstavljaju nove kolekcije hotelske kozmetike u obliku "stand-alone" dispenzera, "invisible" dispenzera i aluminijskih tuba. Kako biste kompletirali eco-friendly kozmetiku za vašu kupaonicu, Majur HS nudi "mix and match" mogućnost kroz koju se ekološki prihvatljiva ambalaža može kombinirati.

Majur HS
Majur HS


Komplementarni setovi za kupaonice

Majur HS iz svoje ponude izdvaja eco-friendly komplementarni set koji je savršen dodatak za kupaonicu apartmana ili vile.

Sve što bi gostu moglo nedostajati prilikom boravka, može se pronaći pored kupaonskog umivaonika. Od četkice i paste za zube, higijenskih vata, seta za šivanje, pa do četke za kosu i seta za brijanje. Kolekcije uključuju razne održive materijale kao što su 100% reciklirani papir i karton ili kukuruzna plastika, čime doprinosimo očuvanju našeg planeta.


Majur komplementarni set za kupaonice


Vrhunska oprema za udobnost apartmana ili vile

Za svaki prostor unutar apartmana, Majur HS nudi vrhunska kvalitetna rješenja u opremanju. Pomno izabrani detalji znače vrhunski stil, a elegantne nijanse svakom prostoru osiguravaju osjećaj udobnosti i smirenosti. Prirodni i jednostavni tonovi će se uklopiti u svaki interijer, dok će praktičan dizajn omogućiti lako korištenje. Vrhunski, eco-friendly materijali čine opremu modernom, trajnom i otpornom na vrijeme, kao i brzu izmjenu trendova.
 

Majur oprema

U ponudi se mogu pronaći i visokokvalitetne papuče od različitih materijala, uključujući mekani velur, pahuljasti frotir i lagani fleece. Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi osigurali maksimalnu udobnost i kvalitetu.

Majur papuče
 

Majur Hotelski Servis - ekološka kozmetika i za goste obiteljskog smještaja

U 30 godina prisustva na tržištu, tvrtka Majur HS je ostvarila suradnju s brojnim hotelskim kućama, poput Maistre, Valamara, Plave lagune i mnogih drugih. Jamče kvalitetu koja ne razlikuje hotelske goste od onih koji odsjedaju u obiteljskim apartmanima i kućama za odmor. 
 

U širokom asortimanu proizvoda, Majur HS nudi sve što smještajnom objektu koji pruža profesionalnu uslugu, bez obzira na vrstu ili kategoriju, treba za zadovoljstvo i udobnost gosta

Dječji krevetići, daske za glačanje, vješalice, ogledala, stalci za prtljagu, sušila... Tek su dio ponude koja započinje s održivim rješenjima i fokusom na potrebe gosta i domaćina.
 


Informacije o proizvodima i mogućnostima suradnje
dostupne su na e-mail adresi: 
info@majur-hs.hr,
kao i na:

Detaljna ponuda Majur Hotelski Servis


Odaberi najbolje za svog gosta!

 

Spremi

Staklena vrata za tuš kabine: 5 savjeta za uspješnu kupnju kvalitetnih vrata

Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u Trogiru, Splitu, Poreču...

Trik za prepoznavanje lažnih stranica za oglašavanje smještaja

Rane rezervacije - zašto ih volimo?

Uređenje blagovaonice: Mali prostor, puno gostiju

Ima li privatni iznajmljivač pravo tražiti identifikacijske dokumente od gosta?

​Sportski turizam - zašto se o njemu toliko priča?

Koliko su važne recenzije gostiju i kako upravljati komentarima na smještaj

Pročitajte još:

CLUO hospitality - brzo i lako do personaliziranih poklona dobrodošlice

Ulaganje u namještaj i opremu apartmana može opravdati 5 do 10% više cijene noćenja

Popularno: