Preporuke i popusti
17.1K

Ulaganje u namještaj i opremu apartmana može opravdati 5 do 10% više cijene noćenja

Kampanja Namještaja Mima Good-looking for better booking je prilika da uložimo u kvalitetan namještaj i opremu smještaja što može rezultirati s više zadovoljstva gostiju i prihoda

"Male prilike su često početak velikih poduzetničkih priča", izjavio je grčki državnik i govornik Demosten, još u 4. stoljeću prije nove Ere. Male prilike za uočljive promjene u našoj poduzetničkoj priči i smještajnoj ponudi ovaj put čekaju na lageru Namještaj Mima, dostupne za isporuku odmah.
 

Svaka nova sezona je prilika da podignemo razinu svoje smještajne ponude i zadivimo svoje goste

Ulaganja ne moraju biti impresivna, ponekad i samo jedan novi komad namještaja ili opreme može učiniti razliku pa privući nove upite i rezervacije. Prema procjenama stručnjaka, kvalitetan namještaj i pažljiva dekoracija smještaja mogu podići cijene noćenja za 5 do 10% u odnosu na smještaj lošije opremljen u istoj destinaciji.

Korist od ulaganja u namještaj i opremu apartmana je višestruka:
 

  • poboljšavamo doživljaj boravka svojih gostiju;

  • povećavamo konkurentnost svoje ponude na tržištu;

  • kvalitetan namještaj može smanjiti troškove održavanja zbog rjeđe potrebe za popravcima i zamjenama;

  • stvaramo imidž (brend) svog smještaja.


Udobni kreveti, zanimljive stolice i stolovi, televizori i kućanski aparati, ukrasni jastuci i slike na zidovima privlače goste i generiraju dobre ocjene kao posljedice pozitivnog iskustva boravka.
 

Par trikova za osvježavanje smještaja pred sezonu

1. Igra bojama i kontrastima

Jedna od promjena koja ne traži velika ulaganja ili trud je zamjena blagovaonskih stolica, stolicama razigranih boja i dojmljivog dizajna. Eklektičan stil uređenja doma je uvijek u modi, a taj stil nam dopušta da se poigramo različitim komadima iste vrste namještaja. Glamurozne stolice živih boja mogu dodati potreban dašak svježine jednoliko uređenim apartmanima.

Stolice Mima

Blagovaonske stolice Namještaja Mima
 

 

U neutralan imidž smještajne ponude uklopile bi se stolice sa zlatnim detaljima. Bijeloj kuhinji poklonimo kontrast crnim stolicama pa ponudi smještaja dodajmo dozu mistike i moment iznenađenja

 

2. Svaki balkon ili vrt može biti čaroban

Elegantne metalne stolice s funkcionalnim i lijepim dekorativnim jastučićima ili vrtne ljuljačke spremno će oslikati svu čaroliju našeg balkona ili vrta. Upravo ovdje će gosti prepričavati doživljaje tog dana i zabilježiti svoje najljepše uspomene s putovanja. Okružimo ih udobnosti Namještaja Mima vrtnog asortimana.
 

Vrtni namještaj Mima

 

3. Zamjena jednog upečatljivog komada namještaja

Svaka prostorija ima nekoliko dominantnih komada namještaja. Dovoljno je zamijeniti jednog od njih da bi bismo došli do novoga sjaja. Novi regal, kutna garnitura ili ormar mogu izmijeniti dojam udobnosti našeg apartmana.

Dnevni boravak
 

Funkcionalna i dekorativna oprema apartmana

U Namještaj Mima salonima namještaja i na webshopu se mogu pronaći moderne i funkcionalne blok-kuhinje po pristupačnim cijenama, već od 496,27 eura. Savršene su za opremanje malih prostora s efikasnim rasporedom i ugodnog dizajna. 

Blok kuhinja Mima

 

Svaki udoban prostor je puno više od kolekcije nužnog namještaja. Vaze, lampe i svjetiljke, ukrasne figure i jastučići, ogledala i slike, prilika su da smještaju damo pečat osobnosti i stvorimo vlastiti imidž utemeljen na udobnosti i gostoprimstvu.


Namještaj Mima - Good-looking for better booking je jedna od onih malih prilika kojima uvelike možemo podići kvalitetu smještajne ponude. Kampanja je namijenjena iznajmljivačima privatnog smještaja, bilo da samo osvježavaju svoju ponudu sitnicama, mijenjaju dotrajale komade ili traže novi imidž, ukratko - svima kojima je cilj zadovoljstvo gosta. 

 

 

Preporuka dizajnera:  Za male prostore, birajte modularne komade

Ponuda Namještaja Mima uključuje modularni namještaj koji omogućava maksimalno prilagođavanje bilo kojoj prostoriji u vašem domu ili apartmanu. Modularne kuhinje su sastavljene od modula koje se mogu kupiti zasebno pa prilagoditi prostoru i željama. To osigurava stvaranje kuhinjskog prostora potpuno prilagođenog zahtjevima interijera, vlastitih potreba i ukusa.

Širok izbor elemenata - modula i boja, savršeno se može uklopiti u bilo koji stil uređenja, malih i velikih prostora. Mimina ponuda obuhvaća i modularne garniture, sastavljene od većeg broja elemenata različitih funkcija i dimenzija, što dozvoljava slaganje prema individualnim potrebama. Mašta je jedina granica.

 

Male prilike za opremanje malih apartmana su male garniture koje se mogu modificirati po potrebama, a dolaze i sa spremištem za dodatnu uštedu prostora


Kutna garnitura Happy Mima
Happy je garnitura Miminog dizajnerskog tima, s tabureom koji se može odvojiti ili spojiti u ležaj i spremnikom


Budimo autentični u opremanju smještaja, ispričajmo priču o domaćoj kvaliteti namještaja svojim zadovoljnim gostima!
Spremi

Jeste li obaviješteni o izmjenama u eVisitoru i brisanju pomoćnih kreveta?

Klimatske promjene ubijaju turizam

Turističke statistike: Koliko se jela ispod peke pripremi u srpnju i kolovozu?

​Horizontalni ili vertikalni radijatori – kada odabrati koje vrste radijatora?

​Moderne plastične stolice za interijer: Koje su prednosti plastičnih unutarnjih stolica?

Tepih za zid: Je li pametna ideja postavljanje tepiha na zid?

Dozvola za rekreacijski ili športski ribolov turistima

​Kreativnost i turizam: Kako ispričati priču?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Majur HS nudi ekološku kozmetiku i opremu za apartmane po mjeri gosta

Niste još popunili svoje smještajne kapacitete? Osvježite oglase uz 15% popusta na profesionalne fotografije

Popularno: