Dizajn
3K

​Bijeli blagovaonski stol: Kako se bijeli stol uklapa u moderan ili tradicionalan interijer?

Razmišljate o kupnji bijelog stola za blagovaonicu? Niste sigurni kako će se bijeli blagovaonski stol uklopiti u vaša postojeća dizajnerska rješenja? Kada je pametno odabrati bijeli stol i na što pripaziti kod dekoriranja prostora?

Bijeli blagovaonski stol čest je izbor među kupcima. Bez obzira tražite li kombinacije za moderan ili tradicionalan stil, bijeli stol može se kvalitetno uklopiti u gotovo sve vrste dizajnerskih rješenja. U nastavku teksta vam donosimo nekoliko savjeta kada i kako uklopiti bijeli stol u blagovaonicu:


bijeli stol za posluživanje doručka


Bijeli drveni stol povezan s tradicionalnim bijelim stolcima

Bijeli blagovaonski stol može se odlično spojiti s tradicionalnim bijelim drvenim stolcima. Bijeli stolci zaokružit će čitav dizajn u kojem drveni stol predstavlja fokusnu točku prostora. Bijeli stolci mogu dolaziti u kombinaciji sa sivim i smeđim tkaninama, dok dijelovi stola mogu biti u prirodnim bojama drva. Sve to zajedno dati će šarmantan tradicionalni štih vašoj blagovaonici.


atraktivan stakleni bijeli stol


Atraktivan stakleni stol s metalnim elementima

Bijeli stakleni stol pružit će vam moderan i elegantan izgled, posebice ako je uparen s atraktivnim modernim stolcima. Stol može biti čitav u bijeloj boji ili u bijelim nijansama mogu biti samo noge stola. Slobodno se poigrate sa stolcima oko stola pa tako možete kombinirati i različite boje stolaca, dok će atraktivnom stolu najbolje odgovarati bijela, crna ili smeđa boja stolica. Predivni metalni elementi sa sjajem čitavom će prostoru udahnuti jedan dodatan moderan i luksuzan izgled.


bijeli stol za obitelj


Bijeli tepih za bijeli blagovaonski stol

Kako biste čitav stil oko bijelog stola povezali u smislenu cjelinu, možete se poigrati s postavljanjem bijelog tepiha ispod samog stola i stolica. Iako će bijeli tepih loše skrivati mrlje od hrane i tekućina, poslužit će kao odlična spojka između različitih elemenata u blagovaonici. Tepih treba biti dovoljno velik da obuhvaća i stol i stolice, kako ne biste zapinjali stolicama za rubove prilikom sjedanja.


veliki bijeli stol za obitelj


Bijeli namještaj sa sjajnim metalnim elementima

Bijeli blagovaonski stol može se kombinirati s raznim stilovima uređenja interijera. Želite li nešto tradicionalniji izgled blagovaonice, bijeli stol upotpunite s raznim drvenim namještajem i stolicama koje će prostoru dati svojevrsnu toplinu i spokojan ugođaj. Ako se odlučite za moderan stil, bijelom stolu možete pridodati ogledalo koje će reflektirati površine, zatim namještaj s atraktivnim metalnim nogicama i ručkama ili primjerice stolice s metalnim dodacima. U svakom slučaju, bijela boja stola je praktički nepogrešiv izbor za bilo koju kombinaciju stilskog uređenja blagovaonice.

Spremi

Renoviranje stana za najam: 5 načina za prekrivanje oštećenih podova

​5 savjeta za samostalno čišćenje tapecirane stolice u vlastitom domu

Uradi sam: Kako riješiti problem (pre)kratke zavjese za prozor?

Kako da vaš polovni namještaj zasja kao nov

Staklena klizna vrata: 10 karakteristika na koje trebate obratiti pažnju prije kupnje

​Kupujmo banijsko: Popis proizvođača i OPG-ova za podršku potresom opustošenim područjima

5 razloga zbog kojih gosti rezerviraju privatne apartmane kad idu na mora, oceane

Prihodi od turizma: Top 10 država u svijetu koje zarađuju najviše novca od turizma

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Stakleni blagovaonski stolovi: 5 razloga zašto (ne) odabrati stakleni stol

​Drveni blagovaonski stolovi: Koji je materijal najbolji za kvalitetan drveni stol?

Popularno: