Preporuke i popusti
11.1K

CLUO hospitality - brzo i lako do personaliziranih poklona dobrodošlice

CLUO, novi hrvatski brend za profesionalno ugošćivanje i unaprjeđenje hosting iskustva vlasnicima turističkih smještaja, nudi selekciju kvalitetnih proizvoda i poklona dobrodošlice

Koliko puta je nas netko razveselio sitnim poklonom pa taj trenutak pamtimo čitav život? Koliko puta smo sami poklanjali sitnice i uživali u veselju koje smo izazvali? Vrijednost takvih poklona se ne mjeri u eurima, već u pažnji koju su pokazali.

 

Poklon dobrodošlice (Welcome box) gostima je maleni znak pažnje, znak koji signalizira da smo prisutni, da se na nas može osloniti i pod našim krovom ugodno boraviti

Štoviše, poklon dobrodošlice polako postaje standard u opremanju smještaja i praksa kod dočekivanja gostiju. Sve češće koristimo pametne brave ili druge sustave automatskog prihvata gostiju, bez prisustva domaćina. Kako pokazati gostima da smo na raspolaganju, do li sitnim znakom pažnje u obliku poklona dobrodošlice. 
 

Dodatak vrijednosti smještajne ponude

Paket dobrodošlice ili Welcome box dodaje vrijednost našoj ponudi, utječe na odnos s gostima, može poboljšati recenzije smještaja i iskustvo turista na odmoru. Ima posebnu vrijednost ako je personaliziran - ako su na njemu otisnuti naši podaci i/ili logo. To je prilika da brendiramo svoju smještajnu ponudu. Može biti reklama, uspomena s odmora koju će gost pokazivati svojim prijateljima doma i tako promovirati naš smještaj. 

Bilo da se radi o jednoj kući za odmor, kampu ili charter agenciji, svaki smještajni objekt ima svoj identitet koji ga čini jedinstvenim i prepoznatljivim na tržištu.
 

U mnoštvu konkurencije isticanje svog smještajnog objekta je značajna prednost, zbog čega je personalizacija proizvoda vrlo vrijedan strateški resurs

CLUO  kreira personalizirane linije proizvoda za svaku vrstu smještajnog objekta koji teži kvaliteti usluge i učinkovitoj komunikaciji sa svojim korisnicima.
 

CLUO Hospitality

Poklon dobrodošlice je brz i povoljan način da podignemo razinu svoje usluge i pokažemo profesionalnost svojim gostima


​Važnost prvog dojma

Koliko je prvi dojam važan, znaju i u CLUO web shopuBrend CLUO je razvijen kroz dugogodišnje iskustvo property managementa u turizmu, stoga je bolji doživljaj gostima i profesionalnost domaćinima, motiv CLUO tima.
 

Welcome box - pomno je složen kako bi zadovoljio sve potrebe za početak boravka gostiju


CLUO Welcome Box
Vrhunska kvaliteta za naše goste

CLUO Welcome Box je dizajniran kako bismo svojim gostima već kod prvog dojma pokazali da smo gostoljubivi, uredni i nudimo kvalitetu. Jedinstven i moderan dizajn paketa krije vrhunske proizvode za neponovljivo iskustvo gosta. 


Hrvatski brend CLUO

Web shop CLUO namijenjen je property managerima, vlasnicima raznih turističkih smještaja (kuće za odmor, apartmani, vile, kampovi), hotelijerima ili charter agencijama te svima koji žele podići razinu svog poslovanja i imati profesionalan pristup prema svojim gostima. 

 

CLUO


CLUO nudi čak šest različitih paketa dobrodošlice po cijenama od 3,32 do 5,31 €. Osim CLUO Welcome Box paketa, u webshopu su dostupni i selekcija proizvoda hotelske kozmetike i sredstava za čišćenje, čije cijene se kreću od 0,21 do 0,66 €. Da, dobro ste pročitali, cijene tih proizvoda su pristupačne, a radi se o vrhunskim proizvodima neupitne kvalitete.

Ponuda je prilagođena za sve tipove smještajnih jedinica i dostupna je za male narudžbe od minimalno 10 komada do personaliziranih većih narudžbi. Da, dobro ste pročitali, cijene tih proizvoda su pristupačne, a radi se o vrhunskim proizvodima neupitne kvalitete. 


Hotelska kozmetika i proizvodi za čišćenje

Proizvodi koji se nalaze u CLUO ponudi dizajnirani su minimalistički s namjerom da se uklope u bilo kakav interijer vaše nekretnine ili plovila.

Da bi pružili gostima najbolji doživljaj i kvalitetu hotelske kozmetike, postali su ekskluzivni distributeri tvrtke Detercom professional S.R.L. koja se posljednjih pedeset godina fokusira na razvoj sadržaja za goste, koji su u potpunosti proizvedeni u Italiji u strogom skladu s važećim ekološkim i europskim propisima.

CLUO hotelska kozmetika

CLUO je namijenjen svima koji žele zadovoljne goste i bolje recenzije, koji imaju moderan pristup poslovanju, traže eleganciju, garanciju kvalitete i higijene
 

“Više ne morate brinuti o trčanju do dućana u zadnji čas ili upravljanju vašim skladištima i rokovima, jednostavno naručite kutije koje su vam potrebne za vaš sljedeći CHECK-in i iznenadite se rezultatima!”


CLUO paketi dobrodošlice
 

"Doček gostiju jedan je od najvažnijih aspekata na koji treba obratiti pozornost u smještajnom objektu, a jedan od najboljih načina da to učinite je korištenje paketa dobrodošlice."

CLUO jamči jednostavnu narudžbu, kvalitetu, dostupnost zaliha i brzu dostavu. Svi proizvodi su dostupni i u Showroomu na adresi Kaptol 13 u Zagrebu kao i na Webshopu.

Kontaktirajte CLUO radi detalja oko narudžbe i personalizacije! 

Za aktualnu ponudu i trendove u poslovanju pratite CLUO na društvenim mrežama Facebook profila i na Instagramu.

Spremi

11 pravila kod uređenja apartmana za iznajmljivanje

Kako uz pravilno održavanje parketa spriječiti nastanak oštećenja na parketu?

Forum obiteljskog smještaja u Zadru – o zakonskim izazovima i neporeznim davanjima

Safe stay in Croatia: O sigurnom boravku u Hrvatskoj i nesigurnom oporavku turizma u 2021.

5 aplikacija za iznajmljivače koje poboljšavaju iskustvo boravka u našim objektima

Testiraj financijsku pismenost i poznavanje obveza privatnih iznajmljivača

​Najbolje vrste grijanja za apartmane: Top 5 ideja za grijanje u apartmanima i sobama

Ne dolazite na Havaje - turizam je samo podmukla kolonizacija

Pročitajte još:

Mala škola opremanja apartmana

Majur HS nudi ekološku kozmetiku i opremu za apartmane po mjeri gosta

Popularno: