Ideje i trendovi
9.3K

Ručnici za apartman: 5 savjeta za odabir idealnih ručnika za smještaj

Koje ručnike odabrati za apartman ili kuću za odmor? Zašto su ručnici bijele boje najbolji odbir i kako bijela boja utječe na goste? Kojih dimenzija i materijala trebaju biti ručnici za apartmane i kuće za odmor?

Ručnici za apartman i kuću za odmor neizostavan su dio ponude svakog iznajmljivača. Gosti su navikli da ih u apartmanu, kući za odmor ili sobi čekaju kvalitetni i čisti ručnici koje mogu koristiti za održavanje higijene. No, odabir idealnih ručnika ponekad predstavlja problem jer je ponuda ogromna.

Planirate li uskoro kupnju novih ručnika za vaše apartmane ili kuće za odmor, u nastavku vam donosimo nekoliko važnih savjeta. Saznajte kakve ručnike gosti najviše žele u smještaju i zašto je odabir bijele boje ručnika zapravo nepogrešiv izbor.


bijeli ručnici za apartman


1. Bijela boja ručnika za maksimalnu čistoću

Kao i kod odabira posteljine za smještaj, bijeli ručnici su nepogrešiv su izbor kod opremanja apartmana ili kuće za odmor. Naime, istraživanja su pokazala da gosti najviše priželjkuju bijelu boju ručnika, a razlog tome je i više nego intuitivan. Bijeli ručnici izgledaju čisto pa gostima pružaju osjećaj čistoće u apartmanu ili kući za odmor.

Na bijelim ručnicima detaljno se vide sve mrlje pa će gosti kroz ručnike jasno prepoznati održavate li čistoću na maksimalnoj razini. Želite li da vaši gosti budu zadovoljni izborom ručnika u smještaju, odaberite bijelu boju ručnika.


kvalitetni ručnici za apartmane i kuće za odmor


2. Jednostavno pranje i održavanje bijelih ručnika

Bijela boja zapravo jest osnovna boja tkanine i njezino održavanje je iznimno jednostavno i lagano. Bijele ručnike bez problema možete otkuhavati ili ih prati na raznim temperaturama a s ciljem maksimalnog uklanjanja svih mrlja s ručnika. Kod bijelih ručnika ne trebate brinuti da će doći do miješanja boja, ali ni da će ostati određene mrlje nakon pranja.


3. Veći ručnici izgledaju otmjeno i elegantno

Kod odabira idealnih ručnika za apartman ili kuću za odmor, važno je obratiti pozornost i na samu veličinu ručnika. Poželjno je kombinirati dvije dimenzije ručnika kako bi gosti u svakom trenutku mogli odabrati ručnik koji im odgovara. Malen ručnik gosti će koristiti za pranje i brisanje ruku te lica nakon umivanja, dok će veliki ručnik koristiti nakon tuširanja. Veliki ručnici odaju dojam elegancije pa su nepogrešiv izbor za opremanje apartmana ili kuće za odmor.

udobni kvalitetni ručnici za apartmane i kuće za odmor


4. Kvaliteta i udobnost materijala je važna gostima

Ručnici su kategorija na kojoj ne biste trebali štedjeti novac prilikom opremanja apartmana. Naime, činjenica jest da će ručnike koristiti svi gosti koji će boraviti u vašem smještaju, a kroz ručnike možete spontano naglasiti kvalitetu vašeg smještaja. Dakle, savjet je da ne štedite na ručnicima i uložite novac u kupnju kvalitetnih ručnika.

Kvalitetni ručnici su nešto deblji i ugodniji na dodir, a uglavnom donose i nešto višu cijenu. Sami procijenite kvalitetu ručnika kroz opipavanje kvalitete materijala prilikom kupnje. Birajte kvalitetne materijale i ručnike koji izgledaju kvalitetno jer će vam vaši gosti na tome biti zahvalni.


5. Najam ručnika kao sve popularnije rješenje za iznajmljivače

Iako još uvijek većina iznajmljivača kupuje vlastite ručnike i održava ih u vlastitom aranžmanu, sve je više onih koji unajmljuju ručnike. Možda se na prvu potez unajmljivanja ručnika čini kao pomalo neisplativa opcija, no sve postaje jasnije kada gledamo dugoročne rezultate i ulaganja. Istraživanja jasno pokazuju kako je nabavka i održavanje ručnika i posteljine jedna od većih stavki potrošnje u dugoročnom periodu iznajmljivanja.


ručnici za apartmane i smještaj


Najmom ručnika rješavate nekoliko problema, dok istovremeno osiguravate vašem apartmanu ili kući za odmor savršeno čiste ručnike. Kroz najam ručnika više ne trebate brinuti o pranju i održavanju ručnika, baš kao ni o eventualnom oštećenju pojedinih ručnika. Tvrtka od koje iznajmljujete ručnike i posteljinu uvijek će vam dostaviti svježe oprane ručnike i posteljinu, koji će biti potpuno ispravni i vrlo kvalitetni. Sami time, valja odvagnuti je li najam ručnika i posteljine isplativa opcija za vaš smještaj.

Spremi

Dani hrvatskog turizma 2018.: Najbolji privatni iznajmljivači su domaćin iz Karanca i vlasnik OPG-a iz bilogorskog sela Ribnjačka

Noćenja u kolovozu 2019.: Zašto volimo turističke statistike?

Umjetna inteligencija odgovara na pitanja o manama i vrlinama hrvatskog turizma

Konferencija 3T: Što je pametni turizam i kako pametno razvijati turizam u Hrvatskoj?

Europski turistički i putnički sektor traži hitno usklađivanje ograničenja putovanja među EU zemljama

​Kupnja božićnog drvca: Na što sve pripaziti kod kupnje drvca za stan ili apartman?

Božićne dekoracije za stol: 8 ideja za ukrašavanje stola za Božić i blagdane

Iznajmljivanje objekta za robinzonski smještaj

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Kuće za iznajmljivanje: Koliku novčanu zaradu možete očekivati od iznajmljivanja kuća za odmor?

​Posteljina za smještaj: 7 savjeta za odabir najbolje posteljine za apartmane i kuće za odmor

Popularno: