Događanja
7.9K

Dubrovnik, od 21.11. do 23.11.2019. Ugodno s korisnim: Rezervirajte idući vikend za Dubrovnik i Design District sajam

Od 21. do 23. studenog 2019. u dubrovačkom hotelu Valamar Lacroma će se održati međunarodni sajam namještaja i opreme za turističke objekte

Sajam Design District koji je u listopadu doživio svoje 2. izdanje u Rovinju, otvorit će svoja vrata po prvi puta i u Dubrovniku, 21. studenog 2019. u 9:30 u hotelu Valamar Lacroma.

 

Sajam će trajati tri dana, a ovdje ćete moći upoznati ponudu više od 50 domaćih i stranih brendova te iskoristiti sajamske popuste i mogućnosti odgode plaćanja.


Ako uređujete svoje apartmane ili kuće za odmor, Dubrovnik i Design District sajam su jedinstvena prilika da na jednom mjestu doživite sve trendove u uređenju interijera i opremanju objekata. Ne možete se odlučiti koje madrace, stolove, stolice, krevete odabrati? Kakve podove, namještaj i tekstil kombinirati? Posjetite sajam i pronađite savršene kombinacije za vaše mogućnosti i financije.

Osnovna nit vodilja sajma je da posjetitelja upozna s principom "ključ u ruke" - od projektiranja do opremanja. Sudionici sajma su i brojni arhitektonski uredi koji predstavljaju projekte dizajnirane tako da iznajmljivači optimalno iskoriste vrijeme i financije na raspolaganju. 

 

 

"Arhitektonske pustolovine - nova mjesta i investicije" - dvodnevna konferencija u sklopu Design District sajma


Organizator Design District sajma - Hrvatski interijeri - udruženje hrvatskih proizvođača namještaja - priprema poslasticu za sve ljubitelje dizajna interijera i arhitekture. Na konferenciji u sklopu sajma okupit će neke od čuvenih imena s područja dizajna, arhitekture i ulaganja.

Melinda Matuz predstavlja UNStudio, Sanja Kucan stiže iz ERA-e, Stefano Paiocchi iz Zaha Hadid Architects, Simone Micheli iz Simone Micheli Architectural Hero, njima će se pridružiti i Damir Novotny, poznati domaći ekonomski analitičar.  Kroz niz predavanja vodit će posjetitelje kroz inspiracije, nove mogućnosti i pravila u dizajnu novih građevina i interijera s naglaskom na održivost, ekologiju.

Zašto navedene predavače vrijedi čuti? Zato što posjeduju konkretno iskustvo rada na projektima u destinacijama koje su čuvene na svjetskom turističkom tržištu.

 Ulaz na je besplatan uz prethodnu prijavu na stranicama Design District sajma. Vidimo se u Dubrovniku!

Pozivnica za Design District u Dubrovniku
Spremi

Bijelo sive kuhinje: Zašto je bijelo-siva kuhinja odličan izbor za sve stilove dizajna interijera?

Nauljeni parket: Je li se pametno odabrati parket premazan uljem?

Oglašavanje na društvenim mrežama za iznajmljivače apartmana

Sustav eVisitor - prijava i odjava gostiju na novi način!

15 trendova u turizmu: Kako će izgledati putovanja u 2021. godini?

Kako pripremiti apartman za digitalne nomade?

Ukida li se Ministarstvo turizma?

4 razloga zašto trebate tepih u kuhinji

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Design District 2019. sajam: Više od 100 brendova namještaja i opreme za uređenje interijera

3T konferencija 2020.: Je li održivi turizam naša prilika? (ODGOĐENO)

Popularno: