Ideje i trendovi
2K

Koliko trebaju iznositi brzine interneta u apartmanu i zašto?

Želite osigurati kvalitetnu internet vezu u apartmanu? Zanima vas koliko trebaju iznositi brzine interneta u apartmanu? Zašto je važno osigurati kvalitetnu brzinu WiFi mreže za goste?

Prema istraživanjima, kvalitetan bežični internet jedan je od vodećih zahtjeva gostiju u apartmanu. Dakle, gosti mogu zanemariti manjak velikog televizora, dodatnih ručnika, manjak društvenih igara i ostalih potrepština, ali pobunit će se ako WiFi veza ne bude kvalitetna. U nastavku saznajte koliko bi trebala iznositi brzina interneta u apartmanu:

 

Sve ispod 10 Mb/s je katastrofalno za goste

Brzina internet veze u vašem apartmanu nikako ne bi trebala biti niža od 10 Mb/s. Većina operatera u Hrvatskoj spremna je osigurati kroz telefonsku paricu brzine veće od 10 MB/s, tako da zadovoljavanje tog uvjeta ne bi trebao biti problem. Dakako, stranim gostima će ta brzina internet veze biti loša i požalit će se zašto nemate brži internet.

router za internet u apartmanu

 

Brzine interneta do 100 Mb/s su dovoljne za prosječne korisnike

Iako telefonska parica može osigurati i preko 10 Mb/s, sigurnija opcija je odabir optičke ili mobilne internet veze. Mobilne veze posebno su popularne posljednjih godina jer je dovoljno uštekati router u utičnicu sa strujom i možete početi koristiti internet. Mobilne veze trenutno mogu postizati brzine do 100 Mb/s, a u nekim mjestima idu i daleko iznad toga. Ipak, želite li brzine veće od 100 Mb/s najbolja opcija je sasvim sigurno optički kabel koji može osigurati iznimno brzu i stabilnu internet vezu. Problem je što se uglavnom nalazi samo u gradovima i gusto naseljenim razvijenim područjima.

korištenje interneta z apartmanu smještaju

 

Brzine preko 100 Mb/s za ugodan rad digitalnih nomada i poduzetnika

Želite li svojim gostima osigurati najveće brzine i najkvalitetniji internet, svakako odaberite optičku mrežu (ako postoji u vašem mjestu). Optička mreža će gostima osigurati brzine preko 100 Mb/s, što je odlična informacija posebice ako planirate ugostiti neke poduzetnike ili digitalne nomade. U nekim mjestima u Hrvatskoj, brzinu veću od 100 Mb/s moguće je postići i putem mobilnog interneta za kuću, stan ili apartman. U svakom slučaju, stabilan i brz internet važan je uvjet za zadovoljstvo gosta i nemojte štedjeti na ovoj usluzi.

Spremi

25 najposjećenijih zemalja na svijetu po broju dolazaka stranih turista

UNWTO: Oporavak turizma brži od predviđenog, snažan rast zabilježen na Mediteranu

​Ideje za vrt i uređenje dvorišta za lakše održavanje i neodoljive Instagram fotografije gostiju

`Da bi bili puni čitavu godinu, moramo neprestano pričati priče, utemeljene i iskrene´

Bez prijave i plaćanja turističke pristojbe za smještaj građana s potresom stradalih područja

9 navika uspješnih iznajmljivača obiteljskog smještaja

Sigurnosni sefovi za opuštenije goste u apartmanima i bolje osiguranje našeg poslovanja

​6 tajni lijepe blagovaonice: Kako pametno isplanirati prostor blagovaonice?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Potrošnja turista: Koliko se promijenila potrošnja turista u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina?

Društvene igre u apartmanu: Zašto gostima trebate pripremiti društvene igre?

Popularno: