Dizajn
4.6K

​Zlatni detalji u interijeru: Je li zlato poželjno u modernom uređenju kuće, stana ili apartmana?

Želite modernizirati kuću, stan ili apartman i razmišljate o dodavanju zlatnih detalja? Jesu li zlatni detalji u interijeru poželjan smjer u kojem idu poznati dizajneri? Smatra li se zlato neukusom ili će vašem domu pružiti novu dozu elegancije?

Zlatni detalji u interijeru sve do prije koju godinu smatrali su se suvišnim kičem i neukusom. Danas zlatne detalje možete pronaći u mnogobrojnim moderno uređenim kućama i stanovima. Samim time, sa zlatnih detalja maknuta je etiketa suvišnog kiča i neukusa. Dapače, zlatni detalji danas su itekako poželjni u interijeru.


zlatni detalji u kući ili stanu


Od suvišnog kiča do poželjnih detalja

Zlato u interijeru posljednjih je godina postalo vrlo popularno i sve se češće koristi u mnogobrojnim modernim domovima. Zlatni detalji koji privlače pažnju danas su itekako poželjan izbor kod uređenja interijera. Ipak, potrebno je dobro balansirati između ukrašavanja doma zlatom i postavljanja previše kiča u prostorije.


zlatni detalji u uređenju interijera


Pozlaćene detalje možete koristiti na raznim mjestima u vašem domu, a jednoličnom će prostoru pružiti jednu dodatnu dozu elegancije i ljepote. Mnogi dizajneri zlatnim elementima privlače pažnju, ali se istovremeno trude te zlatne detalje odlično uklopiti u ostatak dizajna interijera.


Zlato u dnevnom boravku i kupaonici

Zlatni detalji u interijeru mogu se pojaviti svugdje i na svakom koraku, no važno je ne pretjerati s korištenjem zlatnih dodataka. Zlatno je posebno popularno u modernim kupaonicama gdje se nastoji postići doza elegancije i stila. Od zlatnih slavina za vodu, preko zlatnih okvira za ogledalo pa sve do zlatnih vješalica za ručnike.


zlatna slavina za vodu u kupaonici


Uz kupaonicu, zlato se često može vidjeti i u dnevnim i radnim sobama. U dnevnim sobama zlato ćete pronaći na stolićima za kavu, gdje zlatni elementi mogu savršeno nadograditi drvene plohe stolića. Također, zlato se može pojaviti u obliku polica za knjige ili u obliku stalaka za olovke. Maleni zlatni detalji sasvim su dovoljni kako bi prostoru udahnuli novu živahnost i elegantnost. Stoga, ohrabrite se i nabavite nekoliko zlatnih elemenata te svoj stan, kuću ili apartman učinite ljepšim.

Spremi

Maslinarstvo i turizam nude potencijal u nizu vrhunskih doživljaja - od uljnih spa do interpretacijskih centara

Sjenila za krovne prozore – zašto ih nabaviti i kako ih uklopiti u dizajn prostora?

​Zagreb u finalu izbora za titulu Europska prijestolnica pametnog turizma 2023.

Mala ulaganja u nekretninu za iznajmljivanje koja mogu učiniti veliku razliku

Otkazivanje rezervacije od strane gosta i od strane iznajmljivača

Bespovratne potpore ruralnom turizmu Osječko-baranjske županije

Održivi turizam: Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače u Makarskoj

Iznajmljivačima iz Istre ukraden identitet, najmanje 15 turista nasjelo i platilo smještaj lažnom vlasniku

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Kamin na struju: 8 razloga zašto ugraditi električni kamin u apartman

​Najpopularnije vrste stolica: Kada odabrati drvene, plastične i tapecirane stolice?!

Popularno: