Dizajn
375

​Najpopularnije vrste stolica: Kada odabrati drvene, plastične i tapecirane stolice?!

Planirate nabavku novih stolica i niste sigurni koje stolice odgovaraju vašem stilu uređenja? Koje su najpopularnije vrste stolica i kako odabrati vrstu prema dizajnu interijera? Kada su pogodne drvene stolice, gdje se koriste plastične, a kojem stilu najviše odgovaraju tapecirane stolice?

Stolice koristimo u gotovo svakom kutku doma pa su samim time i važan dio dizajna interijera. U ponudi su mnogobrojne vrste stolica, a prilikom odabira idealnih stolica važno je pažnju obratiti na dizajn interijera. Koje ste stolice najbolje uklapaju u vaše uređenje prostora – saznajte u nastavku teksta:


drvene stolice za klasičan stil uređenja interijera


Drvene stolice kao klasičan izbor

Drvo prostoru daje željenu toplinu i stoga je još uvijek vrlo popularno kod uređenja interijera. Bez obzira na nove i inovativne materijale, drvo će uvijek pronaći svoje mjesto u raznim dizajnerskim stilovima. Težite li klasičnom uređenju prostora, onda se svakako odlučite za drvene stolice. Drvene stolice dolaze u raznim kreativnim oblicima, a vašem će domu pružiti osjećaj topline i spokoja.


plastične stolice za moderan stil uređenja


Plastične stolice za moderne interijere

Plastične stolice su sve popularnije posljednjih godina jer su namijenjene opremanju modernih domova. Iako su poprilično izdržljive, plastične stolice ponekad mogu biti neudobne pa pripazite na to prilikom kupnje. Plastične stolice namijenjene su svim hrabrim dizajnerima koji se ne ustručavaju odvažiti implementirati neke nove elemente u prostor koji uređuju. Garancija su modernog izgleda i težite li ka suvremenom dizajnu – odaberite plastične stolice.


tapicirane stolice za kuhinju


Tapecirane stolice kao trend izbor

Tapecirane stolice sasvim sigurno spadaju u grupu najpopularnijih odabira kupaca posljednjih desetak i više godina. Tapecirane stolice donose prostoru željenu eleganciju i gotovo su nepogrešiv odabir u raznim stilovima dizajna. Odlična je stvar što su tapecirane stolice uglavnom izuzetno udobne za sjedenje i vjerojatno ćete uživati koristeći ih. Dakako, tapecirane stolice mogu biti poprilično zahtjevne za održavanje, posebice ako u svojem domu imate malu djecu. No, bez obzira na sve – tapecirane stolice su velik trend posljednjih godina i čine se kao nepogrešiv izbor za udobno sjedenje.

Spremi

Anketa o putovanjima u pandemiji: Turiste brinu ograničenja, obveza cijepljenja i inflacija, a priželjkuju više rekreativnih sadržaja u destinacijama

Pripreme apartmana za zimu – selidba kućnih biljaka

Hrvatski otoci - COVID free zone bez adekvatne zdravstvene zaštite i prometnih veza

Što je nacionalni program unapređenja obiteljskog smještaja?

​6 tajni lijepe blagovaonice: Kako pametno isplanirati prostor blagovaonice?

`Da bi bili puni čitavu godinu, moramo neprestano pričati priče, utemeljene i iskrene´

Zimski turizam u Hrvatskoj: Može li napokon doći do procvata turizma u zimskim mjesecima?

​Električni kamin: Koje su prednosti, a koji nedostaci električnog kamina?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Zlatni detalji u interijeru: Je li zlato poželjno u modernom uređenju kuće, stana ili apartmana?

Tapecirana stolica: Na što sve pripaziti kod kupnje tapeciranih stolica?!

Popularno: