Aktualno
2K

HTZ u potrazi za novim sloganom i vizualom - Natječaj otvoren do 13. ožujka

Big Idea je naziv natječaja kojeg je raspisala Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u potrazi za novim sloganom i vizualom čime će Hrvatska kao destinacija dobiti novi identitet

U potrazi za izgubljenim vremenom? Ne, u potrazi smo za novim identitetom, odnosno, sloganom i vizualom, odnosno, komunikacijskim konceptom i vizualnim identitetom Hrvatske kao turističke destinacije.

Hrvatskoj Full of Life je, izgleda, istekao životni vijek, traži se Big Idea. Tako su, naime, organizatori Natječaja, krovna hrvatska turistička organizacija, nazvali "krovni komunikacijski koncept"

"Riječ je o natječaju koji će definirati ključne promotivne i komunikacijske odrednice hrvatskog turizma, odnosno koji će biti nositelj realizacije nove vizije Hrvatske kao turističke destinacije definirane novim Strateškim marketinškim i operativnim planom hrvatskog turizma", izjavio je ovom prilikom Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.
 

Stimulacija uma

"Putem ovog natječaja želimo novi, svježi i kreativan pristup koji će zadržati pozornost, zaintrigirati, stimulirati um i izazvati emocije kod ciljane publike. Krovni komunikacijski koncept mora biti jedinstven, ali jednostavan i lako razumljiv, a u njegovu središtu treba biti koncept ljepote obzirom na to da provedena istraživanja potvrđuju kako je to jedna od ključnih prednosti naše zemlje te jedan od najvažnijih motiva turističkih putovanja u Hrvatsku“, naglasio je još Staničić.

Prijaviti se ne može svatko. HTZ, citiramo Staničića, "kroz natječaj želi prikupiti prijedloge kreativnih rješenja visokospecijaliziranih ponuditelja s dugogodišnjim i relevantnim iskustvom".


Za sposobne ponuditelje

Pa će se u prvom krugu Natječaja "ocjenjivati sposobnost potencijalnih ponuditelja". S obzirom na to da su dva projektna zadatka, ponuditelji imaju mogućnost prijave samo na jedan ili se mogu okušati u izradi i vizuala i slogana hrvatskog turizma budućnosti.
 

Croatia Full of Life je slogan iz 2015. godine, čije autorstvo potpisuje konzorcij agencija BBDO iz Hrvatske, Španjolske i Velike Britanije

Rok za prijavu i predaju dokumentacije je do 12:00 sati 13. ožujka 2023. elektroničkom poštom, a više detalja i uvjete Natječaja možete pronaći na: HTZ - Natječaj za izbor krovnog komunikacijskog koncepta (Big Idea) te novog vizualnog identiteta Hrvatske kao turističke destinacije
Spremi

Ne ispričavajte se više zbog lošeg vremena! Hotelski LG televizori mogu biti zabava i za goste privatnog smještaja

​6 tajni lijepe blagovaonice: Kako pametno isplanirati prostor blagovaonice?

Novi list, Glas Istre i HTZ ujedinjeni u potrazi za najboljim domaćinima u Hrvatskoj

Što iznajmljivač smještaja mora znati i koje vještine posjedovati?

Festival aMORE iznajmljivačima: Uvedite "morski red" u svoje apartmane

Luksuz na putovanjima današnjice je pitka vode iz slavine

Inicijativa Glas poduzetnika traži jednake mjere pomoći i za privatne iznajmljivače

Politika privatnosti u obiteljskom smještaju: Kako zaštiti svoju imovinu, a ne ugroziti intimu gosta?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Turistički paradoks - što smo naučili u pandemiji i (izgleda) već zaboravili

Osmo svjetsko čudo ugroženo zbog klimatskih promjena

Popularno: