Dizajn
175

​Vrtne plastične stolice: Zašto (ni)su najbolje rješenje za terase apartmana?!

Trebaju li se vrtne plastične stolice nalaziti na terasama apartmana? Zašto jednostavne plastične stolice nisu najpoželjniji izbor? Isplati li se kupovati plastične stolice ili postoje i kvalitetnija rješenja za vlasnike apartmana?

Vrtne plastične stolice mogu se pronaći na mnogobrojnim terasama apartmana, a nisu rijetkost ni u kafićima tih uz plažu. Plastika kao materijal je vrlo otporan na razne vremenske i morske nepogode pa su samim time takve plastične stolice često izbor mnogih vlasnika apartmana i kafića. No, jesu li takve vrtne plastične stolice baš najspretnije rješenje za terase apartmana?


plastične stolice za apartman


Povoljno rješenje za više sezona

Vrtne plastične stolice bez većih problema odolijevaju morskim uvjetima i nevremenu pa se čine kao kvalitetan izbor za terase apartmana. Povoljna cijena definitivno je dodatni mamac zašto se vlasnici apartmana često odlučuju za nabavku jednostavnih plastičnih stolica.

Činjenica jest kako će vas investiranje u vrtne plastične stolice riješiti brige oko stolica u trajanju od čak nekoliko sezona. Takve stolice su poprilično izdržljive, mogu se koristiti svugdje i lako se pospremaju ne zauzimajući puno prostora. Ipak, vjerojatno i nisu najbolji izbor za apartmane koji cijene do sebe.


plastične stolice bolje za apartman


Vrtne plastične stolice ostavljaju jeftin dojam

Problem s jednostavnim plastičnim stolicama jest što izgledaju iznimno jeftino i neukusno. Bez obzira što ćete na njih staviti jastučiće, takve će stolice u očima gostiju i dalje izgledati jeftino. Samim time, ovakve stolice ostavljaju dojam škrtosti vlasnika apartmana i gostima se to sasvim sigurno neće svidjeti. Posebice se to odnosi na one goste koji su apartman platili poprilično skupo i traže zadovoljavajuću vrijednost zauzvrat.

Drugi problem plastičnih stolica jest briga za okoliš. Ekološki osviješteni turisti, kakvih je sve više, skloniji su korištenju prirodnih materijala. Korištenje plastike u apartmanu takvim će gostima biti odbojno te će možda zbog toga poželjeti ostaviti lošiju recenziju.


povoljne plastične stolice za apartman


Kvalitetni gosti zaslužuju i kvalitetne stolice

Iako naslov iznad zvuči pomalo smiješno, činjenica jest da gosti plaćaju uslugu i žele da je ta usluga na zadovoljavajućoj razini. Ako je to ikako moguće, umjesto plastičnih stolica radije odaberite drvene ili metalne stolice – koje ipak izgledaju elegantnije i skupocjenije. Dakako, taj će vas izdatak koštati znatno više novca, no želite li privući i zadržati dodatne goste, svaka investicija u kvalitetan sadržaj je dobrodošla.

S obzirom na to da je terasa apartmana vrlo vjerojatno barem djelomično vidljiva i ostalim turistima koji šeću pored vašeg apartmana, potrudite se da terasa izgleda besprijekorno. Vrtne plastične stolice zamijenite kvalitetnim stolicama koje već na prvu odaju elegantan i otmjen dojam – i impresionirajte svoje sadašnje i buduće goste u apartmanu.

Spremi

Uređenje okućnice smještaja: 20 moćnih biljaka koje izgledaju fantastično, a ne traže mnogo pažnje

4 razloga zašto trebate tepih u kuhinji

Postavljanje parketa: Kakav parket trebate postaviti u vašem domu ili apartmanu?

U privatnom smještaju odjavljeno oko 14 tisuća kreveta, kapaciteti drugih vrsta komercijalnog smještaja rasli

Udruga privatnih iznajmljivača Zagreb: Želimo da oni koji odlučuju o turizmu i nas pitaju za mišljenje

​Vrtne plastične stolice: Zašto (ni)su najbolje rješenje za terase apartmana?!

Primljeno na znanje: Iz Izvješća o javnom savjetovanju o povaćavanju paušala za privatne iznajmljivače

Idemo na selo: 37 edukacija za vlasnike OPG-ova koji pružaju ugostiteljske i turističke usluge

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Presvlake za stolice: Kako odabrati najbolje presvlake i koliko doprinose ugodnom dojmu?

​6 tajni lijepe blagovaonice: Kako pametno isplanirati prostor blagovaonice?

Popularno: