Dizajn
1.9K

Mali blagovaonski stolovi – iznimno važan detalj svakog apartmana

Zašto su mali blagovaonski stolovi iznimno važan detalj svakog apartmana? Koja je uloga blagovaonskog stola u apartmanu? Kako odabrati idealan blagovaonski stol za apartman?

Mali blagovaonski stolovi odlično su rješenje za malene apartmane i studije. Naime, takvi blagovaonski stolovi ne zauzimaju puno prostora, a gostima nude iznimno vrijedan detalj i priliku za okupljanje obitelji.


maleni stol u apartmanu


Blagovaonski stol kao središnja točka apartmana

Turisti koji rezerviraju apartman uglavnom to rade s ciljem da barem povremeno mogu nešto pojesti u tom apartmanu. Ako ne bi imali namjeru jesti u apartmanu, vrlo vjerojatno bi rezervirali hotelsku sobu. Stoga, blagovaonski stol postaje vrlo važan element zadovoljstva gostiju u apartmanu.

Blagovaonski stol postat će središnji dio apartmana oko kojeg će se okupljati obitelj, parovi ili prijatelji koji su zajedno na odmoru. Za blagovaonskim stolom gosti će se družiti, zabavljati i uživati u svojem godišnjem odmoru.


mali stol za apartman na moru


Mali blagovaonski stol kao odlično rješenje

Mali blagovaonski stol odlično je rješenje za razne vrste apartmana, a pogotovo za apartmane s malim kapacitetom. Maleni stol ne zauzima puno mjesta, a ujedno gostima nudi dovoljno komfora za nesmetano uživanje u hrani. Također, mali stol vizualno povećava prostoriju pa će gosti vaš apartman doživljavati većim nego što jest.

Stručnjaci preporučuju kako je za malene prostore uvijek bolje birati okrugle stolove. Okrugli stolovi oslobađaju dodatan prostor za lagodno šetanje oko stola. Nadalje, takvi stolovi omogućuju veću bliskost svih za stolom te pružaju bolje mogućnosti za razgovor i zabavu.


maleni stol za apartmane


Blagovaonski stol kao mjesto mnogih zbivanja

Posjećuju li vaš apartman obitelji s malom djecom budite sigurni kako će blagovaonski stol biti puno više od stola za jedenje. Na tom će se stolu bojati razne bojanke, prepričavati zabavne priče, rješavati razne zagonetke, ali i igrati mnoge društvene igre. Samim time, iznimno je važno da stol bude prilagođen svim tim aktivnostima.

Kod odabira stola za apartman posebnu pozornost posvetite odabiru materijala iz kojih je stol napravljen. Stol od furnira odlično je rješenje jer donosi površinu otpornu na grebanje i omogućava lakoću čišćenja. Dobro rješenje su i stolovi od melamina, kao i stakleni stolovi. Klasični stolovi od drva mogu se nešto lakše oštetiti pa možda i nisu najbolji izbor za apartman, iako su po pitanju ljepote interijera zasigurno top rješenje.

Spremi

Sanjkanje u Hrvatskoj: Zašto su sanjkališta postala temelj domaćeg zimskog turizma?

Čišćenje parketa: Kako pravilno čistiti parket i očuvati predivan izgled parketa?

Oprez s ponudama web stranica za oglašavanje smještaja

Briga o gostu vaše je najbolje poslovno ulaganje!

`Da bi bili puni čitavu godinu, moramo neprestano pričati priče, utemeljene i iskrene´

Gljivice na zidu – kako ih se riješiti

10 preporuka kako čuvati more za iznajmljivače i goste u obiteljskom smještaju

iCal - kako ga koristiti za sinkronizaciju kalendara na različitim platformama za rezerviranje smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Zašto su keramički stolovi trenutno top izbor kupaca širom svijeta?

​Kupaonski radijator ljestve: Zašto su ljestve odličan izbor za kupaonicu?

Popularno: