Dizajn
195

​Kupaonski radijator ljestve: Zašto su ljestve odličan izbor za kupaonicu?

Zašto su ljestve radijatori odličan izbor za vašu kupaonicu? Koje su prednosti radijatora ljestve i kako će istaknuti ljepotu vaše kupaonice? Kojih su dimenzija i kako se uklapaju u malene kupaonice?

Radijator ljestve popularan je izbor jer svojom multipraktičnošću stanarima osigurava jednostavno i ugodno korištenje kupaonice. Unatoč elegantnom izgledu, ljestve radijatori mogu pružiti dovoljno toplinskog zagrijavanja kupaonice i ugodnu atmosferu za vrijeme tuširanja. Evo zašto su ljestva radijatori odličan izbor:


male ljestve radijator za kupaonicu


Ljestve radijatori zauzimaju malo prostora

Kupaonice su uglavnom jedan od najmanjih prostora u kući ili stanu i kao takve djelomično oskudijevaju mjestom. Klasični horizontalni radijatori stoga nisu najbolje rješenje za mnoge kupaonice pa se ljestva radijatori čine kao povoljan izbor. Ljestve radijatori zauzimaju malo prostora jer su uski i visoki, a ujedno su i poprilično tanki. Samim time gotovo neprimjetno prilježu uz jedan dio zida kupaonice i ne smetaju vam u obavljanju higijenskih zadataka.


Radijator ljestve pogodan za sušenje ručnika

Kao i podno grijanje kupaonice, ljestve radijatori zauzimaju malo mjesta i prilično praktični. Zahvaljujući vodoravnom položaju cijevi, na ljestva radijatorima možete bez ikakvih problema sušiti ručnike i sav ostali tekstil. Ovisno o veličini (visini) radijatora na ljestve možete objesiti veliki broj ručnika i tekstila, ali pripazite da vam tkanina ne blokira zagrijavanje prostorije.


ljestve radijator za kupoanicu


Bogata ponuda ljestva radijatora

S obzirom da su ljestve radijatori vrlo popularan izbor za kupaonice, na tržištu postoji jako velika ponuda takvih radijatora. Od niskih i uskih pa sve do visokih i širokih. Veličina radijatora uglavnom se povećava za 5-10 centimetara, a samu veličinu odabirete prema snazi koju vam radijator može pružiti ovisno o veličini vaše kupaonice. Različite boje, oblici i dizajni ljestva radijatora – garancija su predivno uređene kupaonice.


vertikalni ljestva radijatori za kupoanice


Isticanje ljepote kupaonice uz ljestva radijatore

Ljestve radijatori ne zakrivaju cijele plohe zidova, već pružaju dobru vidljivost svega što se nalazi iza radijatora. Samim time, ljestve ne moraju biti fokusni element kupaonice. Uklopite li dizajn i boju ljestva radijatora u ambijent koji vlada u kupaonici, fokus gostiju biti će na nekim drugim detaljima. Stoga, ljestve radijatori pogodni su za isticanje ljepote kupaonice i dizajnerskih rješenja kojima težite.

Spremi

Gdje provjeriti važeće mjere prelaska državnih granica Hrvatske i ostalih zemalja u svijetu?

​Restauracija starih stolica: 6 koraka za brzo obnavljanje stare stolice

Što iznajmljivač mora imati u apartmanu i koji su noviteti kod kategorizacije smještaja

Anketa o putovanjima u pandemiji: Turiste brinu ograničenja, obveza cijepljenja i inflacija, a priželjkuju više rekreativnih sadržaja u destinacijama

Može li privatni iznajmljivač izdati R1 račun?

Paušal za privatne iznajmljivače će biti viši, uvjeti za (re)kategorizaciju smještaja još nepoznati

Snižavanje cijena smještaja u posezoni

Smijemo li strancima naplatiti višu cijenu smještaja?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Mali blagovaonski stolovi – iznimno važan detalj svakog apartmana

​Jesu li bolji radijatori od lijevanog željeza, aluminija ili nehrđajućeg čelika?

Popularno: