Događanja
4.1K

Tuhelj, 20.09.2022. Konferencija Turizam 365 i u online izdanju s nizom stručnjaka i turističkih djelatnika iz zemlje i inozemstva

U Termama Tuhelj 20. rujna, održat će se 6. izdanje konferencije Turizam 365. Sudjelovati uživo se može uz kotizaciju, dok je online sudjelovanje i ovu godinu besplatno uz prethodnu registraciju

Međunarodna konferencija Turizam 365 ovu godinu će se održati 20. rujna u Termama Tuhelj. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 960,00 HRK, odnosno 127,50 EUR. Događaju se može prisustvovati i besplatno, u virtualnom svijetu, uz prethodnu registraciju za sudjelovanje na konferenciji Turizam 365


Zašto pratiti konferenciju Turizam 365?

Turizam 365 je najveća konferencija o turizmu na našim prostorima. U svojih prethodnih pet izdanja, ugostila je više od 130 stručnjaka i prezentera iz 15-ak zemalja. Programe je pratilo više od 3000 ljudi. 

I ovu godinu se očekuje veliki odaziv publike, posebno zbog zanimljive liste imena koja nalazimo na programu konferencije Turizam 365 2022. Registracija sudionika započinje u 9:00 sati, a program u 10:00. U uvodnom dijelu će se okupljenima obratiti ministrica Nikolina Brnjac.  

O turizmu i politici će pričati Alessandra Priante, regionalna direktorica za Europu pri UNWTO-u, Eduardo Santander, izvršni direktor europske putničke komisije, Kristijan Staničić, direktor HTZ-a, zatim, Susanne Kraus-Winkler, državna tajnica austrijskog Ministarstva rada i gospodarstva, Matjaž Han, ministar slovenskog Ekonomskog razvoja i tehnologije i Goran Đurović, ministar crnogorskog Ekonomskog razvoja i turizma. 


Turizam kao politika, poslovanje i život

Sama konferencija je podijeljena u tri dijela. Uz navedenu politiku, pratit ćemo i panel rasprave o turizmu i poslovanju, te turizmu i životu. U drugom dijelu će gostovati domaće snage Veljko Ostojić, direktor Hrvatske udruge turizma, Siniša Topalović, Horwath HTL i Kristijan Šustar, Uniline TC. Panel diskusiji će prethoditi izlaganja Matthewa Upchurcha, direktor američke putničke agencije Virtuoso i Cédric Baecher, direktor Nomadéis, pariške agencije fokusirane na održivost i međunarodnu suradnju.

U životnom dijelu ćemo upoznati Tinu Vickov, Splićanku sa šibenskom adresom, koja je 2019. dobila priznanje HTZ-a za najbolju djelatnicu u turizmu, Daria Marčaca, TikTokera, Roberta Dee, direktora agencije New Deal Europe, specijalizirane za turizam na Balkanu. Uvodna izlaganja su prepuštena Soryi Ingrid Gaulin, dopredsjednici Fogo Island Inn i Tomu Marchantu, suosnivaču Black Tomato, agencije za luksuzni turizam.

Detaljnije informacije na Turizam 365.
 
Spremi

Zakašnjeli zahtjevi za odgodu prve rate plaćanja paušala odbijeni, otpis druge svima bez podnošenja zahtjeva

Nova vrsta luksuza - smještaj kod domaćina u izoliranim ruralnim područjima

Smart home sustav za kuće i apartmane

I ovu godinu konferencija TURIZAM 365 se može pratiti online

​Turističke statistike za 2019. godinu: 5 posto više turista nego lani

Mala ulaganja u nekretninu za iznajmljivanje koja mogu učiniti veliku razliku

​10 lekcija koje nas je 2017. godina naučila o turizmu

Mali turistički rječnik za iznajmljivače privatnog smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Novinarski dom u Zagrebu domaćin konferencije o turizmu u organizaciji Veleposlanstva Italije

Certificirana edukacija za pružatelje usluga pustolovnog turizma u Rijeci, Puli i Splitu

Popularno: