Događanja
2.5K

Tuhelj, 20.09.2022. Konferencija Turizam 365 i u online izdanju s nizom stručnjaka i turističkih djelatnika iz zemlje i inozemstva

U Termama Tuhelj 20. rujna, održat će se 6. izdanje konferencije Turizam 365. Sudjelovati uživo se može uz kotizaciju, dok je online sudjelovanje i ovu godinu besplatno uz prethodnu registraciju

Međunarodna konferencija Turizam 365 ovu godinu će se održati 20. rujna u Termama Tuhelj. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 960,00 HRK, odnosno 127,50 EUR. Događaju se može prisustvovati i besplatno, u virtualnom svijetu, uz prethodnu registraciju za sudjelovanje na konferenciji Turizam 365


Zašto pratiti konferenciju Turizam 365?

Turizam 365 je najveća konferencija o turizmu na našim prostorima. U svojih prethodnih pet izdanja, ugostila je više od 130 stručnjaka i prezentera iz 15-ak zemalja. Programe je pratilo više od 3000 ljudi. 

I ovu godinu se očekuje veliki odaziv publike, posebno zbog zanimljive liste imena koja nalazimo na programu konferencije Turizam 365 2022. Registracija sudionika započinje u 9:00 sati, a program u 10:00. U uvodnom dijelu će se okupljenima obratiti ministrica Nikolina Brnjac.  

O turizmu i politici će pričati Alessandra Priante, regionalna direktorica za Europu pri UNWTO-u, Eduardo Santander, izvršni direktor europske putničke komisije, Kristijan Staničić, direktor HTZ-a, zatim, Susanne Kraus-Winkler, državna tajnica austrijskog Ministarstva rada i gospodarstva, Matjaž Han, ministar slovenskog Ekonomskog razvoja i tehnologije i Goran Đurović, ministar crnogorskog Ekonomskog razvoja i turizma. 


Turizam kao politika, poslovanje i život

Sama konferencija je podijeljena u tri dijela. Uz navedenu politiku, pratit ćemo i panel rasprave o turizmu i poslovanju, te turizmu i životu. U drugom dijelu će gostovati domaće snage Veljko Ostojić, direktor Hrvatske udruge turizma, Siniša Topalović, Horwath HTL i Kristijan Šustar, Uniline TC. Panel diskusiji će prethoditi izlaganja Matthewa Upchurcha, direktor američke putničke agencije Virtuoso i Cédric Baecher, direktor Nomadéis, pariške agencije fokusirane na održivost i međunarodnu suradnju.

U životnom dijelu ćemo upoznati Tinu Vickov, Splićanku sa šibenskom adresom, koja je 2019. dobila priznanje HTZ-a za najbolju djelatnicu u turizmu, Daria Marčaca, TikTokera, Roberta Dee, direktora agencije New Deal Europe, specijalizirane za turizam na Balkanu. Uvodna izlaganja su prepuštena Soryi Ingrid Gaulin, dopredsjednici Fogo Island Inn i Tomu Marchantu, suosnivaču Black Tomato, agencije za luksuzni turizam.

Detaljnije informacije na Turizam 365.
 
Spremi

Budite uočljivi! Profesionalno fotografiranje apartmana za isplativije oglašavanje

Ljubimica jesenskih kuharica bundeva: Recepti za slatka i sla(s)na jela

Izračun minimalne cijene noćenja i isplativosti najma apartmana i kuća za odmor

Ugradnja parketa: 9 savjeta za odličan izgled novopostavljenog parketa

Ispunite Zahtjev za odgodu plaćanja paušala do 31.3. na stranicama ePorezne

Poruka s prosvjeda: "Zakon je sasvim jasan, on je potpuna privatizacija pomorskog dobra i mora završiti u smeću"

Ukida li se Ministarstvo turizma?

Pomoćni ležaj u apartmanu - koji su uvjeti namještanja i može li se dodatno naplatiti sklopivi ležaj

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Novinarski dom u Zagrebu domaćin konferencije o turizmu u organizaciji Veleposlanstva Italije

Certificirana edukacija za pružatelje usluga pustolovnog turizma u Rijeci, Puli i Splitu

Popularno: