Događanja
5.1K

Zagreb, 23.03.2021. Konferencija 3T 2021.: Kako preživjeti pandemiju?

Četvrto izdanje Konferencije 3T - Tourism, Travel & Tech održat će se 23. ožujka 2021. po hibridnom principu - Konferencija će se moći pratiti online, a, ovisno o važećim epidemiološkim mjerama, dio publike će moći uživati u zanimljivim izlaganjma i uživo

"2021. godina će biti urnebes, mislim da će u ožujku i travnju interes za nekim oblicima Tourism & Tech related savjeta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor",  smatra Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

I zato, ovu godinu Konferencija 3T ide, bez obzira na epidemiološke mjere koje su nas zatekle prošlu godinu, ovu godinu će se konferencija održati 23. ožujka, a o mjerama će ovisiti hoće li posjetitelji pratiti program preko streaminga ili će, barem dijelom, biti prisutni uživo. 

"Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije“, ističe Maštruko.


Konferencija 3T 2021. o post-covid turizmu

Pandemija je otvorila nove mogućnosti za IT i tehnologiju. Osnovne teme ovogodišnje Konferencije su klima, održivot i tehnologija, s naglaskom za preživljavanje pandemije. Program Konferencije je u izradi, ali organizatori najavljuju dva keynote predavača.

Zoran Pejović je svjetski stručnjak hospitality industrije. "Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?", pita se Pejović u svojem predavanju, kojeg ćemo imati priliku čuti na ovogodišnjoj Konferenciji 3T.

Drugi predavač je Robert Sedlar, stručnjak u turizmu koji će analizirati utjecaje pandemije na turistički sektor i ponuditi rješenja za bolju budućnost.


Digitalni marketing i brending na društvenim mrežama

Kao i prethodnih godina, novo izdanje Konferencije 3T donijet će niz praktičnih prezentacija i predavanja s naglaskom na digitalni marketing. 

"Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama?", zna Ilija Brajković, stručnjak za digitalni marketing i najbolje ocjenjeni predavača na prethodnim konferencijama, a družit ćemo se i s čuvenim hrvatskim chefom Matom Jankovićem, Mirelom Holy, Ivanom Gabrićem, Sinišom Staničićem, i drugima.

Više detalja o programu i kotizacijama na 3t.bug.hr.

Ovdje možete pogledati kako nam je bilo na Konferenciji 3T 2019.

Spremi

​Kako odabrati boju tepiha: 3 važna savjeta za odabir boje tepiha

Design District sajam: Od eko namještaja do turističkog smještaja budućnosti

Vrste borova i jelki: Kako odabrati idealno božićno drvce za vaš dom ili apartman?

Top 5 zemalja za ulaganje u nekretnine s turističkim potencijalom u 2022. - među njima i jedna susjedna država

Edukacija za privatne iznajmljivače u Lici - 10 osnovnih pravila za uspješnu sezonu

Mjere Vlade za privatne iznajmljivače: Odgoda plaćanja paušala turističke pristojbe i članarine

Zakašnjeli zahtjevi za odgodu prve rate plaćanja paušala odbijeni, otpis druge svima bez podnošenja zahtjeva

Učinkovitost oglašavanja smještaja: Spori u korištenju potencijala društvenih mreža, brzi u odgovaranju na poruke gosta

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Besplatni webinar za privatne iznajmljivače: ​Kako do poticaja Fonda za solare?

Prijave za online sudjelovanje na Forumu obiteljskog smještaja Grada Zagreba do kraja tjedna

Popularno: