Događanja
3.8K

Zagreb, 23.03.2021. Konferencija 3T 2021.: Kako preživjeti pandemiju?

Četvrto izdanje Konferencije 3T - Tourism, Travel & Tech održat će se 23. ožujka 2021. po hibridnom principu - Konferencija će se moći pratiti online, a, ovisno o važećim epidemiološkim mjerama, dio publike će moći uživati u zanimljivim izlaganjma i uživo

"2021. godina će biti urnebes, mislim da će u ožujku i travnju interes za nekim oblicima Tourism & Tech related savjeta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor",  smatra Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

I zato, ovu godinu Konferencija 3T ide, bez obzira na epidemiološke mjere koje su nas zatekle prošlu godinu, ovu godinu će se konferencija održati 23. ožujka, a o mjerama će ovisiti hoće li posjetitelji pratiti program preko streaminga ili će, barem dijelom, biti prisutni uživo. 

"Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije“, ističe Maštruko.


Konferencija 3T 2021. o post-covid turizmu

Pandemija je otvorila nove mogućnosti za IT i tehnologiju. Osnovne teme ovogodišnje Konferencije su klima, održivot i tehnologija, s naglaskom za preživljavanje pandemije. Program Konferencije je u izradi, ali organizatori najavljuju dva keynote predavača.

Zoran Pejović je svjetski stručnjak hospitality industrije. "Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?", pita se Pejović u svojem predavanju, kojeg ćemo imati priliku čuti na ovogodišnjoj Konferenciji 3T.

Drugi predavač je Robert Sedlar, stručnjak u turizmu koji će analizirati utjecaje pandemije na turistički sektor i ponuditi rješenja za bolju budućnost.


Digitalni marketing i brending na društvenim mrežama

Kao i prethodnih godina, novo izdanje Konferencije 3T donijet će niz praktičnih prezentacija i predavanja s naglaskom na digitalni marketing. 

"Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama?", zna Ilija Brajković, stručnjak za digitalni marketing i najbolje ocjenjeni predavača na prethodnim konferencijama, a družit ćemo se i s čuvenim hrvatskim chefom Matom Jankovićem, Mirelom Holy, Ivanom Gabrićem, Sinišom Staničićem, i drugima.

Više detalja o programu i kotizacijama na 3t.bug.hr.

Ovdje možete pogledati kako nam je bilo na Konferenciji 3T 2019.

Spremi

Mali trikovi fotografije za iznajmljivače apartmana

Oglašavanje na društvenim mrežama za iznajmljivače apartmana

Naplata prvog obroka paušala turističke pristojbe iznajmljivačima koji su do 15.7. ostvarili barem jedno noćenje

Povećanje popunjenosti bez povećanja broja rezervacija

Bespovratne potpore do 5000 kuna po krevetu za OPG-ove s uslugom smještaja u Osječko-baranjskoj županiji

Inicijativa Glas poduzetnika traži jednake mjere pomoći i za privatne iznajmljivače

Goranski iznajmljivači i poduzetnici ujedinjeni za bolju promociju autohtonih proizvoda i autentičnost turističke ponude

Potvrda o uplaćenoj rezervaciji smještaja u lockdownu – propusnica preko županijskih granica?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Besplatni webinar za privatne iznajmljivače: ​Kako do poticaja Fonda za solare?

Prijave za online sudjelovanje na Forumu obiteljskog smještaja Grada Zagreba do kraja tjedna

Popularno: