Događanja
9.2K

Krk, 19.11.2020. Besplatni webinar za privatne iznajmljivače: ​Kako do poticaja Fonda za solare?

U četvrtak 19. studenoga, s početkom u 12:30, bit će održan webinar na kojem će privatni iznajmljivači moći saznati kako ugraditi i dobiti poticaj za solare. Sudionici su stručnjaci Vjeran Piršić, Nedo Pinezić i Radovan Karabaić

Privatni ste iznajmljivač i zainteresirani za postavljanje fotonaponske elektrane (solara) na svom smještajnom objektu? Želite znati detalje o mogućnostima sufinanciranja postavljanja fotonaponske elektrane iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Zanima vas cijena postavljanja solara i isplativost tog projekta?
 
U četvrtak 19. studenoga u 12:30 sati, sve odgovore na ta i slična pitanja možete pronaći na jednom mjestu. Za to čak ne morate ni napuštati svoje domove i urede. Na web stranici Woom se upravo u taj čas održava webinar pod nazivom "Kako da privatni iznajmljivači (optimalno) na svoj krov instaliraju fotonaponsku elektranu, uz poticaje Fonda".
 
Sudionici su Vjeran Piršić, predsjednik udruge Eko Kvarner, koji je ujedno i moderator panela, Radovan Karabaić, direktor tvrtke Elektron d.o.o. i Nedo Pinezić, turistički stručnjak.
 
Oni će nam na jednostavan način pokušati objasniti proces postavljanja fotonaponskih elektrana i ponuditi opcije za pojedine korake u tom procesu. Detaljno će objasniti optimalan model financiranja, projektiranja, postavljanja i puštanja u pogon solara na objektu u kojem se pružaju usluge smještaja u domaćinstvu.
 
Pitanja možemo postaviti prilikom registracije za webinar Kako da privatni iznajmljivači (optimalno) na svoj krov instaliraju fotonaponsku elektranu, uz poticaje Fonda na stranici Woom, ili tijekom panela. Registracija i sudjelovanje su besplatni za privatne iznajmljivače.

Partner u organizaciji webinara je Energetska zaduga "Otok Krk". 

Posjećamo, u tijeku su prijave za sufinanciranje jedne nove fotonaponske elektrane na privatnim smještajnim objektima iz Fonda, koje su otvorene do 23. studenoga 2020. 
Spremi

Euro 2024.: Dodatnih milijardu eura prihoda Njemačkoj od nogometnog turizma

O ratu i turizmu, idućoj turističkoj sezoni i pomoći ljudima izbjeglih s ratom zahvaćenih područja

​Gradnja bazena: Kako odabrati idealne pločice za bazen?

Budućnost oglašavanja smještaja je u - metavrezumu?

Gosti traže maksimalnu fleksibilnost politike otkazivanja

Kulturne konferencije – kulturne težnje hrvatskog turizma

Manje posla i brige oko neizvjesne sezone, više gostiju i prihoda - moguće je uz usluge full-service agencija

​Snimanje apartmana dronom: 5 savjeta kako uz snimanje dronom do bolje popunjenosti smještaja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Ko vidi turizam? - druženje uz razgovor o problemima i potencijalima kulturnog turizma u krizi

Konferencija 3T 2021.: Kako preživjeti pandemiju?

Popularno: