Aktualno
4.6K

IQM Pass - besplatna kartica s popustima za goste

IQM Pass je rezultat umrežavanja i suradnje ostvarenih u odredištima koje provode IQM Destination projekt. Kartica s popustima se može besplatno preuzeti i pokloniti gostima

IQM Destination je projekt umrežavanja dionika u turističkoj ponudi destinacije. U prijevodu s engleskog, akronim IQM označava integrirano upravljanje kvalitetom u destinaciji. Autorice projekta su Anamarija Cicarelli i Đurđica Šimičić. obje diplomirane ekonomistice s dugogodišnjim iskustvom u turizmu. Savjetnik u hotelijerskom aspektu projekta IQM je Pero Matić, povremeni predavač na Sveučilištu Libertas i American College of Management and Technology.

Privatnim iznajmljivačima su imena Cicarelli i Šimičić dobro poznata, posebno u destinacijama koje provode IQM projekt. A njihov broj samo raste. nedavno im se pridružio i IQM Destination Jastrebarsko pa će i domaćini jaskanskog kraja imati priliku prisustvovati zanimljivim radionicama i edukacijama koje ovaj dvojac vodi.


IQM nas veže i spaja

Najvrjedniji aspekt IQM Destination projekta je umrežavanje na lokalnoj razini. Ono što teško polazi za rukom mnogim udrugama i inicijativama, ovaj projekt za sada uspješno provodi. Povezivanje i horizontalno umrežavanje u svrhu kreiranja atraktivnih turističkih proizvoda osnovni je preduvjet za održivi razvoj lokalne zajednice i turizma. Da to ne bi bilo samo mrtvo slovo na papiru, kroz ovaj projekt se organiziraju susreti dionika u lokalnom turističkom tkivu što u konačnici i dovede do suradnje, neophodne za rast svakog poslovanja.


IQM Pass za zadovoljnije turiste

Kao rezultat tih suradnji i umrežavanja, nastao je IQM Pass - kartica s popustima za goste. Naravno (i nažalost), IQM Pass je dostupan samo u onim destinacijama u kojima se IQM Destination provodi. U ovom trenutku 18 područnih turističkih zajednica provodi projekt IQM Destination, možda IQM Pas bude pozivnica na uključenje više destinacija.
 1. Zlatna Slavonija,
 2. Cres & Lošinj arhipelag,
 3. Karlovac,
 4. Lika,
 5. Vodice,
 6. Vukovar,
 7. Pelješac,
 8. Brač,
 9. Imotski,
 10. Rab,
 11. Novalja,
 12. Ilok,
 13. Nijemci,
 14. Gorski kotar,
 15. Bjelovarsko-bilogorska županija,
 16. Brela,
 17. Omiš,
 18. Korčula.

​Kartica s popustima se može besplatno preuzeti na IQM Pass. Odličan je poklon dobrodošlice turistima i znak pažnje za vjerne goste. Ako iznajmljujemo u destinaciji koja provodi IQM destination projekt, uključimo se i tako promovirajmo svoju ponudu. Povežimo se za uspješnije poslovanje u turizmu. 
Spremi

Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u Trogiru, Splitu, Poreču...

Kako književni turizam može unaprijediti destinaciju i nas

Safe stay in Croatia: O sigurnom boravku u Hrvatskoj i nesigurnom oporavku turizma u 2021.

Medvjeđi luk - samozatajni kralj proljetnih recepata za detoks tijela i uma

Zašto turisti rezerviraju privatni smještaj i koje dodatne pogodnosti cijene?

Prijava za cijepljenje privatnih iznajmljivača do 5. svibnja u lokalne turističke zajednice

​Vrste kamina na struju: Kako ugraditi električni kamin u svoj dom?

Silvija Podoljak: Turistički aduti Slavonije su brižno gostoprimstvo, aktivni turizam, kultura i sjajna enogastronomija

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Prijeti li nam turističko samoubojstvo?!

Žene u turizmu: Više ih je i obrazovanije su, ali zarađuju 14,7% manje od muških kolega za jednake poslove

Popularno: