Događanja
1.6K

Seget Donji, 09.12.2022. Pozeleni! Ne od muke, već kao dio European Tourism Going Green 2030 projekta

Hotel Rotondo u Segetu Donjem je domaćin radionice, koja će se održati u petak 9. prosinca u sklopu projekta European Tourism Going Green (ETGG) 2030

Dizajniranje odgovornog turističkog iskustva je središnja tema druge radionice iz ciklusa koji se održava u sklopu European Tourism Going Green (ETGG) 2030 (Europski turizam postaje zelen do 2030.) projekta, u Segetu Donjem u petak 9. prosinca 2022.

Radionica okuplja predstavnike malih i srednjih tvrtki sa zelenom agendom, domaće i strane, kao i sudionike iz relevantnih institucija u turizmu. Cilj radionice je razmjena iskustava i rasprava o održivim praksama dizajniranja jedinstvene ponude koja može potaknuti veći interes na tržištu. Arheogastronomske delicije, održiva arhitektura i uspješna komunikacija s ekološki osviještenim gostima, prezentacijski su dio navedene radionice. 

Partner ETGG projekta je Hrvatska gospodarska komora koja najavljuje pažljivo pripremljen i opsežan program uz prezentaciju najinovativnijih zelenih tvrtku u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Projekt je vrijedan 1,3 milijuna eura i sufinanciran iz COSME EU programa. ostali partneri su Sveučilište za održivi razvoj Eberswalde - ZENAT iz Njemačke, ECOTRANS iz Njemačke, ÖHV Turistički servis iz Austrije, Gospodarska, industrijska, obrtnička i poljoprivredna komora Pordenona - Udine iz Italije, Posebna agencija Gospodarske komore Basilicata ASSET iz Italije, Turističko udruženje okruga Sibiu iz Rumunjske i DMD NT iz Bugarske.

Više o programu i prijaviu najavi radionice ETGG na stranicama HKG.
Spremi

Izvrsna turistička sezona - plod slučajnosti ili...?

Zelena boja u interijeru: 6 pravila za korištenje zelene boje u kući, stanu ili apartmanu

Zaštitne maske - kako ih možemo izraditi sami?

Oglašavanje na društvenim mrežama za iznajmljivače apartmana

Kolike su prosječne plaće i koji su najzastupljeniji poslovi u turizmu

Prijave za online sudjelovanje na Forumu obiteljskog smještaja Grada Zagreba do kraja tjedna

Europska komisija planira stati na kraj iznajmljivanju turističkog smještaja na crno

Otkazivanje rezervacija gostima: Je li neprofesionalonst pojedinaca iskorištena u novoj hajci na domaćine i kampanji inozemnih posrednika?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Istrijani već u pripremama za sezonu 2023. - besplatne edukacije za iznajmljivače Vrsara i Funtane

Kaštelima neće manjkati turističkih vodiča - besplatna edukacija za nezaposlene

Popularno: