Dizajn
113

Ukrasni kamin na struju: Zašto je pametno odabrati dekorativni kamin na struju?

Razmišljate o nabavci dekorativnog kamina na struju i niste sigurni je li to pametna odluka? Jesu li ukrasni kamini na struju dobro rješenje za kuće, stanove i apartmane te koje prednosti donose? Isplati li se odabrati ukrasni kamin na struju?

Ukrasni kamin na struju sve je poželjnije rješenje za dizajnere i vlasnike kuća, stanova ili apartmana. Atraktivni kamini na struju nalaze se u mnogobrojnim domovima i apartmanima, a iz godine u godinu izgledaju sve bolje. Planirate li nabavku ukrasnog kamina na struju, evo nekoliko savjeta:

 

Ukrasni kamin na struju izgleda moderno i atraktivno

Ukrasni kamini na struju dolaze u raznim oblicima, bojama i dimenzijama. Zahvaljujući tolikoj raznolikosti, ukrasni se kamini mogu odlično uklopiti u razne vrste dizajna interijera. Kod kupnje ukrasnog kamina na struju valja obratiti pažnju na simulaciju izgaranja plamena koja može biti bolje i lošije izvedena. Dakako, da biste vidjeli sviđa li vam se "plamen" u kaminu na struju, najbolje je upaliti kamin prije kupnje i provjeriti kako izgleda kada radi.

moderan kamin na struju

 

Kamini na struju mogu zagrijavati prostor

Dio kamina na struju oplemenjen je mogućnošću zagrijavanja prostorije. Dakako, toplina se stvara putem električnih grijalica koje su ugrađene u kućište kamina, a koje se mogu temperaturno prilagođavati uvjetima u prostoriji. Valja spomenuti kako kamini na struju uglavnom ne donose toliko snage i topline kao klasični kamini na drva. Ipak, odabirom određene vrste kamina na struju možete prilično kvalitetno zagrijati prostoriju u kojoj ćete koristiti kamin.

 

Korištenje kamina na struju je jednostavno i lako

Jedna od glavnih prednosti kamina na struju definitivno je manjak potrebe za ikakvim održavanjem. Za razliku od klasičnog kamina kod kojeg trebate nabavljati drva, paliti vatru i čistiti pepeo, kod električnog kamina lišeni ste svih tih obaveza. Ukrasni električni kamin na struju jednostavno uključite u utičnicu i pomoću daljinskog upravljača odaberite način rada koji vam odgovara. Jednostavno, brzo i lako.

uživanje u kaminu i dnevnom boravku

 

Električni kamin ne iziskuje građevinske radove

Kako biste postavili klasični kamin u kuću ili stan potrebno je obaviti mnogobrojne građevinske radove. S druge strane, ukrasni kamin na struju zahtjeva minimum intervencija u prostoru. Dovoljno je samo pričvrstiti kamin na površinu gdje će se koristiti te dovesti priključak električne energije, ako se ne nalazi u blizini. Nema skupocjenih i zahtjevnih intervencija u kući, stanu ili apartmanu, a električni kamin prema potrebi možete maknuti kada vam to odgovara.

Spremi

Smart TV za apartmane - investicija za kišne dane

Idemo na selo: 37 edukacija za vlasnike OPG-ova koji pružaju ugostiteljske i turističke usluge

Sigurnosni depozit za apartmane – kada i koliki polog za slučaj štete tražiti?

​Ako iznajmljujemo postelje turistima ljeti, ne smijemo radnicima i studentima zimi

​Lov na upite gostiju: Kako izgleda dobar oglas za smještaj?

Raspored kuhinjskih elemenata: 9 najčešćih pogreški kod planiranja kuhinje

Domaćin na hrvatski način: Gostiju manje, cijene više?

Top 5 savjeta: Kako osigurati kvalitetan WiFi signal u apartmanu za zadovoljstvo gostiju?

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Zašto je ukrasni kamin za dnevni boravak odlično rješenje?

Umjetno božićno drvce: Koje su prednosti i nedostaci umjetnog božićnog drvca?

Popularno: