Dizajn
4.2K

Bizarne turističke atrakcije: Zašto ova kada košta čak 900.000 dolara i je li najskuplja na svijetu?

Možete li zamisliti da jedna kada za kupanje košta čak 900.000 dolara? Koja je posebnost skupocjene kade i je li ova kada najskuplja kada na svijetu?

Zlatna kada je definitivno jedna od najljepših kada koje ćete vidjeti u životu, a vrlo vjerojatno je nikada nećete vidjeti uživo, već samo na slici. Jedinstveni primjerak skupocjene kade nalazi se u luksuznom Kominato Hotelu u gradu Kamogawa južno od Tokija, čiji su gosti isključivo bogataši navikli na maksimalni luksuz. No, vrijedi li Golden Bathtub zaista 900.000 dolara?


Golden Bathtub kao dio imidža Kominato Hotela

Atraktivna zlatna kada osmišljena je kao dio promotivne kampanje Kominato Hotela, odnosno s ciljem privlačenja željene klijentele u hotel. Dakako, radi se o hotelu koji uslužuje samo bogate goste, koji su spremni potrošiti ogroman novac kako bi boravili u jednom od najatraktivnijih hotela na svijetu. Zlatna kada savršeno se nadograđuje na priču o luksuzu, a vjerujemo kako će se svaki dolar uložen u kadu prije ili kasnije isplatiti.

zlatna kada za kupanje 900000 dolara


Kada u potpunosti izrađena od zlata

Posebnost atraktivne kade od 900.000 dolara je u tome što je kada u potpunosti izrađena od zlata. Već na prvi pogled, skupocjena će vas kada oduševiti svojim sjajnim izgledom koji jasno naglašava luksuznost koju pruža. Svi koji su ikada maštali o kupanju u zlatu, s Golden Bathtub to mogu i realizirati. Kada donosi predivnu kombinaciju dizajna zlatne boje, koja je nadograđena s predivnim unikatnim elementima. Zaista, već i sam pogled na kadu očarava i jasno daje do znanja o kakvoj se razini luksuza radi.


Zlatna kada ukradena je 2007. godine

Uz paprenu cijenu od 900.000 dolara ova je kada itekako poželjna meta mnogih lopova. Zanimljivo je kako je 2007. godine zlatna kada ukradena, unatoč vrlo visokoj razini zaštite. Čini se kako su lopovi bili posebno vješti jer zasigurno nije lako ukrasti kadu navedenih dimenzija i veličine. Valja spomenuti kako Golden Bathtub nije najskuplja kada na svijetu jer postoje kada čija se vrijednost penje i preko milijun dolara.
Spremi

Klimatske promjene ubijaju turizam

Ponudimo domaće: Salenjaci - najpoznatija slastica kontinentalne Hrvatske

3 milijuna eura pomoći privatnim iznajmljivačima Crne Gore

Za iznajmljivanje robinzonskog smještaja ipak nećemo morati osnovati tvrtku?

Uradi sam: Prirodno bojanje jaja sa sastojcima iz svake kuhinje

Službeni cjenik za iznajmljivače apartmana - kako mora izgledati?

Češće internetske prijevare privatnih iznajmljivača u turističkoj sezoni

Domaći turizam je prilika za razvoj inovativne turističke ponude i produljenje sezone

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

​Cijena montažne kuće: Isplati li se investirati u izgradnju montažne kuće?

Bizarne turističke atrakcije: Je li ova kuća u kamenu najkreativnija ili najružnija kuća koju ste ikada vidjeli?

Popularno: