Događanja
4.7K

Zagreb, od 08.04. do 10.04.2022. PLACE2GO - sajam turizma koji približava daleke horizonte bit će otvoren u Areni sa slobodnim ulazom za sve posjetitelje

U petak 8. travnja otvara se 9. izdanje najvećeg međunarodnog sajma turizma PLACE2GO koje će trajati do nedjelje uz gostovanja brojnih izlagača, blogera, avanturista i putopisaca

Jedan od najzanimljivijih sajmova turizma u regiji otvorit će svoja vrata u petak 8. travnja 2022. tradicionalnim B2B danom. Ulaz je do 16 sati slobodan samo za akreditirane poslovne korisnike. Nakon 16 sati, kao i u subotu i nedjelju od 10 do 19 h, ulaz je slobodan za sve posjetitelje - turističke djelatnike i putnike, one strastvene i one koji tek sramežljivo planiraju svoje prvo putovanje. 
 

Smart tourism Meet up u gostima

PLACE2GO će u petak ugostiti Smart tourism Meet up platformu za upoznavanje i umrežavanje poduzetnika u turizmu licem u lice. Smart tourism ima i programski dio koji će se moći pratiti uživo i online. Očekuje se gostovanje ministrice Brnjac i direktora HTZ-a Staničića, uz niz domaćih stručnjaka u turizmu koji će od 12 do 15:30 sati raspravljati o razvoju turizma u Hrvatskoj, o trendovima, pametnom turizmu, održivosti, otpornosti, itd.

Vikend nudi opušteniji program s brojnim imenima domaće putopisne scene - Ribafish, Slaven Škrobot, Putoholičari i brojni drugi prenosit će nam svoja iskustva i pustolovnu strast. Bit će tu izlagača iz raznih europskih zemalja, ali i predstavnika dalekih destinacija, poput Maldiva, Indonezije i Indije, koja je partner ovogodišnjeg izdanja sajma. 
 

Besplatan ulaz za sve posjetitelje

"Ovogodišnji sajam je po mnogočemu poseban. Osim što smo mi organizatori iznimno motivirani nakon dvije godine „zimskog sna“, veliki izazov nam je pripremiti ga i organizirati u vrlo kratkom, usudila bi se reći, rekordno kratkom vremenu. To nam je pokazalo koliko moramo biti kreativni kako bi dosegli standarde koje smo sami postavili prošlih godina. Naša publika zna nagraditi trud i srčanost pa stoga očekujemo mnogobrojne posjete. Posebno smo ponosni što smo, uz naše drage partnere, i dalje uspjeli osigurati besplatan ulaz za sve posjetitelje“, izjavila je Damjana Domanovac, pokretačica i direktorica PLACE2GO sajma.

Međunarodni sajam PLACE2GO se može pohvaliti brojkom od čak 15.000 posjetitelja prijašnjih godina, od čega je 1500 poslovnih posjetitelja, dok ostali ovdje stižu po nadahnuća za putovanja ili samo, barem na časak, osjećaj avanture i blizine dalekih horizonata koje nam PLACE2GO približava.

*Prema aktualnim mjerama, za ulaz je potrebna Covid potvrda, a testiranje za istu je moguće i na samom ulazu na sajam.

Spremi

Muči te nelojalna konkurencija?

Slanje ponude gostu - kada, zašto i kako

Nema više skrivenih troškova i naknada prilikom online rezervacija smještaja

Prijava za cijepljenje privatnih iznajmljivača do 5. svibnja u lokalne turističke zajednice

Akontacija za smještaj u turizmu – za i protiv

HBOR i MINT: Krediti za privatne iznajmljivače s kamatom od 2 posto

Ideja za vikend izlet: Okupljanje speleologa u Cerovačkim špiljama uz zabavan program za posjetitelje svih uzrasta

Kalendar branja ljekovitog bilja našeg podneblja

Slažeš se...ili ne? - uključi se u raspravu
Pročitajte još:

Konferencija 3T 2022. - od umjetne inteligencije i robota do TikTok promocije u turizmu

Novinarski dom u Zagrebu domaćin konferencije o turizmu u organizaciji Veleposlanstva Italije

Popularno: